catwoman
Νεοφερμένο μέλος
Έπειτα θα ήθελα να μου πειτε αν μεταξύ σας βρισκεται καποιος φιλόζωος αρχιτεκτονας,μηχανικος ή συνεργατης κατασκευαστικης εταιρείας ώστε να μας βοηθήσετε όσο μπορείτε και να καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος αυτης της προσπάθειας.Σας ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο θεωρείται παράνομη η διατήρηση πάνω από 2 κατοικιδίων σε ένα σπίτι, καθώς και η περισυλλογή αδεσπότων χωρίς την άδεια του δήμου. Κοινώς οι περισσότεροι από εμάς εδώ είμαστε παράνομοι.

Δείτε εδώ σχετικά.
Πέρα από αυτά όμως, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στο δήμο της περιοχής που θα γίνει ο ξενώνας μήπως και τους πείσετε να συνεργαστούν. Υπάρχουν επιδοτήσεις στους δήμους για προγράμματα στειρώσεων και ίσως ο ξενώνας σας θα μπορούσε να γίνει προσωρινό αναρωτήριο για αδέσποτα που θα επανατοποθετηθούν μετά την στείρωση ή τραυματισμένα.
Επιπλέον πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά αν είστε σε θέση να στηρίξετε οικονομικά το εγχείρημα αυτο. Το κόστος για σίτιση των ζώων, περίθαλψη, νοσηλεία κτλ θα είναι μεγάλο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα ζώα που θα παρατάνε στην πόρτα σας θα είναι περισσότερα από αυτά που θα δίνετε για υιοθεσία, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα αυτά και να το έχετε σκεφτεί καλά.
Μην με παρεξηγείτε, δεν θέλω να σας αποθαρρύνω, απλά έχω δει απο κοντά ποια είναι η κατάσταση σε τέτοιου τύπου στέγες και οι άνθρωποι που τις συντηρούν ή πρέπει να έχουν ΠΟΛΛΑ λεφτά ή να δουλεύουν εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η λυση με τον Δημο ειναι πολύ καλή η με καποιο χορηγο εξισου (αν και μου φαινεται δυσκολο).
Θα πρεπει να ειστε αυστηροι με τις ευθυνες και να εχει ενα κοτος για οποιον σας αφησει αδεσποτο (εννοω να διαθεσει τις τροφες του και την αμμο η κατι τελος παντων) να μην λενε α εκει τα περνουν θα τα παμε γιατι ετσι θα αφηνουν και τα ζωα τους αστειρωτα με την προοπτικη να σας τα φερουν μετα.
Αρχιτεκτονα εκει δυστυχως δεν ξερω αν ακουσω κατι θα σας πω. Αν θελετε παντως να λειτουργησετε θα πρεπει να δικτυωνετε τους ανθρωπους και να τους εκπαιδευετε παραλληλα για τα θεματα στειρωσης και φροντιδας. Ετοπιμαστειτε να ακουσετε πολλά κουφα αλλα μπραβο σας . θα σας υποστηριξουμε οπως μπορει ο καθενας εφοσον κανετε κατι σοβαρο και υπευθυνο.
catwoman
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Δύσκολο εγχείρημα αλλά με θέληση όλα γίνονται.
Να μας ενημερώνετε και αν χρειάζεστε κάτι να μας το λέτε σε περίπτωση που μπορούμε να βοηθήσουμε
Havana
Διάσημο μέλος
ξεκινηστε απο τη νομαρχια.....εκεινη εκδισει την αδεια, υγειωνομικος ελενχος ακι 2 συνεργαζομενοι κτηνιατροι...
συγχαρητηρια
και καλη επιτυχια...
και κουραγιο με τη γραφειοκρατια ειναι οτι χειροτερο.....
εμεις θα ειμαστε εδω και θα σας στηριζουμε.
RedCat
Διάσημο μέλος

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προφανώς θα χρειαστεί και μεγάλη εθελοντική βοήθεια. Είμαι εδώ για ό,τι μπορώ. Αν χρειαστείτε (λέω τώρα αν) βοήθεια απο δικηγόρο, για νομικά ζητήματα, μπορεί να βοηθήσει η μητέρα μου.
Αν σκεφτείτε κάτι τα λέμε μέσω ΠΜ απο εδώ.
Φιλικά
Μαρίνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum