μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
17-09-07
13:36
μικρα ψαρακια θα παρω μεχρι 6 εκ. ενταξη δεν ειναι; αχ ειμαι πολυ ανυσηχη με το ενυδρειο!!! ηθελα να το στρωσω σωστα...
:cry::cry:
η μαμα μου δεν μου εχει κανει ποτε τετοια εκπληξη τωρα βρηκε! (γινομαι κακια το ξερω αλλα τι να κανω...
σε ολη μου τη 15χρονη ζωη τα κανω ολα βιαστικα ηθελα μια φορα κι εγω να κανω τα πραγματα με τη σειρα...

) να μου μιλατε για να με εμψυχωνεται... please..

:cry::cry:η μαμα μου δεν μου εχει κανει ποτε τετοια εκπληξη τωρα βρηκε! (γινομαι κακια το ξερω αλλα τι να κανω...
σε ολη μου τη 15χρονη ζωη τα κανω ολα βιαστικα ηθελα μια φορα κι εγω να κανω τα πραγματα με τη σειρα...

) να μου μιλατε για να με εμψυχωνεται... please..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
17-09-07
14:20
εγω ξερω οτι οι μονομαχοι δεν κανουν με αλλα ψαρακια και σιγουρα οχι με αλλους μονομαχους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
17-09-07
14:30
κι εγω παντου αυτο διαβαζω...
τι να κανω που η μαμα μου βιαστηκε
και τωρα ριχνει το βαρος σε μενα εγω το μονο που εκανα ηταν να ψαχνω πληροφοριες δηλαδη αν μια μερα ψαχνω πληροφοριες για αεροπλανα θα παει να μου παρει..

τι να κανω που η μαμα μου βιαστηκε
και τωρα ριχνει το βαρος σε μενα εγω το μονο που εκανα ηταν να ψαχνω πληροφοριες δηλαδη αν μια μερα ψαχνω πληροφοριες για αεροπλανα θα παει να μου παρει..

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
17-09-07
14:33
επισης οι μονομαχοι ζουνε 2 χρονια μονο!
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
17-09-07
14:35
Αυτο βρε Μελινάκι κακό θα ήταν?δηλαδη αν μια μερα ψαχνω πληροφοριες για αεροπλανα θα παει να μου παρει..![]()

Μακάρι να ειχα κι εγω τέτοια μαμά!
Πάντως κι εγω ειχα ακούσει ότι οι μονομάχοι δεν συμβιώνουν με άλλα ψάρια εύκολα, γι αυτο ψάξε το καλύτερα πριν βάλεις άλλα ψάρια μαζί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum