Βοηθήστε με

georgia-odysseas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα.
θελω τη βοηθεια σας .....ειναι να κανω εγχειρηση ...και στον οδυσσεα μου αρεσει οταν ειμαι ξαπλωμενη να ξαπλωνει και αυτος πανω μου και να χωνετε στα μαλλια μου ....το προβλημα ειναι αυτο γιατι δεν θελω να τον διωχνω για να μη με παταει στην κοιλια.....εχετε καποιες ιδεες να μη μου πληγωθει οτι δεν το θελει η μαμα του ;;;;;
ευχαριστω :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα προστατεύεις την κοιλιά με τα χέρια και θα τον προωθείς στον προορισμό του από μια μικρή παράκαμψη, κάνοντας μερικά πονεμένα ωχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ισως αν κρατουσες αγκαλια σου ενα μαξιλαρι για να βρισκει εμποδιο??

χμμμ μαλιστα μηπως να τον διωχνεις με τροπο? οπως κανω εγω με την πατουνα

θαναση οταν ξαπλωνει φτανει μεχρι την κοιλια και τα πισω ποδαρακια του πατουν ακριβως το σημειο .....
μιμικακι καλη ιδεα το μαξιλαρι ;) θα κανουμε προβες μηπως και πιασει ή αν καθετε πανω στο μαξιλαρι
λειντι μου δεν θελω να τον διωχνω :(

εγω απλα την μετακινω με τροπο σαν να κοιμαμαι κ ετσι περνει αποφαση οτι την ενοχλω

η πατουνα ειναι η κουκλα της φωτο;;;;:hmm:

ναι αυτη ειναι το τερας μου

εχουμε και οι μαυροασπρα χεχε......ο οδυσσεας καθετε κανα πενταλεπτο στην αγκαλια μου 4-5 φορες την ημερα γιαυτο δε θελω να του το στερησω

εχουμε και οι μαυροασπρα χεχε......ο οδυσσεας καθετε κανα πενταλεπτο στην αγκαλια μου 4-5 φορες την ημερα γιαυτο δε θελω να του το στερησω
Μονο 5λεπτο? Ο δικος μου ειναι ικανος να καθεται ολη μερα! Φυσικα εχει τις προτιμησεις του οταν μπορει να επιλεξει μεταξυ πολλων ατομων. Οταν ομως ειναι με εναν παει σε αυτον (οποιος και να ειναι...). Γι αυτο τον λεμε "αυτοκολλητο". Τα ιδια κανει και ο Βαλεντινο που βρηκα προσφατα. Δεν ξεκολλάει!

Οσο για τον Οδυσσεα διωξε τον ευγενικα (καλη λυση το μαξιλαρι), μεχρι να αναρωσεις. Ή πεισε τον αντρα σου να τον παιρνει αγκαλια.
Φυσικά και δεν θα πληγωθεί αφού τον αγαπάς.

Αμα του εβαζες ενα μαξιλαρακι διπλα σου?
Βρες καποιο που να του αρεσει να καθεται και βαλτο διπλα σου, μηπως πηγαινει εκει.

Μη δσε ανυσηχει θα καταλαβει οτι ειναι για λιγο οπως κι εσυ καταλαβαινεις οταν ειναι αρωστος και δεν μπορει να τον χαιδευεις απομακρυνε τον μαλακα και θα καταλαβει

ευχαριστω πολυ παιδια :) υπαρχει και μια αλληλυση ...να κουρευτω χεχεχε στον αντρα μου δεν πολυπαει 'η να του βαλω περουκα χεχεχε........αχ το ζουζουνι μου γκαλιτσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back