felix
Δραστήριο μέλος
https://www.ha-ro-kebeiks.eu/Bolv01.htm
Ψάχνω τον Έλληνα Πρόξενο στην Βολιβία και τον Υπουργό Πολιτισμού(αν υπάρχει) της Βολιβίας.
'Ηδη έχω ζητήσει βοήθεια απο έναν γνωστό μου στο έθνος και τώρα θα δοκιμάσω να στείλω και στο δικό μας υπουργείο πολιτισμού και στην Βολιβιανή Πρεσβεία )αν και τα περισσότερα έρχονται πίσω σαν "άγνωστος παραλήπτης"
Όποιος έχει στοιχεία που μπορούν μα βοηθήσουν στο ξεμπρόστιασμα των αιμοσταγών αυτών δολοφόνων.....ευχαριστώ
Το μόνο που βρήκα είναι αυτό και δεν έχει μειλ.
ΒΟΛΙΒΙΑ
Άμισθο Προξενείο Santa Cruz de la Sierra
Δ/νση : Av. Canoto, No 16, esqu. Centenario, Edificio Seguros "BOLIVAR", ofic. 5, 1er piso, 7105 Santa Cruz, Bolivia
Τηλ. : (00591) 33328787, 33378683 - Fax : (00591) 3492100
Επίτιμος Πρόξενος : Juan Carlos Cochamanidis Canelas
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Όλο το Site είναι φρικιαστικό............έχω δημοσιεύσει κατα καιρούς απο εκεί....της Κίνας να δείς..κανεις δεν τους βρίσκει.Η Ουγγαρία κάτι έκανε...Όμως αυτό με την Βολιβία είναι καινούργιο βίντεο.Αυτα αν καταλαβα καλά τα καταγγέλει γερμανικό σάιτ. Τις φωτο παρακάτω τις είδες ;ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι αυτοι; Αλλά να μου πεις εκει στους ανθρώπους κάνουν χειρότερα τα ζώα θα λυπηθούν;;;
Το κακό είναι οτι η κυρία που έχει το site δεν μιλάει αγγλικά και δεν μπορούμε να συνενοηθούμε για να δούμε πως θα πράξουμε....κάτι πρέπει να γίνει.Αυτή η γυναίκα έχει μαζέψει στην σελίδα της καταγγελίες για τόσες χώρες, ακόμα και για την Ελλάδα.(αυτό το έστειλα όμως στο Εθνος και το δημοσιέυσαν)
felix
Δραστήριο μέλος
Η Ελλάδα εκπροσωπείται στη Βολιβία με παράλληλη διαπίστευση από την ελληνική Πρεσβεία στο Μπουένος Άϊρες κι η Βολιβία στην Ελλάδα από την Πρεσβεία της στη Ρώμη. Στη Santa Cruz λειτουργεί άμισθο ελληνικό Προξενείο.
Αντε βγάλε άκρη............Που να στείλω ρε παιδιά???? Στην Πρεσβεία της Ρώμης?????

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Embassy of Bolivia in Roma, Italy
Via Brenta 2A, int. 18
00198
Roma
Italy
Phone:
+39-06-884-1001
+39-06-8408-1147
Fax:
+39-06-884-0740
Email:
embolivia-roma@rree.gov.bo
Consulate General of Bolivia in Genoa, Italy
Corso Torino 4/8
16129
Genoa
Italy
Phone:
+39-010-54-076
+39-010-594-240
Fax:
+39-010-553-5063
Email:
coliviange@hotmail.com ( κουφο εχουν hotmail!)
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
H Βολιβία εκπροσωπειται στην Ελλαδα μεσω της πρεσβείας της στη Ρωμη οπότε γραψτε εδώ
Embassy of Bolivia in Roma, Italy
Via Brenta 2A, int. 18
00198
Roma
Italy
Phone:
+39-06-884-1001
+39-06-8408-1147
Fax:
+39-06-884-0740
Email:
embolivia-roma@rree.gov.bo
Consulate General of Bolivia in Genoa, Italy
Corso Torino 4/8
16129
Genoa
Italy
Phone:
+39-010-54-076
+39-010-594-240
Fax:
+39-010-553-5063
Email:
coliviange@hotmail.com ( κουφο εχουν hotmail!)
Τα έστειλα, το hotmail ήρθε κατ'ευθείαν πίσω...το άλλο μάλλον παραδόθηκε.Λέω να φρικάρω και μερικούς δικούς μας, τι λές?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Nα κινηθούν παράλληλα με τους ιδιώτες φορείς και οργανισμοί: φιλοζωϊκά σωματεία, MKO, Peta, η οργάνωση του Edy Kenedy και όσα άλλα \ξέρετε. Γράψτε σ'αυτούς όλους να κινηθούν ....Τα έστειλα, το hotmail ήρθε κατ'ευθείαν πίσω...το άλλο μάλλον παραδόθηκε.Λέω να φρικάρω και μερικούς δικούς μας, τι λές?
felix
Δραστήριο μέλος
Σωστά! Πρώτα στέλνω στην ΡΕΤΑ.Nα κινηθούν παράλληλα με τους ιδιώτες φορείς και οργανισμοί: φιλοζωϊκά σωματεία, MKO, Peta, η οργάνωση του Edy Kenedy και όσα άλλα \ξέρετε. Γράψτε σ'αυτούς όλους να κινηθούν ....
felix
Δραστήριο μέλος
https://action.peta.de/ea-campaign/clientcampaign.do?ea.client.id=44&ea.campaign.id=2742
Είναι το petition της PETA για το θέμα
Είναι στα γερμανικα όμως είναι πανευκολο να υπογράψετε.
Ζητάνε ΌΝΟΜΑ
ΕΠΙΘΕΤΟ
E_MAIL
Πατατε Abschicken- Tέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Αμα εχεισ καταπιει καμια 10αρια ηρεμηστικα ισως και να μπορεσεις...εγω στο "ξεπαρθενιασμά" μου με αυτα ηταν με τις γούνες στην κινα...με τρέχανε με κρίση πανικού σε ψυχιατρική μονάδα...και λογικότο βρίσκω.Το petition θα το υπογραψω αλλα το βιντεο δεν υπαρχει περιπτωση να το παρακολουθησω!!!
Τώρα σκληρηνα.Για να μπορώ να έχω αποψη και να βοηθάω υψώνοντας την φωνή και περιγράφοντας την φρικαλεότητα στους πιο αδύναμους (αυτους που δυσκολευονται -ακόμα- να δουν τέτοιες φρίκες)
Σε ευχαριστώ για την υπογραφή σου καλή μου!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δειτε και κατι πολυ χειροτερο (προειδοποιω οτι ειναι πολυ χειροτερο απο τα βιντεακια που κυκλοφορουν με διαφορα ζωα, οποιος δεν αντεχει, καλυτερα να μη το δει):
https://www.bestgore.com/beheading/nick-berg-beheading-video-death-conspiracy/
(καντε scroll down στο site για το βιντεο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool