Βουτιά στη λεκάνη!!

deppysx

Νεοφερμένο μέλος

Ο deppysx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
γυρισω αργα το βραδυ απο μια εξοδο..ειχα φυγει βιαστικα και επομενως ειχα ξεχασει να τραβηξω καζανακι..παντα κλεινω τη λεκανη γιατι και τοτε ηταν μικρο 2-3 μηνων και μικρουλη! με το που γυριζω λοιπον παω τουαλετα..με το που ανοιγω το καπακι..ακουω ενα μπλατς..και το βλεπω να ψιλοπνιγεται!!

θα θυμαμαι γι απαντα τη φατσουλα της καθως και τα γουργουρισματα που εκανε οταν την καθαρισα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου μωρε το καημενουλη! Φανταζομαι ουτε και αυτη θα το ξεχασε!! :):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καημενο γατακι τι επαθε :lol::lol:
Κι εγω εχω φοβια με τη λεκανη και παντα κλεινουμε τη πορτα του μπανιου.... Αν ακι μεγαλωσαν τα δικα μου, αλλα παλι ποτε δεν ξερεις

Ευτυχώς μικρός δεν έπεσε μέσα ποτέ.... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα την ξεχάσουμε ανοικτή θα πάει να πιει νερό το σιχαμένο... Θελειο φρεσκο νεράκι φαινεται..

Και θα το βρει στην τουαλέτα;:mpliaks:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::sick:

Εννοείται στην τουαλέτα, είναι σαν πηγούλα, αφού λέω να αρχίσω να πίνω κι εγώ, τι λες τώρα...
Ολα τα συγχωρώ, τις κατσαρίδες που πιάνει, το ότι κοιμάται μέσα στις γλάστρες, αλλά αυτό με την τουαλέτα δεν μπορώ να το αποδεκτώ, ειλικρινά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back