georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
μιμικακι καλη ιδεα το μαξιλαρι
θα κανουμε προβες μηπως και πιασει ή αν καθετε πανω στο μαξιλαριλειντι μου δεν θελω να τον διωχνω

ladycat
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Μονο 5λεπτο? Ο δικος μου ειναι ικανος να καθεται ολη μερα! Φυσικα εχει τις προτιμησεις του οταν μπορει να επιλεξει μεταξυ πολλων ατομων. Οταν ομως ειναι με εναν παει σε αυτον (οποιος και να ειναι...). Γι αυτο τον λεμε "αυτοκολλητο". Τα ιδια κανει και ο Βαλεντινο που βρηκα προσφατα. Δεν ξεκολλάει!εχουμε και οι μαυροασπρα χεχε......ο οδυσσεας καθετε κανα πενταλεπτο στην αγκαλια μου 4-5 φορες την ημερα γιαυτο δε θελω να του το στερησω
Οσο για τον Οδυσσεα διωξε τον ευγενικα (καλη λυση το μαξιλαρι), μεχρι να αναρωσεις. Ή πεισε τον αντρα σου να τον παιρνει αγκαλια.
Φυσικά και δεν θα πληγωθεί αφού τον αγαπάς.
Βρες καποιο που να του αρεσει να καθεται και βαλτο διπλα σου, μηπως πηγαινει εκει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
εχουμε και οι μαυροασπρα χεχε......ο οδυσσεας καθετε κανα πενταλεπτο στην αγκαλια μου 4-5 φορες την ημερα γιαυτο δε θελω να του το στερησω
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπαρχει και μια αλληλυση ...να κουρευτω χεχεχε στον αντρα μου δεν πολυπαει 'η να του βαλω περουκα χεχεχε........αχ το ζουζουνι μου γκαλιτσαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool