megalopoli
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα.Μόλις πριν λιγο καιρο κ ενω επεστρεφα σπιτι το βραδυ ακουσα θορυβο στα σκουπιδια. βρηκα εκει ενα γατακι (φανταζομαι καπου 2 εβδομαδων). μπηκα (ναι...) στον καδο και το εβγαλα με την κοπελα μου. Το φροντιζαμε σπιτι της μεχρι που χρειαστηκε να φυγει.Τοτε η φροντιδα ηρθε σε εμενα. Η οικογενεια μου ωστοσο μισει τα ζωα και ιδιαιτερα τα αδεσποτα.Με κατεκριναν λοιπον γι αυτη μου την πραξη και μου απαγορευσαν ρητα να το φροντισω. Προσπαθησα ν το κρατησω ωστοσο τα πραγματα χειροτερευουν στο σπιτι.Ειμαι φοιτητης κ τον Σεπτεμβρη φευγω. Ειμαι απο Τριπολη και δεν ξερω τι να κανω. Αν φυγω και το αφησω εδω ακουσα οτι "θα το πεταξουν το ψωριαρικο" εχω σκασει με αυτην την ιστορια.Βοηθηστε με
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα.Μόλις πριν λιγο καιρο κ ενω επεστρεφα σπιτι το βραδυ ακουσα θορυβο στα σκουπιδια. βρηκα εκει ενα γατακι (φανταζομαι καπου 2 εβδομαδων). μπηκα (ναι...) στον καδο και το εβγαλα με την κοπελα μου. Το φροντιζαμε σπιτι της μεχρι που χρειαστηκε να φυγει.Τοτε η φροντιδα ηρθε σε εμενα. Η οικογενεια μου ωστοσο μισει τα ζωα και ιδιαιτερα τα αδεσποτα.Με κατεκριναν λοιπον γι αυτη μου την πραξη και μου απαγορευσαν ρητα να το φροντισω. Προσπαθησα ν το κρατησω ωστοσο τα πραγματα χειροτερευουν στο σπιτι.Ειμαι φοιτητης κ τον Σεπτεμβρη φευγω. Ειμαι απο Τριπολη και δεν ξερω τι να κανω. Αν φυγω και το αφησω εδω ακουσα οτι "θα το πεταξουν το ψωριαρικο" εχω σκασει με αυτην την ιστορια.Βοηθηστε με
![]()
Γιατί δεν το παίρνεις μαζί σου. Θα το έχεις και παρέα ώσπου να του βρεις σπίτι. Ή γιατί δεν το φροντίζεις στο σπίτι της κοπέλας σου. Αυτή είναι δύσκολη εποχή για υιοθεσίες γιατί λείπουν όλοι. Από Σεπτέμβριο θα δεις ότι θα του βρεις σπίτι
Κι όσο για τους γονείς σου πες τους ότι δεν θα πρέπει να σε κατακρίνουν αλλά αντίθετα να χαίρονται γιατί δεν γέννησαν ένα αναίσθητο παιδί που δεν ενδιαφέρεται για την ζωή γύρω τουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
megalopoli
Νεοφερμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αν εισαι φοιτητης εισαι αρκετα μεγαλος για να επιβαλεις τη βουληση σου ετσι δεν ειναι? Κι εγω φοιτητρια ειμαι και νοικιαζω και μενω με 2 γατες!Νομιζεις εμενα ο πατερας μου τις ηθελε??Ειμαι ομως 19 και θελω να πιστευω ωριμη για να κανω αυτο που θελω στη ζωη μου!Αν δεν θελουν ας μην ερχονται στο σπιτι μου,σε κανεναν δεν θα επιβαλω αν ''σιχαινεται'' τις γατες να τις ανεχεται!Και επειδη μου στελνουν λεφτα ας σταματησουν να το κανουν,εγω θα παω να δουλεψω!Παρε λιγο τη ζωη στα χερια σου και θα δεις πως θα σεβαστουν τις επιλογες σου και οι αλλοι!Καλησπέρα.Μόλις πριν λιγο καιρο κ ενω επεστρεφα σπιτι το βραδυ ακουσα θορυβο στα σκουπιδια. βρηκα εκει ενα γατακι (φανταζομαι καπου 2 εβδομαδων). μπηκα (ναι...) στον καδο και το εβγαλα με την κοπελα μου. Το φροντιζαμε σπιτι της μεχρι που χρειαστηκε να φυγει.Τοτε η φροντιδα ηρθε σε εμενα. Η οικογενεια μου ωστοσο μισει τα ζωα και ιδιαιτερα τα αδεσποτα.Με κατεκριναν λοιπον γι αυτη μου την πραξη και μου απαγορευσαν ρητα να το φροντισω. Προσπαθησα ν το κρατησω ωστοσο τα πραγματα χειροτερευουν στο σπιτι.Ειμαι φοιτητης κ τον Σεπτεμβρη φευγω. Ειμαι απο Τριπολη και δεν ξερω τι να κανω. Αν φυγω και το αφησω εδω ακουσα οτι "θα το πεταξουν το ψωριαρικο" εχω σκασει με αυτην την ιστορια.Βοηθηστε με
![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

megalopoli
Νεοφερμένο μέλος
).Χαιρετισμους σε ολουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπραβο,ελπιζω ολα να πανε καλα!

megalopoli
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Το ξέρω πως λυπάσαι για το γατάκι, σκέψου όμως ότι γνώρισε την αγάπη μέσα από σένα. Πρόλαβες να το φροντίσεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες και αντιδράσεις παράλογες. Αξίζεις συγχαρητήρια που έκανες αυτό που έλεγε η καρδιά σου, όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα. Συνέχισε να ζεις με καθαρή συνείδηση κι άσε τους υπανθρώπους απλώς να αναπνέουν και να λεν ότι ζουν
moukelis
Επιφανές μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως φαινεται ο πατερας μου ειχε δικιο. Ημουν αρκετα αχρηστος για να τα καταφερω. Το ζωακι πεθανε αργα το βραδυ χθες και δεν ημουν ικανος να τα καταφερω να το σωσω στην τελικη.Αυτα, σας ευχαριστω για την στηριξη αν και οπως φαινεται δεν μου αξιζε. Καλη μερα σε ολους σας.
επειδή η καταγωγή μου - από τον πατέρα μου- είναι από Αρκαδία κ συγκεκριμένα λίγο έξω από τη Μεγάλοπολη, στο πρόσωπο του πατέρα σου αναγνωρίζω πολλούς ανθρώπους εκεί της περιοχής "ιδιαίτερα φιλόζωους, και πολύ καλούς γονείς "

δυστυχώς φιλε μου έχεις δύο επιλογές, ή συνεχίζει να πιστεύεις όλα όσα θεωρούν για σενα κ γίνεσαι αυτό που θέλει ο κάθε κομπλεξικός - ναι υπάρχουν τέτοιοι γονείς που δεν θέλουν να γίνουν τα παιδιά τους καλύτερα από τους ίδιους - άχρηστος, βλάκας κλπ. η δεύτερη επιλογη σου είναι να σηκώσεις το ανάστημα σου και να ξεπεράσεις το γεγονός ότι κάποιος αποφασίζει ότι είσαι άχρηστος. Μη μου πεις ότι θα αφήσεις τον πατέρα σου να σου υποδείξει τι θα κάνεις κ τι όχι σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου??? Το θέμα του γατιού είναι μικρό στο τι μπορεί να σου στερήσει ο πατέρας σου, ακόμα κ την δημιουργία οικογένειας γιατί μπορεί να μην χωνεύει τη νύφη που θα του πας, ειδικά αν δεν έχει προίκαΔεν είναι ακατόρθωτο, δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι
, και όταν με το καλό φύγεις για σπουδές, υιοθέτησε ένα αδέσποτο γατάκι, κάνε αυτό που θέλει η ψυχή σου, και δεν χρειάζεται να τους ενημερώνεις για ότι κάνεις... Εμείς εδώ είμαστε για να σε συμβουλέψουμε σε ότι αφορά την συγκατοίκηση με ένα ζωάκι, δεν είναι δα κ πυρινική φυσική

Για να μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ την συγκεκριμένη πόλη-περιοχή, δυστυχώς σε πολλά μέρη της Ελλάδας βρίσκεις τέτοιες συμπεριφορές. Απλά έχω κ εγώ παραδείγματα από εκεί κ μου ανέβηκε η πίεση μόλις το διάβασα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οπως φαινεται ο πατερας μου ειχε δικιο. Ημουν αρκετα αχρηστος για να τα καταφερω. Το ζωακι πεθανε αργα το βραδυ χθες και δεν ημουν ικανος να τα καταφερω να το σωσω στην τελικη.Αυτα, σας ευχαριστω για την στηριξη αν και οπως φαινεται δεν μου αξιζε. Καλη μερα σε ολους σας.
Για μένα δεν υπάρχει πιο χρήσιμος άνθρωπος από έναν άνθρωπο που δεν αδιαφορεί μπροστά σε μια ψυχούλα που έχει ανάγκη. Αργότερα αν χρειαστεί θα το κάνει για άνθρωπο πίστεψέ με. Οπότε σου αξίζει πραγματικά ότι καλύτερο.
Ο πατέρας σου είναι οικογένειά σου και σίγουρα θα τα ξαναβρείτε αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι έχει την ηλίθια νοοτροπία που έχουν πολλοί άνθρωποι της επαρχίας και είναι η νοοτροπία κόντρα στην οποία μαχόμαστε όλοι όσοι αγαπάμε τα ζώα. Η νέα γενιά όμως από ότι φαίνεται αλλάζει τα πράγματα. Βάστα γερά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool