Βοήθεια :(

meoww

Νεοφερμένο μέλος

Ο meoww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα catlovers !
Γράφτηκα σε αυτό το forum προκειμενου να συζητήσω με άτομα που αγαπούν πολύ το γατο τους ένα θέμα που αντιμετωπίζω !

Έχω τον γάτο μου εδώ και 7 χρονια στο σπίτι m στην Αθηνα, όπου και έχει μεγαλώσει μαζί με μένα k την οικογένεια m !
Έχουμε τρελή χημεία μεταξύ μας. δε ξεκολλάμε! Ότι κάνω, το κάνουμε μαζί !Ειμαστε κολητοι !
Το καλοκαίρι όμως, πρόκειται να φύγω αγγλία για σπουδές και θα λείψω για ένα διάστημα.. Οι γονείς m θα πάνε να μείνουν επαρχεία στο εξοχικό μας για ένα διάστημα, και θα πηγαινοέρχονται, αλλα θα μένουν βασικά εκεί!
Η ιδέα τους ήταν , να πάρουν και τον γάτο μαζί τους!!
Το σπίτι εκεί είναι μέσα στη φύση, και μακριά από τα αλλα σπίτια..
Από τη μια σκέφτομαι ότι μπορεί να του αρέσει η εξοχη, να του φανεί σαν μια περιπέτεια, να βρει k άλλες gates να ασχολείται..
Από την άλλη όμως, πέρα από το ότι θα m λείψει εμενα τρελα από την Αθηνα... Μήπως θα έχει προβλήματα προσαρμογής ?? Μήπως μαλώνει με τιs άλλες γατες και είναι δυστυχισμένος ? Μήπως δε τη παλέψει καθόλου ?? Μήπως του λείψω ??

Παρακαλώ απαντήστε μου, gt με στεναχωρεί από τώρα ο αποχωρισμός !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχες διάφορες εναλλακτικές.:)
α) τον πέρνεις μαζί στις σπουδές σου
β) τον αφήνεις στους γονείς σου στο χωριο

Τώρα ΕΙΝΑΙ στειρωμένος???

Εάν ναι,
Τον πάτε στο χωριό και τον κρατάτε μέσα... γιατί έξω όχι οτι θα του επιτεθούν οι άλλοι αλλά αυτός μπορεί να χαθεί, να τρομάξει κλπ κλπ και πραγματικά ενα γατί που δεν έχει ζήσει έξω θα είναι σαν εξωγήινος, μόλις βρεθεί έξω. Ανάλογα με το πόσο θα λείψεις μπορεί να βγαίνει σιγά σιγά έξω. .. και να είναι μέσα έξω ανάλογα την περιοχή, τους κατοίκους και γενικότερα το περιβάλλον εκεί..
Μόλις γυρίσεις εσύ τον ξαναπαίρνεις Αθήνα. Το δοκιμάζεται και ανάλογα βλέπεις αν του αρέσει παλι μαζί σου ή στους γονείς σου.

Οι γονείς σου θα μπορούν να τον φροντίζουν ολο αυτό το διάστημα? Εαν λείψουν και αυτοί κάποτε, διακοπές, ταξίδια κλπ?? Το έχεις συζητήσει?

Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, ανάλογα το πόσο θα λείψεις.:) Αλλά γενικά είναι τα πιο πάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι στειρωμενος ! Ειχε περασει πιο παλια μια περιπετεια με την καρδουλα του, και φοβηθηκα την αναισθησια..
Οι γονεις μου εκει θα βρισκονται λογικα, τουλαχιστον ο ενας μονιμα !
Το σπιτι να σας δωσω να καταλαβετε, ειναι σε ενα λοφο μονο του, μεσα στις πρασιναδες. Εκει εχουμε αλλη μια ημι-αγρια θηλυκη γατα.

Σκεφτομαι να τον παρω το καλοκαιρι, για να μαθει το σπιτι μαζι μου .
Εγω θα λειψω εναν χρονο, εκτοσ απροοπτου .

Τι λες ? :redface:

Δεν ειναι στειρωμενος ! Ειχε περασει πιο παλια μια περιπετεια με την καρδουλα του, και φοβηθηκα την αναισθησια..
Οι γονεις μου εκει θα βρισκονται λογικα, τουλαχιστον ο ενας μονιμα !
Το σπιτι να σας δωσω να καταλαβετε, ειναι σε ενα λοφο μονο του, μεσα στις πρασιναδες. Εκει εχουμε αλλη μια ημι-αγρια θηλυκη γατα.

Σκεφτομαι να τον παρω το καλοκαιρι, για να μαθει το σπιτι μαζι μου .
Εγω θα λειψω εναν χρονο, εκτοσ απροοπτου .

Τι λες ? :redface:

Aφού δεν είναι στειρωμένος αν πάει με τους γονείς σας
στην επαρχεία,ίσως χτυπηθεί με κάποιον γάτο για την καρδιά μιας θυληκιάς.:(
:hmm:Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ή να πάει με τους γονείς σας και να μένει μόνο μέσα,ή να τον πάρετε μαζί σας.Υπάρχουν και τα ξενοδοχεία ζώων,αλλά είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα και δεν είναι και το καλύτερο.

Ελπίζω να βοήθησα...:happy:

Δηλαδη η μονη λυση ειναι η στειρωση ,αλλιως θαναι δυσκολα? Θα ειναι πιο ευκολη η διαμονη δλδ ?

Δεν ειναι ομως ψιλομεγαλος?7-8 χρονων ?? Μηπως στειρωση +αλλαγη περιβαλλοντως τον τρελανουν ?

Αφού δεν είναι στειρωμένος, όντας στο χωριό θα ζευγαρώσει τουλάχιστον με την ημιάγρια σίγουρα... και θα φύγει ενδεχομένως και για άλλες...

Θα γεμίσετε σύντομα με γατιά.. και μπορεί να κολλήσει και λευχαιμία και aids, αρρώστιες που μεταδίδονται με το ζευγάρωμα.

Στην θέση σας, θα του έκανα εξετάσεις αίματος και ότι άλλο θεωρηθεί απαραίτητο, και αφού το επιτρέπει η κατάσταση, το πει ο Κτηνίατρος, θα τον στείρωνα και στο χωριό.

Μετά, σταδιακά μόνο μέσα στο σπίτι, μετά έξω με λουράκι κλπ κλπ.. βόλτες με επιτήρηση και σιγά σιγά θα βγεί και μόνος...
Εγώ τον δικό μου τον είχα το Πάσχα και 1 μήνα το καλοκαίρι μόνο μέσα.. και μετά στους επόμενους 3 μήνες με λουράκι κλπ κλπ.. για να τον αφήνω τώρα ελεύθερο.. και ΠΑΝΤΑ το βράδυ κοιτάμε μέσα μαζί μου.:)

Δηλαδη η μονη λυση ειναι η στειρωση ,αλλιως θαναι δυσκολα? Θα ειναι πιο ευκολη η διαμονη δλδ ?

Δεν ειναι ομως ψιλομεγαλος?7-8 χρονων ?? Μηπως στειρωση +αλλαγη περιβαλλοντως τον τρελανουν ?

Xωρίς να είμαι ειδική επιδή είπατε ότι είχε ένα προβληματάκι με την καρδούλα του πρώτα θα πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις.Γιατί δεν τον πέρνετε μαζί σας;

Oταν ηταν πιο μικρος , ειχε ενα υγρο στην καρδια του και εγιναν ακτινογραφιες και με μια φαρμακευτικη αγωγη το ξεπερασε!
Απλα τωρα σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλος και δε το αντεχει !
Οποτε το πρωτο βημα ειναι να ρωτησω τον Κτηνιατρο ετσι?Για στειρωση.

Σκεφτομαι, οπως ανεφερα, να τον κατεβασω το καλοκαιρι ετσι ωστε να περασουμε καποιες μερες και μαζι .
Θα θεσω και κανονες στους γονεις μου τοτε ! να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι !

ειναι δυσκολο να τον παρεις αγγλια μαζι σου ? :hmm:

Oταν ηταν πιο μικρος , ειχε ενα υγρο στην καρδια του και εγιναν ακτινογραφιες και με μια φαρμακευτικη αγωγη το ξεπερασε!
Απλα τωρα σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλος και δε το αντεχει !
Οποτε το πρωτο βημα ειναι να ρωτησω τον Κτηνιατρο ετσι?Για στειρωση.

Σκεφτομαι, οπως ανεφερα, να τον κατεβασω το καλοκαιρι ετσι ωστε να περασουμε καποιες μερες και μαζι .
Θα θεσω και κανονες στους γονεις μου τοτε ! να κοιμαται παντα μεσα στο σπιτι !

Λοιπόν,πρώτα ρωτάτε τον κτηνίατρο αν γίνεται.
Αν δεν είναι αργά,τότε κάνετε εξετάσεις αίματος
και αν είναι όλα καλά τότε γίνεται η στείρωση.
Όταν θα τον δώσετε στους γονείς σας να πείτε να τον
προσέχουν σαν τα μάτια τους.Αλλά όλα με την έγκριση
κτηνιάτρου.Αλλά γιατί δεν την πέρνετε μαζί σας;(αν επιτρέπεται)

Ε τωρα να τον παρω αγγλια ? :/
θαμαι σε μια εστια ενα κουτι ! Καλυτερα να τον φροντιζουν οι γονεις και να ανακαλυψει τον κοσμο :P Απαυτην την αποψη!

Και εγω νομιζω πως πρεπει να μεινει με τους γονεις σας.Εκει περα θα ειναι σε πολη(αν ειναι μαζι σας εννοω) και δε νομιζω να του αρεσει ιδιαιτερα.Στο χωριο θα ειναι κοντα στη φυση.Καλυτερα να του αφησετε κανα-δυο μπλουζες σας για να εχει τη μυρωδια σας οταν κοιμαται και εσεις παρτε απο κοντα καμια-δεκαρια φωτογραφιες του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back