Βοηθήστε με, τι να κάνω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Θέλω την βοήθειά σας η ξαδέρφη μου έχει πρόβλημα. Εκτός το ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δουλεύει πάρα πολλές ώρες, έχει και ένα ημίαιμο τσιουάουα το οποίο λόγω των πολλών ωρών που μένει μόνο του το καημένο το σκυλί λόγω της μοναξιάς του γαυγίζει πάρα πολύ και γι αυτό τον λόγο οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν αρχίσει και της δημιουργούν προβλήματα. Τώρα το θέμα δεν είναι μόνο ότι ενοχλούναι αλλά την απειλούν και με έξωση. Η κοπέλα εν το μεταξύ που μένει λόγο του ότι είναι και έγκυος πιέζει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και κάνει και τους υπόλοιπους να είναι ακόμη πιο επιθετικοί. Λόγου του χρόνου που είναι μόνο έχει γίνει πολύ νευρικό και θορυβόδες. Τώρα η κοπέλα αναγκάζεται να το κρατάει μαζί της μέσα στο περίπτερο, και το βράδυ μαζί της στο καφέ που δουλεύει το έχει μέσα στο αυτοκίνητο, όπως μέσα στο αυτοκίνητο κοιμάται και το βράδυ για να μην κάνει θόρυβο. Φυσικά το ζώο είναι αδύνατο να συνεχίσει να μένει μέσα στο αυτόκίνητο αλλά οι ίδιοκτήτες του σπιτιού την έχουν απειλήσει ότι εάν δεν βρεί σύντομα λύση θα την κλειδώσουν έξω από το σπίτι.
Σας παρακαλώ μπορούμε να βρούμε μία λύση γιατί η κοπέλα δεν μπορεί να το κρατήσει άλλο το σκυλάκι γιατί οι ώρες που δουλεύει δεν θα αλλάξουν και το καημένο το ζωντάνό υπεφόρει και εκείνη δεν μπορεί να το φροντίσει. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να βρεθεί ένα σπίτι για το μικρό το ζωάκι; Το σκυλάκι είναι 2 ετών έχει πλήρες εμβολιασμούς και βιβλιάριο υγείας.
Αν θα μπορούσε να γίνει κάτι όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί όσο μένει στο αυτοκίνητο τόσο πιο πολύ υποφέρει.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα.....:confused::confused::confused::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάλε αγγελείες εδώ και σε άλλα σαιτ και στείλε και σε εφημεριδες. Και φωτογραφία ομως καλο θα ήταν...
Ειναι ράτσας κάποιος θα βρεθεί για αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγισσα ειναι αγγελια για υιοθεσια;

Λιγο μπερδευτηκα. :hmm:

Χρειαζεσαι μαγισσα καποια συμβουλη εσυ για το θεμα;

Εαν ειναι αγγελια νομιζω δεν ενδιαφερει κανεναν το γιατι. Εαν κατι θελεις εσυ, πες..

Βαλε μια φωτο μεσα και περιμενετε να ενδιαφερθει καποιος. Εαν θελει να το δωσει δεν χρειαζονται πολλες κουβεντες.

Βαλτε φωτογραφια.

Μαγισσα ειναι αγγελια για υιοθεσια;

Λιγο μπερδευτηκα. :hmm:

Χρειαζεσαι μαγισσα καποια συμβουλη εσυ για το θεμα;

Εαν ειναι αγγελια νομιζω δεν ενδιαφερει κανεναν το γιατι. Εαν κατι θελεις εσυ, πες..

Βαλε μια φωτο μεσα και περιμενετε να ενδιαφερθει καποιος. Εαν θελει να το δωσει δεν χρειαζονται πολλες κουβεντες.

Βαλτε φωτογραφια.
Ναι θα πάω σπίτι της αύριο το πρωί και θα βγάλω φωτό και η αγγελία είναι για υοθεσία αλλά ήταν κοντά και ένιωθε ότι εάν δεν πει το γιατί δεν θα νιώσει καλά. Οπότε τα έγραψα όπως ήθελε η καήμένη δεν θέλει να το δώσει αλλά τι να κάνει... έλπίζω να βρεθεί κάτι γιατί το καημένο το ζωάκι είναι πολύ καλό και πολύ φιλικό... μήπως έχετε εσείς διεύθύνσης από άλλα site για να βάλω αγγελίες γιατί εγώ με σκυλάκια σε αυτή την φάση δεν έχω και μεγάλη επαφή....ευχαριστώ!!

Ναι θα πάω σπίτι της αύριο το πρωί και θα βγάλω φωτό και η αγγελία είναι για υοθεσία αλλά ήταν κοντά και ένιωθε ότι εάν δεν πει το γιατί δεν θα νιώσει καλά. Οπότε τα έγραψα όπως ήθελε η καήμένη δεν θέλει να το δώσει αλλά τι να κάνει... έλπίζω να βρεθεί κάτι γιατί το καημένο το ζωάκι είναι πολύ καλό και πολύ φιλικό... μήπως έχετε εσείς διεύθύνσης από άλλα site για να βάλω αγγελίες γιατί εγώ με σκυλάκια σε αυτή την φάση δεν έχω και μεγάλη επαφή....ευχαριστώ!!

αχ μαγισσα μου γλυκια:)... ειτε τα πει ειτε δεν τα πει δεν αλλαζει κατι.

Μην περιμενεις να παρει κατανοηση απο αγνωστους ανθρωπους που δεν την γνωριζουν.

Η ιδια μονο ξερει το γιατι.

Ευχομαι το σκυλακι να βρει ενα καλο σπιτακι!

αχ μαγισσα μου γλυκια:)... ειτε τα πει ειτε δεν τα πει δεν αλλαζει κατι.

Μην περιμενεις να παρει κατανοηση απο αγνωστους ανθρωπους που δεν την γνωριζουν.

Η ιδια μονο ξερει το γιατι.

Ευχομαι το σκυλακι να βρει ενα καλο σπιτακι!
και εγώ το ευχομαι....γιατί όσο και να θέλω να βοηθήσω η Κλειώ μου μόνο που νιώθει την παρουσία της τρελένεται και δεν θέλω να ζορίσω το μωρό μου.....και από την άλλη χαιρομαι που εγώ μένω σε δικό μου σπίτι και 2όροφο που είναι όλο δικό μου και δεν έχω έλεγχο από κανένα....να είναι αυτό που έλεγα στο οι γάτες μας ....και οι άλλοι ότι όταν οι άλλοι ανακαλύπτουν πως έχεις ζώο εκείνοι δεν έχουν πια σπίτι για σένα.... τι να πείς και το καημένο είναι άσπρο με μελί και είναι μία γλύκα η Κάρι έτσι την λένε....Αν την πάει σε κανένα pet shop λες να δεχτούνε να της βρούνε σπίτι;

οχι ρε συ! Τοσο καιρο την ειχε, θα την παει σε πετ σοπ να την δωσουν στην τυχη; Ας κανει λιγο υπομονη να παει σε σωστα χερια! Τοσο πολυ βιαζεται να την δωσει;

Εαν επερνε ενα ακομη σκυλακι για να παιζει και να καθεται ησυχο??? Εαν θελετε να το δοκιμασετε μπορει να φιλοξενησει στο διαμερισμα της ενα απο το σωματειο και να δουμε εαν ησυχαζει το σκυλακι της ετσι δεν θα χρειαστει να το παιρνει μαζι της στη δουλεια η στο αυτοκινητο και με την ησυχια της αφου γενησει μπορει να δει τι θα κανει.

Εαν επερνε ενα ακομη σκυλακι για να παιζει και να καθεται ησυχο??? Εαν θελετε να το δοκιμασετε μπορει να φιλοξενησει στο διαμερισμα της ενα απο το σωματειο και να δουμε εαν ησυχαζει το σκυλακι της ετσι δεν θα χρειαστει να το παιρνει μαζι της στη δουλεια η στο αυτοκινητο και με την ησυχια της αφου γενησει μπορει να δει τι θα κανει.
δεν ξέρω τι κατάλαβες αλλά δεν είναι αυτή έγκυος είναι η κοπέλα που μένει από κάτω και οι ιδιοκτήτες την απειλούν να την βγάλουν έξω από το σπίτι και το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να το φροντίσει σωστά γιατί λείπει από το σπίτι όλη μέρα. Που να πεί ότι θα πάρει και δεύτερο. Στον γιατρό που μίλησε της είπε ότι το σωματίο πάει για κλείσιμο είναι αλήθεια αυτό, yasmine;

Οχι αντιθετως παει πολυ καλυτερα αυτες ειναι φημες που τις διαδίδει ενα συγκεκριμένο ατομο. Εκλεισε απλα το μερος με την φιλοξενεια σκυλων γιατι απο 30 ειχαμε καταληξει με 150 γιατι μας παρατουσαν αβέρτα και τωρα λειτουργουμε με σπιτια φιλοξενειας κι εχουμε περισσοτερες δυνατοτητες.

Παντως δυο σκυλακια θα ειναι ησυχα γι αυτο το λεω δεν θα γαυγιζουν οσο ενα παρατημένο και θα μπορει να φευγει ησυχη γι αυτο στο προτεινα αν θελεις μιλησε της. Αν οχι να ξερετε οτι θα δυσκολευτει πολυ να το δωσει στην ελλαδα σπανια περνουν ενηλικα ζωα.. πρεπει να ειναι πολυ φιλόζωος ο ανθρωπος. Η κοπελα απο κατω μονο για τον θορυβο ενοχλειται???

όπως είπαν και οι κοπέλλες πιο πάνω αν πράγματι το εννοεί να το δώσει ας βάλει αγγελία με μια φωτογραφία που πιστεύω θα βοηθήσει
Επισης το ενδεχόμενο να αλλαζε σπίτι δεν το σκέφτεται?? Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα (εξαρτάται από τον άνθρωπο βέβαια γιατί εγώ το κάνω πανεύκολα..:)) αλλά το να το χάσει από τη ζωή της βαραίνει λιγότερο από μια μετακόμιση? Βεβαια εκείνη γνωρίζει περισσότερο τι μπορεί και τι όχι και επίσης πόσο θορυβώδες μπορεί να είναι το σκυλάκι όταν μένει μόνο..

Εγω παντως το λεω εκπειρας γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο με τα γατακια οταν ειναι ενα χτυπιεται στις πορτες μεχρι να γυρισεις πισω και κανει μιαου και οι γειτονες το προσεχουν και παραπονιουνται ( οχι παντα μερικα αντεχουν) ενω οταν ειναι δυο ειναι πολυ καλυτερα. Παντως δεν χανετε τιποτα να δοκιμασετε εαν θελεις εχω ενα κοταβακι μικρο που φιλοξενει ο γιατρος μας και θα μπορουσε να το φιλοξενησει λιγες μερες και να δειτε εαν ηρεμει το αλλο μιας και θα εχει με τι να παιζει.

Εγω παντως το λεω εκπειρας γιατι συμβαινει ακριβως το ιδιο με τα γατακια οταν ειναι ενα χτυπιεται στις πορτες μεχρι να γυρισεις πισω και κανει μιαου και οι γειτονες το προσεχουν και παραπονιουνται ( οχι παντα μερικα αντεχουν) ενω οταν ειναι δυο ειναι πολυ καλυτερα. Παντως δεν χανετε τιποτα να δοκιμασετε εαν θελεις εχω ενα κοταβακι μικρο που φιλοξενει ο γιατρος μας και θα μπορουσε να το φιλοξενησει λιγες μερες και να δειτε εαν ηρεμει το αλλο μιας και θα εχει με τι να παιζει.
Εγώ θα της το πω αλλά δεν νομιζω δεν έχει αλλο κουράγιο να προσπαθήσει και δεν μομίζω ότι αν δουν και οι άλλοι δεύτερο σκύλο θα την αφήσουν ήσυχη. Αλλά δεν μου είπες θα κλείσει το Άργος έτσι της είπε ο γιατρός..

Σου το ειπα και παραπανω για το Αργος για διαβασε. Ο γιατρος δεν ξερω απο που εμαθε κατι τετοιο αλλα δεν υφισταται ειναι φημες που διαδησει συγκεκριμένο αομο για να μην απευθύνετα ο κοσμος σε μας αλλα σε αυτον.

μήπως έχετε εσείς διεύθύνσης από άλλα site για να βάλω αγγελίες γιατί εγώ με σκυλάκια σε αυτή την φάση δεν έχω και μεγάλη επαφή....ευχαριστώ!!
Δες εδώ. ;)

Οχι αντιθετως παει πολυ καλυτερα αυτες ειναι φημες που τις διαδίδει ενα συγκεκριμένο ατομο. Εκλεισε απλα το μερος με την φιλοξενεια σκυλων γιατι απο 30 ειχαμε καταληξει με 150 γιατι μας παρατουσαν αβέρτα και τωρα λειτουργουμε με σπιτια φιλοξενειας κι εχουμε περισσοτερες δυνατοτητες.

Παντως δυο σκυλακια θα ειναι ησυχα γι αυτο το λεω δεν θα γαυγιζουν οσο ενα παρατημένο και θα μπορει να φευγει ησυχη γι αυτο στο προτεινα αν θελεις μιλησε της. Αν οχι να ξερετε οτι θα δυσκολευτει πολυ να το δωσει στην ελλαδα σπανια περνουν ενηλικα ζωα.. πρεπει να ειναι πολυ φιλόζωος ο ανθρωπος. Η κοπελα απο κατω μονο για τον θορυβο ενοχλειται???

Tώρα το είδα αυτό το κομάτι συγνώμη δεν ξέρω γιατί ναι η κοπέλα μόνο για τον θόρυβο που κάνει ακόμη και όταν περπατάει το σκυλί ή κοπέλα... τι να πω δεν ξέρω..ειναι δύσκολή η κατάσταση και εγω της είπα ότι θα υοθετηθεί δύσκολα γιατί είναι μεγάλο.

Σε ευχαριστώ εάν δεν γίνει κάτι που υπολογίζει σήμερα θα το κάνω να βγάλω και φωτο.. ευχαριστώ πάντως για όλα.:up::up::up:

Mάγισσα,
απ τη στιγμή που λείπει τόσο πολύ απ το σπίτι,το καλύτερο για το σκυλί θα ηταν να βρει ένα αλλο σπίτι.
Είναι και μικρόσωμο και θα δοθεί εύκολα.

Διαφωνώ με την yasmin,ν α πάρει και 2ο.Και προβλήματα χειρότερα θα δημιουργηθούν με τους γείτονες και ίσως τα σκυλιά κανουν..συναυλία και διαλύσουν το σπίτι.

Βέβαια,να θίξω και το ...''τι πήρε σκυλί αφου λείπει πολλές ώρες και δε μπορεί να το φροντίζει''???
Αν θες βοήθεια με τις αγγελίες,πες μου.
Κλειάννα

ναι σε ευχαριστώ

Mάγισσα,
απ τη στιγμή που λείπει τόσο πολύ απ το σπίτι,το καλύτερο για το σκυλί θα ηταν να βρει ένα αλλο σπίτι.
Είναι και μικρόσωμο και θα δοθεί εύκολα.

Διαφωνώ με την yasmin,ν α πάρει και 2ο.Και προβλήματα χειρότερα θα δημιουργηθούν με τους γείτονες και ίσως τα σκυλιά κανουν..συναυλία και διαλύσουν το σπίτι.

Βέβαια,να θίξω και το ...''τι πήρε σκυλί αφου λείπει πολλές ώρες και δε μπορεί να το φροντίζει''???
Αν θες βοήθεια με τις αγγελίες,πες μου.
Κλειάννα
μπορώ να πω ότι θα ήθελα βοήθεια με τις αγγελίες γιατί και οι γνώσεις μου σε αυτά είναι πολύ περιορισμένες και αυτές τις μέρες δουλεύω τόσο πολύ που δεν μπόρεσα να βρώ τον τρόπο να το κάνω. Και είναι όπως το λές δύο σκυλάκια θα το κάνουν καλοκαιρινό το σπίτι. Όταν το πήρε το σκυλάκι ήταν ακόμη με τον αραβωνιάστικό της ό οποιος την άφησε και μαζί της άφησε και τα χρέη από τα δάνεια για τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά κτλ κτλ.... Δεν δούλευε τόσο πολύ τότε τώρα πρέπει να το κάνει για όλους τους προαναφερθέντες λόγους.... τι να πω βλέπουμε αν γίνει κάτι καλό θα είναι!!!

ωχ καταλαβα... πολυ ζορι κιι η αποκατω δεν ειναι στα καλα της.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back