Βοηθεια με τα Windows Media

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Παιδια συγγνωμη για το εντελως ασχετο θεμα, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. :( Ανοιγοντας σημερα τον υπολογιστη μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ο υπολογιστης συνηλθε απο ενα σοβαρο σφαλμα... Και σαν επεξηγηση οτι κατι τρεχει με το antivarius, κατεβασα καινουργιο. Μετα ομως παω να βαλω τραγουδακια και δεν ανοιγει κανενα το Windows Media :hmm:
''You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player. The following information might help you troubleshoot the issue.'' αυτο μου βγαζει! Τα ηχεια μου λειτουργουν κανονικα, εκανα και ενημερωση λογισμικου, ξαναεγκατεστησα το WM10, δοκιμασα και το WM11 αλλα τπτ! Τι αλλο μπορω να κανω? Οποιος ξερει... ας μου πει!!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα ειδική σίγουρα δεν είμαι αλλά όπως μου είπε παλιότερα μια γειτόνισσα μου κουμπιουτεράκιας όταν σου βγάζει ο υπολογιστής μήνυμα "το σύστημα σας συνήλθε από σοβαρό σφάλμα", το καλό της υπόθεσης είναι ότι συνήλθε:).
Κατά πάσα πιθανότητα ιούλης μου μυρίζει όμως, γι αυτό γι αρχή βάλε το antivirus να κάνει thorough scan και ανάλογα με τα αποτελέσματα βλέπεις πώς θα το χειριστείς. Τώρα για το wm δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά αλλά μια πολύ κομπογιαννίτικη λύση όταν κάτι δούλευε πριν κανονικά και τώρα δεν δουλεύει είναι να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποια χρονική στιγμή που ο υπολογιστή δούλευε καλά πχ πριν 1 βδομάδα. Αν δεν είναι ιός τότε ίσως κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες πρόσφατα να στην έκανε τη ζημιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια συγγνωμη για το εντελως ασχετο θεμα, αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω. :( Ανοιγοντας σημερα τον υπολογιστη μου εβγαλε ειδοποιηση οτι ο υπολογιστης συνηλθε απο ενα σοβαρο σφαλμα... Και σαν επεξηγηση οτι κατι τρεχει με το antivarius, κατεβασα καινουργιο. Μετα ομως παω να βαλω τραγουδακια και δεν ανοιγει κανενα το Windows Media :hmm:
''You've encountered error message C00D11B1 while using Windows Media Player. The following information might help you troubleshoot the issue.'' αυτο μου βγαζει! Τα ηχεια μου λειτουργουν κανονικα, εκανα και ενημερωση λογισμικου, ξαναεγκατεστησα το WM10, δοκιμασα και το WM11 αλλα τπτ! Τι αλλο μπορω να κανω? Οποιος ξερει... ας μου πει!!!! :(

H αλήθεια είναι οτι το πρόβλημα αυτό είναι λίγο περίεργο. Ο κωδικός σφάλματος που έγραψες, με ενα μικρο ψάξιμο στο google δεν αποκάλυψε κάτι συνταρακτικό, εκτός του οτι και άλλοι αρκετοί χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Ενδεικτικά σου παραθέτω 2 άσχετες λύσεις μεταξύ τους. Ελπίζω να πιάσουν :

1) https://martinjsteven.blogspot.com/2007/06/woo-hoo-windows-media-player-error.html
(Woo Hoo! Error C00D11B1 on Windows Media Player Fixed!)

2) https://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=1301568&SiteID=1
(C00D11B1)

Διάβασε αυτα τα 2 θέματα. Το ένα λέει για καθαρισμό του Internet Explorer, και το δεύτερο ΑΝ εχεις κινητό τηλέφωνο Samsung. To πρόγραμμα Samsung PC Studio 3 του κινητού προκαλεί πρόβλημα. Ξέρω οτι είναι 2 άσχετες λύσεις μεταξύ τους, αλλα αυτό βρήκα. Εκτός αυτού, υπάρχουν κ άλλα πολύ καλύτερα προγράμματα για να ακούς τη μουσική σου κ να βλέπεις τις ταινιες σου. Winamp (https://www.winamp.com/), Apple Itune (https://www.apple.com/itunes/download/), VLC Media PLayer (https://www.videolan.org/vlc/download-windows.html) και άλλοι πολλοί που υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ στο ίντερνετ. ΑΝ ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο πες μου κ θα σου απαντήσω.

Εβαλα αυτο το προγραμμα που καθαριζει το ιντερνετ εξπλορερ και το καθαρισα, αλλα δεν με βοηθησε. Και παλι δεν ανοιγει.... :(

Συμφωνώ με τη μαριγο. Πολύ πιθανός μου φαίνεται ο ιός. Γι'αυτό να κάνεις συχνά αναβαθμίσεις στο antivirus και ελέγχους στον υπολογιστή. Και αν μπορείς βάλε και κανένα anti-spyware γιατί και αυτά είναι πολύ σημαντικά. (Προτείνω zone alarm)

Εγκατεστησα σημερα το Avira AntiVir και απο το μεσημερι παλευα να το ενημερωσω! Πριν λιγο εγινε το θαυμα!!! Και τωρα σκαναρω τον υπολογιστη μου! Κατεβαζω και το ζον αλαρμ... Εχω λαλησει σημερα με τα προβληματα του υπολογιστη... Εκανα και επανακκινηση αλλα τπτ

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τα'χω περάσει αυτά αλλά μόλις οχύρωσα τον υπολογιστή με antivirus και antispyware και έκανα συχνούς ελέγχους και αναβαθμίσεις είναι όλα εντάξει. Σου προτείνω και τα spybot και registry boot που ψάχνουν για σφάλματα και προβλήματα στον υπολογιστή.

Σκεφτομαι πια σοβαρα το ενδεχομενο να παω τον υπολογιστη για φορματ στο Μουλτιραμα :( Δεν βρισκει κανενα ιο το προγραμμα αλλα ολο μου κλεινει και διαφορα αλλα!!!

Αν θελεις να βλεπεις βιντεο και να ακους μουσικη τοτε βαζεις αυτο https://www.gomplayer.com/main.html
Ειναι ο καλυτερος και ελαφρυτερος player
Βρισκει αυτοματα οτι codes χρειαζεται το καθε αρχειο
Παιζει τα παντα ! :)

Δεν ειναι οτι εψαχνα για αλλον μεντια πλαιερ, απλα χαλασε αυτος μαζι με αλλα προβληματα που εμφανιστηκαν ξαφνικα :hmm: Ακομα δεν εκανα φορματ, ετοιμαζομαι ομως. Εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθησετε! Τρελαινομαι για τις φατουλες στο μσν!!! Και εχω πραγματικα παρα πολλες και θα τις χασω. Υπαρχει τροπος να τα αποθηκευσω καπου? Ειναι σε καποιον φακελο αυτα??? Ευχαριστω

Να γράψω κι εγώ μια σημερινή απορία, μήπως ξέρει κανείς κάτι γιατί τα δικά μου τα νεύρα έχουν σπάσει:

Πήρα ένα βιβλία αγγλικών και μέσα είχε ένα cd με τέσσερα listenings. Το ένα είναι σε wav και παίζει κανονικά. Τα άλλα 3 είναι σε wma και δεν παίζουν πουθενά και με τίποτα. Ο windows media player μου βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να προμηθευτώ κάποια άδεια και μετά ανοίγει το site της microsoft και όταν πάω να πάρω την άδεια μου βγάζει αυτό:

The license cannot be downloaded because the license has already been downloaded 10 times.
For more information about protected files and license migration, see the Windows Media Player FAQ page.

Να τονίσω ότι το cd δεν είναι αντιγραμμένο, είναι αυτό που ήταν μέσα στο βιβλίο και ότι έχω δοκιμάσει να τα μετατρέψω σε άλλο format αλλά δεν γίνεται γιατί είναι προστατευμένα.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

χμμ,μπορείς να δεις τους τύπους αρχείων,μήπως δεν έχει κάποιους επιλεγμένους ή να βρεις το Winamp pro,αυτό παίζει σχεδόν όλα τα αρχεία,αλλιώς βρες κάποιον converter

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα άλλα αρχεία τα παίζει κανονικά με τα συγκεκριμένα έχει πρόβλημα. Δοκίμασα να τα μετατρέψω αλλά δεν με αφήνει γιατί είναι λέει προστατευμένα.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα αν θες, FairStars CD Ripper, περνάει αρχεία από cd στον υπολογιστή και μετατρέπει σε mp3, wav και ένα σωρό άλλα αρχεία

Τίποτα :(. Τέλος πάντων το παρατάω, μου έχει σπάσει τα νεύρα, όλο το απόγευμα παιδεύομαι με αυτό :mad:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back