Βοηθήστε να σωθεί μικρό γατάκι!

Gloriana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.
Dsc00103.jpg

Πριν 4 μέρες βρήκα στον κήπο του σπιτιού ένα γατάκι 5 περίπου μηνών με το αριστερό μπροστινό του ποδαράκι κατεστραμμένο. Το γατάκι αφού το είδε κτηνίατρος μου είπε ότι το πόδι πρέπει να ακρωτηριαστεί. Επειδή όμως το γατάκι είναι πολύ μικρό πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα ακόμη μέχρι να μεγαλώσει για να γίνει η επέμβαση.
Και εδώ θέλω τη βοήθειά σας.
Επειδή το γατάκι για τις επόμενες 3 βδομάδες θέλει κάποια φροντίδα, δηλαδή αλλαγή της γαζούλας στο ποδαράκι του και επειδή εγώ θα λείπω για επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός πόλης, δε μπορώ να το φροντίσω.
Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Όποιος μπορεί να κρατήσει έστω και για μερικές μέρες το γατάκι ώσπου να γίνει η επέμβαση και μετά θα μπορώ να το αναλάβω γιατί δε θα θέλει καθημερινή φροντίδα.
Είναι πολύ ήσυχο, τρώει κανονικά, δεν κλαίει, δε δυσανασχετεί, κοιμάται και μένει σε μια μεγάλη γατοφόρο με την άμμο του, το φαί κλπ. και έτσι δεν ενοχλεί καθόλου.
Τα έξοδα του, φαγητό, άμμο κλπ. θα τα αναλάβω εξ' ολοκλήρου εγώ, όπως φυσικά και την επέμβασή του.
Όποιος μπορεί να με βοηθήσει ας τηλεφωνήσει: 6938863257 θα του είμαι ευγνώμον.

Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε τηλ στο 6979780445 να δουμε τι μπορει να γινει... ειδες γιατι οι στειρωσεις ειναι σημαντικο πραγμα τελικά??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρε τηλ στο 6979780445 να δουμε τι μπορει να γινει... ειδες γιατι οι στειρωσεις ειναι σημαντικο πραγμα τελικά??

Έλα σε έψαχνα! ολα πήγαν καλά θα σου πει και η στέλλα!Καλέ εγώ είμαι και ήμουν πάντα υπέρ των στειρώσεων. ότι αδέσποτο βρίσκω το στειρώνω!!!

Θα σου τηλ!

Έλα σε έψαχνα! ολα πήγαν καλά θα σου πει και η στέλλα!Καλέ εγώ είμαι και ήμουν πάντα υπέρ των στειρώσεων. ότι αδέσποτο βρίσκω το στειρώνω!!!

Θα σου τηλ!
Βρήκε σπίτι δηλ. το γατάκι?? :hmm:

Gloriana.... το γατάκι στο avatar σου δεν έχει ζαλιστεί με το ψαράκι που πηγαινοέρχεται??:lol:
Πολύ ωραίο avatar!!! :up:

Μπράβο κορίτσια!:)
Να μας λέτε νέα του μικρού και περαστικά του.
Εγω πάντως έχω δει γατάκι να ζει στο δρόμο χωρίς το μπροστινο ποδαράκι και τα κατάφερνε μια χαρά. Σε ένα καλό σπίτι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το μικράκι!:)

Τα νέα είναι τέλεια.
Θα νοσηλευτεί και θα χειρουργηθεί ΑΜΕΣΑ από κτηνίατρο.
θα σας ενημερώσω από βδομάδα!

τι εγινε το γατακι τελικα???

τι εγινε το γατακι τελικα???

το φιλοξενεί μια κυρία που εχει παθιαστεί μαζί του.
Αλλάζει γάζα κάθε μέρα και δίνει αντιβίωση.

Την Τρίτη θα το πάμε στην κ. Ευγενία να το δει και μας πει αν θα το χειρουργήσει ή αν έχουμε ελπίδες για το ποδαράκι.

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

υγ. μου λείπει φρικτά, θέλω να το δβ, να το φιλήσω και να βγω φώτο μαζί του να τη στείλω στπ pfo.

Μράβο μωρέ το μικρούλι ήταν τυχερό τελικά μεσα στην ατυχία του.....:up::up::up:

Γεια σου βρε μαγισσα κι ελεγα ποτε θα ρθεις

με το γατακι τι εγινε??

Πήγαν όλα καλά. Το ποδαράκι σώθηκε χάρη στην απίστευτη κ. Δανάη που το κουράρησε καλύτερα και από γιατρό.

Έγινε καλά!

α η Δαναη ηταν σε καλα χερια ηταν το μικρο

H γυναίκα είναι απλά ΘΕΑ.
Τώρα το χρέος μου είναι να του βρω το καλυτερότερο σπιτάκι του πλανήτη, αφού δε μπορώ να το κρατήσω δυστυχώς εγώ.

Γεια σου βρε μαγισσα κι ελεγα ποτε θα ρθεις

Ηρθα βρε ήρθα ήμουν διακοπές και μου άρεσαν τόσο που έκατσα λίγο παραπάνω:up::up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back