Βοήθεια!

giotoulini

Νεοφερμένο μέλος

Η γιωτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
εχω πολλα γατακια κ θελω να τα στειρωσω..αλλα δεν εχω να δωσω τοσα λεφτα.. τι μπορω να κανω?:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρέπει να γράψεις περιοχή. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν σύλλογοι ή Κτηνίατροι με ειδικές τιμές για αδέσποτα ή πολλά γατιά.

Κανείς μας δεν έχει πολλά λεφτά....;)
Όλοι στερούμαστε απο κάπου και τα δίνουμε για στειρώσεις εφόσον μας ενδιαφέρουν η υγεία των αγαπημένων μας γατιών και όχι μόνο...

Θα μπορούσες να αρχίσεις απο τα ενήλικα θυληκά.. και ανα μήνα να κάνεις απο ένα ή 2 ανάλογα με την κατάσταση.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λουτσα μενω.. τα περισσοτερα ειναι αγορια!τα θηλυκα ειναι λιγα.. απλα σκεφτομαι να στειρωσω κ τισ¨"αδεσποτεσ" τησ γειτονιασ γιατι καποιοι καλοι ανθρωποι μου αφηνουν τα νεογεννητα στην αυλη...

Δες αυτό
https://www.mypetz.gr/threads/ΣΠΑΖ-φτηνές-στειρώσεις-για-αδέσποτα.222436/

δεν ειναι τσάμπα, αλλά είναι το καλύτερο δυνατόν.:redface:

και αυτό
https://www.mypetz.gr/threads/Ζητού...στειρώσεις-με-γιατρούς-από-την-Αγγλία.227515/ , που νομίζω είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να μιλήσεις με τις κοπέλες που το οργανώνουν εαν γίνεται.:)

:kissing::kissing:σ ευχαριστω τοσο πολυ..........ειλικρινα.... θα παω στο μ.πευκο τα μωρα μου,αλλα θα βοηθησω κιολασ.. πραγματικα σ ευχαριστω!!!:kissing:

Παρακαλώ, σιγά δεν έκανα τίποτα.:redface:

Μακάρι να πάνε όλα καλά... και μπράβο και σε σένα για τον αγώνα σου.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back