Βοηθήστε με...

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Γεια σας παιδια.Μολις γυρισα απο το σινεμα με την αδερφη μου οπου βρηκα ενα σκυλακι που καταλαβα οτι ειναι απο σπιτι+ειχε στο λαιμο του λουρακι απο κτηνιατρο.
Το πηρα σπιτι μου+εψαξα το κιν του κτηνιΑτρου,τον πηρα+μου ειπε οτι του το πηγε και αλλος ενας νεαρος να το δει +δε το εχει αναζητησει κανεις ουτε θυμαται ποιανου ειναι +οτι αυτος ο νεαρος θα πηγαινε αυριο να το παρει να το παει στο κυνοκομειο.και οταν τον ρωτησα τι κανουν εκει μου ειπε οτι μπορει να το κανουν και ευθανασια!!!
Τι να κανω?Στο σπιτι εχω τον Μινωα +τον αρραβωνιαστικο μου που φωναζει,+δεν μπορω να το κρατησω πολυ.
Λεω να βαλω αγγελιες αυριο αλλα αν δε το ζητησει κανεις σε 2-3 μερες τι μπορω να κανω??????
Ειναι κανισακι μεγαλοσωμο και τελειο σε χαρακτηρα το καημενο...Καθεται αγκαλια,δε γαυγιζει καθολου,παιζει,τι να σας πω...
Ξερετε καποιο σωματειο εστω και θεσ/νικη που να μην κανουν ευθανασια?Ξερετε καποιον που μπορει να θελει τετοιο σκυλακι?
Τι αλλες επιλογες εχω?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αννα καταρχάς ψυχραιμία, δέν γίνεται να φιλοξενηθεί προσωρινά σε κάποιο κήπο τουλάχιστον. Παντως μην αφήσεις να παει υγιές ζωο για ευθανασία :(. Τα κορίτσια από Θεσσαλονίκη ίσως να μπορούσαν να σε διαφωτίσουν σχετικα με σωματεία. Εγω γνωρίζω μόνο τον Αργο αλλά είναι και δύσκολο να τον δεχτούν είναι φουλ κι αυτοί συνήθως. Βεβαια δεν χάνεις κατι να επικοινωνήσεις και να εξηγήσεις την κατάσταση. Αυτό που μετράει ειναι να σωθεί το σκυλάκι. Και φυσικά βγαλτο φωτογραφίες για να βάλεις αγγελία το συντομότερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μενω στον 6ο οροφο σε πολυκατοικια...Η μαμα μου εχει μια μικρη αυλη αλλα δεν ξερω αν θα δεχτει να το παρει γιατι κατα καιρους της φορτωνα διαφορα ζωακια και αγανακτουσε.και ηρθαν και διπλα κατι γειτονες που τα απεχθανονται και εγινε χειροτερη η κατασταση...
Για ευθανασια εννοειται πως δε θα το παω αλλα φοβαμαι μην αναγκαστω να το αφησω εξω ελευθερο.Θα βαλω αγγελιες αυριο παντου μακαρι να γινει κατι...Ειναι τοσο καλο το καημενο...Θα προσπαθησω να βαλω και εδω να σας το δειξω

Κι εγώ αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να βάλεις παντού αφίσες και αγγελίες... Δεν μπορεί να είναι τόσο άτυχο πια. Να κολλήσεις σε μέρη που έχουν κίνηση από κόσμο, ίσως να έδινες και αγγελίες σε πετ σοπ ή κτηνιάτρους... Τι να πω, δεν ξέρω ειλικρινά... Θεσσαλονικιές, βοηθήστε! :hmm:

μια ερωτηση μπορουμε να μαθουμε πως λεγεται το κυνοκομειο που κανουν ευθανασιες σε υγιει η ζωα???
μην το παερναμε στο ντουκου αυτο. 3 μερες ειανι πολυ λιγος χρονος που δινετε στο ζωντανο να υιοθετηθει.
οεριμενουμε φωτο να το πρωοθησουμε κι απο δω
και λιγη ψυχραιμια οπως ειπαν και οι απο πανω!
δε θα μας παρουν τωρα το κεφαλι επειδη γλειτονουμε ενα ζωακι.

πειτε μου λιγο κοριτσια πως μπορω να βαλω εικονα???Παταω γρηγορη απαντηση???
και μετα???

Πάτα απάντηση καλύτερα, και αν πας πιο κάτω έχει ένα button που λέει διαχείρηση συνημμένων αρχείων, το πατάς και μετά choose και ανέβασμα αφού επιλέξεις τη φωτό που θες να ανεβάσεις

Καλύτερα να το πας εσυ στο κυνοκομείο απο οσο ξερω δεν καουν ευθανασία και δεν δικαιούνται να κανουν νομικά παρα σε αρρωστο ζωο που δεν γινεται κατι αλλο. Ειδικα για το κυνοκομειο της λαρισας μου ειπαν καλα λόγια απο το GAWF το ελληνικό ταμειο μέριμνας ζωων, συνεργαζεται λεει με τον δημο και κανει καλη δουλεια γι αυτο συνοδεψε το σκυλακι εκει και επεβλεψε τι θα κανουν , εαν κατι δεν σου αρεσει θα ρωτησεις και εαν οντως δεις οτι δεν ειναι καλα το παιρνεις αλλα μην βασιζεις την αποφαση σου σε κατι που σου ειπαν τυχαια χωρις να το εχεις διαπιστωσει.

Χμμμ το εψαξα λίγο και απο οτι φαινεται το προβλημα στο δικό σας κυνοκομειο ειναι οτι ακριβως δεν κανουν σε κανενα ευθανασια ουτε στα πιο αρρωστα ( που θα επρεπε για λογους υγειας των αλλων ιδιαιτερα εαν οι συνθηκες ειναι τετοιες ωστε να μεταδίδονται ασθένειες) και το εχει μια κυρία που δεν τα φροντιζει... ειναι το περιφημο κυνοκομειο που μοιάζει με κολαστηριο και στελνουν απο παντου τροφες γιαι η κυρια που το εχει μαζευει ζωα συνεχεια χωρις ηνα μπορει να τα φροντισει... (εκτος εαν κανω λαθος και ειναι αλλο αυτο του δημου απο αυτο αυτης της κυρίας δες το και πες μας)δεςεδώ κι εδω κι εδω.

Η κυρια αυτη ειναι dog collector προφανως πραγμα που συμαινει ψυχικα ασθενης με ελλειψη δυνατοτητας να καταλαβει οτι καταπονει τα ζωα και ιδιαιτερα επιθετικη στο να τα δωσει για υιοθεσία η να τα αποχωριστει ετσι οπως ολοι οι συλλεκτες ζωων εχει δημιουργησει μια τραγική κατασταση και δυσκολευεται πολύ να δεχτει βοήθεια η να φροντιστουνε τα ζωα της. Το αποτελεσμα ειναι επειδη τετοιοι ανθρωποι δεν στειρωνουν καν τα ζωα που μαζευουν ουτε τα φροντιζουν να αυξανοντα συνεχεια και να γινεται κατι τοσο ενοχλητικο κα αραιο που οι κατοικοι διπλα αντιδρουν και πετουνε φολες επαιδη τα σκυλια εκει γινονται αντικοινωνικα κι επιθετικα ακομα. Γι αυτο τα κατφυγια δεν ειναι λυση αλλα τα σπιτια φιλοξενειας ειναι καλύτερη λύση.
Αυτα που λεω ισχυουν για ολους τους συλλεκτες ζωων και υποθετω οτι ειναι και σε αυτην. Προσοχη λοιπον εαν το αφησεις εκει θα πρεπει να δεσμευτεις γραπτα να το φροντιζεις εσυ μεχρι να υιοθετηθει εσι ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι θα ειναι φροντισμενο το ζωο. Εαν παλι το κυνοκομειο που εννοει ο γνωστος σου ειναι αλλο μπορεις να κανεις οτι ανεφερα πιο πανω.

'Αμα είναι κανισάκι θα δοθεί σίγουρα το σημαντικό είναι να βάλεις φωτογραφία του στα σάιτ. Κάνε μια προσπάθεια μερικές μέρες και μετά το πας στο κυνοκομείο. Ελπίζω να μην αληθεύει αυτό για το κυνοκομείο αν και πίσω από κάθε μύθο κρύβεται μια δόση αλήθειας ψάξτο καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.:/:

ελπιζω να μπηκε η φωτογραφια...

Συνημμένα

• DSC00077.JPG
    DSC00077.JPG
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 69
Ωραια.Αυτο ειναι το σκυλάκι παιδια.Εχει λιγο πολλες τριχες τωρα αλλα ειναι πιο ομορφο απο κοντα.Το ειχα στο μπανιο το βραδυ με ενα σαν καλαθακι(λογω του Μινωα,τι να κανω?)και δεν ακουστηκε καθολου η φωνουλα του.Μαλλον σημερα θα το δωσω στην αυλη της μαμας μου,καλυτερα θα ειναι εκει προσωρινα.Αυτα για το κυνοκομειο της Λαρισας δε τα ηξερα αλλα θα επικοινωνησω και θα μαθω!

υ.γ.Αυτο το μικρο καλαθακι το εβαλα για την αναγκη του οχι για να κοιμηθει εννοειται...

βαλε αγγελιες καλυτερα γρηγορα,με ενα κουρεμα θα γινει κουκλι,αρκει να δοθει μετα απο εναν καλο ελεγχο και να κρατησεις στοιχεια ωστε να πηγαινεις να ελεγχεις την κατασταση!

Μα γιατί να το κουρέψεις? Αν το δει κάποιος θα το ερωτευτεί έτσι όπως είναι! Ρε παιδιά είναι πολύ κουκλί το γλυκό μου!!!

ε,καλα συνηθως κουρευονται για να μην μπαινουν στα ματια τους οι τριχες ,δεν ειναι και απαραιτητο βεβαια.

μιλα με την strayshelp, να το προωθησει με αγγελιες,ξερει!:)

Παιδιά, το παρατηρούσα και είναι Μαλτεζάκι το μεγάλο μέγεθος!!! Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός Μαλτέζ

Είναι όντως μαλτεζάκι, το ξέρω διότι είχα.
ΚΑΙ σίγουρα έχει χαθεί από κάπου!!!!! Νομίζω ότι αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, πολύ γρήγορα θα βρεις να το δώσεις μέσω αγγελιών!!!
Κοίταξες μήπως έχει microchip???? Θα σου έλεγα να ρωτήσεις και τους κτηνίατρους της περιοχής!!!

Τα μαλτέζ ΔΕΝ κουρεύονται!!!!! Επειδή τα μάτια έχουν ευαισθησία στον ήλιο, καλό είναι να υπάρχουν τα μαλλάκια μπροστά!

Η μαμά του κολλητού μου που έχει μαλτεζούλα μου είπε αυστηρά ότι δεν πρέπει να κουρευτεί στα ματάκια της! Όσο είναι στο σπίτι μπορείς να της βάλεις ένα κοκκαλάκι να μην μπαίνουν οι τρίχες στα ματάκια της!!! Θέλει μόνο λίγο κούρεμα γύρω απ'το ποπουδάκι της για να μην λερώνεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back