Βοήθεια! Cat sitting

Έφη μου εχω μπει κι εχω εξαντλήσει όλα τα mail και τηλεφωνα που υπαρχουν για αθηνα αλλα δυστυχως είτε δεν εχω παρει απαντηση εδω κ καιρο είτε δεν μπορουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έφη μου εχω μπει κι εχω εξαντλήσει όλα τα mail και τηλεφωνα που υπαρχουν για αθηνα αλλα δυστυχως είτε δεν εχω παρει απαντηση εδω κ καιρο είτε δεν μπορουν...:(
Aν δεν λειψεις για μεγαλο χρονικο διαστημα,πχ πανω απο 6 μερες,γιατι δεν την αφηνεις σπιτι σου;;Εγω αυτο κανω με τα δικα μου.Τους βαζω σακουλες ξηρης τροφης,ποτσιστρα μεγαλη ,αλλα και μπωλακια με νερο σε διαφιορα σημεια,βγαζω μπριζες κλπ,και τα αφηνω.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα λειψω για 2 εβδομαδες,οποτε δεν γινεται!!! :(

Καλησπερα Φαιη. Μενω Βυρωνα αλλα δυστυχως δε μπορω να τον φιλοξενησω γιατι με τον Τζιμακο μου θα γινουν μαλλια κουβαρια.
Μπορω ομως,σαν εσχατη λυση να περναω καθημερινα να τον φροντιζω και να του κανω λιγο παρεα.
Αυτο βεβαια αν μπορει να υπαρξει εμπιστοσυνη απο μερους σου,
πραγμα που πολυ θα το ηθελα γιατι αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα οταν φευγω.
Σκεφτηκα λοιπον πως ισως θα μπορουσες κι εσυ να προσεχεις
τον Τζιμακο οταν χρειαστει να φυγω.
Ελπιζω να βρεις καποιον αλλα εχε στο νου σου και αυτη τη λυση.

Φαιη,.μην το σκεφτεσαι..ειναι απιθανος γατομπαμπας ο Βασιλης.:D

Όντως, νομίζω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση ατόμου για να του εμπιστευθείς το γατόνι σου! :D

Καλησπέρα,

Ψάχνω άτομο να φιλοξενήσει τον Vector 5 με 25 Αυγούστου, με το αζημιώτο. Περιοχή Αθήνα. Λείπω Αμερική και συνήθως όσο λείπω τον φιλοξενούν δύο καλοί μου φίλοι που είναι και γατόφιλοι. Ωστόσο, θα φύγουν διακοπές και δεν μπορούν να τον κρατήσουν αυτό το διάστημα. Στην εσχάτη λύση θα αναγκαστούν να τον πάρουν μαζί τους στις διακοπές, αλλά δεν θέλω να τους βάλω σε τέτοιο ζόρι. Είναι αρσενικός, στειρωμένος, εμβιολιασμένος, υγιέστατος, πάρα πολύ φιλικός με τους ανθρώπους, με τις άλλες γάτες όχι πάντα (αναλόγως τη γάτα).

Φιλοξενία για τον Ίλια των Ιλισίων

Ζητώ φιλοξενία από 18-20 Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον αδέσποτο Ιλια, τον γατούλη των Ιλισίων που είναι φορέας fiv & fip. Θα προσπαθήσω να τον κρατήσω και τον Σεπτέμβριο μπας και βρεθεί κανένας άνθρωπος σοβαρός να τον αναλάβει.
Επίσης, αν υπάρχει άτομο που θα μπορούσε να τον προσέχει αυτές τις ημέρες, στην περιοχή Πατήσια-Αγιος Νικόλαος, ας μου στείλει μήνυμα.
Ευχαριστώ.

Ζητείται άτομο για φιλοξενία της γατούλας μου!

Γεια σας,για ένα διάστημα θα λείπω τώρα το καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να φροντίζει την γάτα μου.Επιπλέον δεν μπορώ να την αφήσω και στο σπίτι μου αυτό το διάστημα.Ενδιαφέρεται κάποιος να την φιλοξενήσει?
Είναι πολύ ήσυχη και δεν κάνει ζημιές..Εγώ μένω Πάτρα αλλά και από Αθήνα αν βρεθεί κάποιος δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψάχνουμε φιλοξενία 10 ημερών για υγιές,μη στειρωμένο σιάμ γατούλη(1 έτους)

Γεια σας : )
Προκειται να λειψουμε εκτός Αθηνών (10/08-21/08) και αναζητούμε φιλοξενία για τον Ζιπούν.
Είναι ήρεμος και πολυ χαδιάρης,ωστόσο αρκετά αντικοινωνικός με τις υπόλοιπες γάτες!
Είναι 14 μηνών και δεν έχει στειρωθεί ακόμα.Πολυ αυτόνομος με τις ανάγκες του αλλα τρελαίνεται για χάδια και προσοχή :D

Δυστυχώς αυτή την περίοδο απουσιάζουν φίλοι και συγγενείς, έτσι αναζητούμε καποιον φιλόζωο για να αποφύγει ο γάτος την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού.

περιοχή Ζωγράφου
επικοινωνία στο 6940302499

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπείγον! Ζητείται άμεσα φιλοξενία!

Γειά σας παιδιά, στις 13 του μηνός, δηλαδή την άλλη Παρασκευή, θα φύγουμε με τους γονείς μου για μια βδομάδα στην Μυτιλήνη, για να ψάξουμε σπίτι γα να μείνω, γιατί πέρασα εκεί, και δεν έχω σε ποιόν να αφήσω την γάτα μου, την Νάλα. Είμαι στην Θεσσαλονίκη. Οποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει ή απο εδώ ή στα τηλ: 2310239999, 6981224407.

φιλοξενια τους καλοκαιρινους μηνες!

Καλησπερα ονομαζομαι Αθηνα και σκεφτομαι να υιοθετησω γατουλα.Αγαπαω τα ζωα οσο τιποτε αλλο και το μονο που με πηγαινει πισω ειναι το που θα την αφισω το καλοκαιρι οταν παω διακοπες εστω για 2 εβδομαδες. Γνωριζετε αν υπαρχουν ατομα που να μπορουν να φιλοξενησουν τη γατουλα μου και ποσο θα μου στοιχησει περιπου? Επισης εχει αφησει κανεις απο το blog τη γατουλα του στα χερια αγνωστου ή δεν πρεπει να εμπιστευτω ατομο που δεν γνωριζω? Ευχαρστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναγκη για γατονταντα!

Καλησπερα σε ολα τα μελη!Το Πασχα θα παω με την οικογενεια μου εκτος Αθηνας, και χρειαζομαι μια γατονταντα να αφησω τη γατουλα μου.Μπορειτε να μου στειλετε αν γνωριζετε γατοντανταδες ή αν θελετε να μου κανετε αυτη την εξυπηρετηση.Ευχαριστω πολυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζητείται φιλοξενία γάτου 14-18 Ιουλίου

Ψάχνω γατονταντά για το γάτο μου 2 ετών, στη Θεσσαλονίκη στις 14-18 Ιουλίου που θα λείψω. Όποιος μπορεί ή ξέρει κάποιον ας μου πει τι και πως. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Ζητείται φιλοξενία γάτου 14-18 Ιουλίου

Δώσε λίγα παραπάνω στοιχεία, πχ το πού βρίσκεσαι, ώστε να σου απαντήσει κάποιος αν ξέρει.

Απάντηση: Ζητείται φιλοξενία γάτου 14-18 Ιουλίου

Καλησπερα.:)
Δες σε αυτο το θεμα.

Cat Sitting για 15αύγουστο

Καλημέρα σας!
Ψάχνω cat sitter που να μπορεί να φιλοξενήσει την γατούλα μου για λίγες μέρες την περίοδο του 15αύγουστου.Μένω Πάτρα και θα βόλευε αν υπάρχει κάποια/ος στην περιοχή που να μπορεί να με εξυπηρετήσει.Δεν έχω κάποιον φίλο δυστυχώς που να μπορεί εκείνη την περίοδο.
Ευχαριστώ!

καλημέρα. Κοίταξες στο θέμα https://www.mypetz.gr/threads/cat-sitters-γατονταντάδες.224917/ που αναφέρει και απο πάνω η Πουπουλίνα και δεν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος; :worry:

Σ'ευχαριστώ,δεν το είχα δει αυτό το θέμα.Ελπίζω να βρεθεί κάτι..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back