TLoZ-Link
Νεοφερμένο μέλος
(Να σημειώσω ότι το σπίτι μας ήταν μονοκατοικία και είχε χωράφια γύρω και είχαμε μεγάλη αυλή παρόλο που δεν έχει σημασία)
Τα σκυλάκια πρέπει να ήταν 1-2-3 ημερών, χωρίς να έχουν ανοίξει τα ματάκια τους. Το ένα αρσενικό το άλλο θυληκό.
Μόλις τα είδαμε τρέξαμε, βάλαμε γρήγορα σε ένα τασάκι γάλα, αλλά όπως είναι φυσικό εκείνα δεν το αισθάνονταν. Έτσι βρήκαμε μια σύριγγα, που τουλάχιστον ήπιαν γάλα(αγελαδινό). Δεν ένιωθαν, και μετά από λίγες ημέρες αγοράσαμε μπιμπερό! Με το μπιμπερό ήταν πολύ καλύτερα!
Τους βρίκαμε κούτες, βάλαμε εφημερίδες και ένα ύφασμα. Πολλές φορές η κούτα χαλούσε.
Αφότου έτρωγαν, κάθε πρωί έκαναν μόνα τους τα κακάκια τους, και μετά πλέναμε τα μουσουδάκια τους, και μετα κατευθείαν ύπνος.
Τρώγανε λίγες φορές τη μέρα, απο πολύ. Μόνα τους όταν πεινάσουν αρχίζουν να νιαουρίζουν.
Κάθε ημέρα που περνούσε ήθελα να δω να ανοίγουν τα ματάκια τους.
Τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να τα ανοίγουν και ήταν πανέμορφα!!!
Τώρα είναι πολύ ασφαλή και έχουν παχύνει πολύ!!
Αν θέλετε πείτε μου να βάλω εικόνες!

Το χειρότερο είναι, ότι τις επόμενες ημέρες το γουρούνι έφερε και τα άλλα αδελφάκια τους... τα οποία εγώ δεν είδα αλλά έμαθα ότι ψόφησαν...
ΕΧΕΙΣ ΖΩΟ ΣΤΕΙΡΩΣΕ ΤΟ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΨΟΦΑΝ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TLoZ-Link
Νεοφερμένο μέλος
Δεν νομίζω ότι πρόκειτε να τα ξαναδούμε.... Τουλάχιστον τα φέραμε στη ζωη...
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
που είναι τα κουτσούνια?
καλύτερα να μην λέμε την λέξη ψόφησε
αλλά πέθανε
γιατί και τα ζωάκια έχουν ψυχή όπως και να το κάνουμε...

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
.ναι..ναι εχει οντως διαφορα..το φοφησε ειναι υποτιμιτικο οντως...και ειναι και παρα πολυ ασχημο να ακουγεται και ειδικα απο φιλοζωοους...ρε παιδιά έχει καμιά ουσιαστική διαφορά το πέθανε απο το ψόφισε?θέλω να πω..πέρα απο το ότι το ψοφισε το λέμε κάπως πιο υποτιμητικά, διαφέρουν σαν έννοιες...? συγνώμη για το οφ τοπικ αλλά μουρθε η απορία..καλά κάνατε κ τα φροντίσατε τα μπεμπάκια!!!
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαζι σου!!! κ περισσότερες φορές αξίζει σε ανθρώπους...απλά λέω αν εχει κάποια διαφορά νοήματος..τέσπα!!
εχει..αυτο σου λεω,αλλα ισως δεν το ειπα σωστα..στην ελληνικη γλωσσα, εχει διαφορα το ψοφαω απο το πεθαινω..δεν ειναι δηλαδη δικο μας αυθαιρετο συμπερασμα..αλλα στην επισημη ελληνικη εχει αυτη τη διαφορα...το ψοφαω ειναι υποτιμιτικο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum