Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Προσπάθησε να το πας σε ένα κτηνίατρο να το εξετάσει αν μπορείς.
Όσο για την γάτα σας, σε λίγες ημέρες θα το συνηθίσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος
Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά επειδή ήταν στο όριο (36,2) μου είπε να το προσπαθήσω και μέσα σε 2-3 μέρες θα δείξει προς τα που θα πάει.. Από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα (Σάββατο) το έχω σε καλάθι με μαλακή κουβερτούλα και θερμαντική λάμπα από πάνω και έχει ηρεμήσει αρκετά. Κοιμάται επίσης το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αλλά ξυπνάει πολύ εύκολα όποτε πάω να το ταΐσω.. Σήμερα έκανε διάρροια-κανονικού χρώματος- και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να μειώσω την ποσότητα τροφής και να αυξήσω τα γεύματα.. Επίσης μόλις φάει ζωηρεύει και αρχίζει να γκρινιάζει, δεν κάθεται στο καλάθι του και προτιμά να κάνει βόλτες στο δωμάτιο... Είναι φυσιολογικές αντιδράσεις? Ρωτάω προσπαθώντας να καταλάβω αν ξεπέρασε τον κίνδυνο, ή έστω αν πάει καλύτερα... Να σημειώσω πως έχει πάρει βάρος και στέκεται καλύτερα στα πόδια του από όταν το είχα βρει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Αφού κοντεύει τον μήνα, νομίζω ότι μπορείς σιγά σιγά να του αρχίσεις τη στερεά τροφή, για να σταματήσουν και οι διάρροιες. Μπορείς να πάρεις a/d (Hill's) ή Recovery (Royal Canin) και να αρχίσεις να διαλύεις μια μικρή ποσότητα μέσα στο γάλα του, αυξάνοντάς τη σταδιακά. Δοκίμασε να του δώσεις και λίγη με το δάχτυλό σου, μπορεί να τη γλείψει κατευθείαν. Είναι πολύ δυναμωτικές αυτές οι τροφές, ειδικές για γάτες στην ανάρρωση, θα του κάνουν καλό.
Με υποθερμία είχα βρει και τον δικό μου, τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια. Ήταν λίγο μεγαλύτερος, 4 εβδομάδων, και είχε αρχίσει κατευθείαν με την κονσέρβα, πρώτα απ'το δάχτυλό μου και μετά από πιατάκι. Είναι ο ασπρόμαυρος που έχω στην υπογραφή μου, κοτζάμ γάταρος πια! Ελπίζω και το δικό σου να τα πάει τόσο καλά

Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος

sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος
Όσον αφορά το δικό μου θέμα, θα ήθελα να ρωτήσου τους πιο έμπειρους τα εξής.. Καταρχήν να πω πως το γατάκι που μάζεψα σώθηκε (
) οπότε τώρα είμαι στη φάση που κάνω κάνω full time kitten sitting..1. Υπολογίζεται πως είναι περίπου 3 εβδομάδων, αν σκεφτεί κανείς πως έχει ανοίξει τα μάτια του και κάνει κακάκια μόνο του. Από πότε θα μπορεί να πίνει γάλα από πιατάκι ώστε να σταματήσουμε το μπιμπερό? Ο κτηνίατρος είπε πως σε καμιά βδομάδα μπορώ να του δίνω και λίγη στερεά τροφή μαζί με το γάλα και φυσικά αυτό προϋποθέτει το να μπορεί να τρώει μόνο του.
2. Από πότε να το φέρω σε επαφή με άμμο?
3. Γιατί γρινιάζει τόσο πολύ?
Μπορεί να πεινάει τόσο? Ή φταίει που κοιμάται πολλές ώρες τη μέρα οπότε το βράδυ δε νυστάζει-είμαι άϋπνη.. Τι άλλο μπορεί να θέλει εκτός από φαγητό, δεδομένου ότι και αγκαλίτσα το παίρνω, και το χαϊδεύω και γουργουρίζει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, για την γκρινια....θλυκό είναι?

Marietta_4
Νεοφερμένο μέλος

Πέρα από την πλάκα, ο γιατρός δε μπορούσε να καταλάβει, το σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα.. Οπότε στη φυλάω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool