μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

απο τοτε αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ να βρω οτι πληροφοριες μπορω γι αυτα
ως εδω καλα. η μαμα μου οταν ειδε ποσο ενδιαφερομαι να μαθω για τα ψαρακια αυτα ετρεξε στο pet shop να μου παρει ενα μαζι με μια μικροσκοπικη γυαλα που λενε πως ειναι για μονομαχους (βλακειες των εμπορων αφου και οι μονομαχοι σαν ολα τα ψαρια χρειαζονται το χωρο τους!!!
) εγω ειχα σκοπο να παρω ενυδρειο με φιλτρο με λαμπα με ολα και υστερα να παρω το ψαρι! και τωρα δεν ξερω πως να της το πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

α!και κατι που ξεχασα να σου γραψω εκει.οι μονομαχοι ειναι σαρκοφαγα ψαρια,που σημαινει οτι οι νιφαδες που αποτελουν την πιο συνηθισμενη ψαροτροφη δεν ειναι ο,τι καλυτερο για αυτους.προτιμησε κατεψυγμενο κοκκινο σκουληκι η αν σιχαινεσαι αποξηραμενο και δινε του 4 την ημερα.
drusilia
Διάσημο μέλος
Απλά εξήγησέ της σε κάποια φάση οτι το ψαράκι δεν μπορεί να επιβιώσει έτσι και σιγά σιγά να του πάρετε κι ένα ενυδρείο.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
τις ειπα χτες κιολας οτι την ευχαριστω παρα πολυ που με σκεφτηκα αλλα εγω μαζευα πληροφοριες γιατι δεν ηθελα να μου πεθανει
και πηγαμε σημερα κιολας σε ενα πετ σοπ και πηραμε.... ενυδρειο 60 λιτρων με φιλτρο με φωτισμο με θερμαντηρα με τα ολα του!!

τωρα θα το στησουμε
ευχαριστω πολυ
την μανουλα μου που με σκεφτηκε,
την μαριελ για τις πολυ κατατοπιστικες απαντησεις της
τον μπαμπα μου που θα μου περασει τα καλωδια και ηδη αρχισε να το χωνευει

τον παππου μου που θα τσονταρει κι αυτος το κατιτις του

μαριελ να σε ρωτησω κατι εισαι μηπως μοντερειτορ
ruko
Διάσημο μέλος

Περιμένουμε και φωτογραφία απ' το ενυδρείο, έτσι;

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε ναι, περιμενουμε φωτο! Και ευχατιστω εκ μερους μου και εγω τους σπονσορες σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες η μαμά...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
Πασας στα Γιαννενα με τοσο απλα
.Προσεχε μονο μην το παραταιζεις γιατι δεν κανει.
drusilia
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!πανεμορφος ο μονομαχος!!!εχει μεσα θερμοστατη?γιατι δεν τον ειδα στις φωτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!
θερμοστατη εχει το ενυδρειο απλως ειναι μεσα στο κουτι του φιλτρου και δεν φαινεται
τωρα αυτο που ψαχνω ειναι μια ωραια διακοσμηση
και το αλλο σαββατοκυριακο θα παρω κι αλλα ψαρια
μη φανταστειτε πολλα 2-3 θα παρω
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

μπράβο!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι αυτό έγινε αρκετές φορές γιατί κάθε φορά αντικαθιστούσαμε τον μονομάχο πριν το πάρει είδηση η μικρή για να μην στεναχωρηθεί! Βέβαια αυτός στο Petshop που μου πούλησε το ενυδρείο και τα ψαράκια ήταν τουλάχιστον άσχετος και δεν ήξερε αν τα ψάρια έκαναν μεταξύ τους..... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool