deppysx
Νεοφερμένο μέλος
Ο deppysx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
01-09-07
22:25
γυρισω αργα το βραδυ απο μια εξοδο..ειχα φυγει βιαστικα και επομενως ειχα ξεχασει να τραβηξω καζανακι..παντα κλεινω τη λεκανη γιατι και τοτε ηταν μικρο 2-3 μηνων και μικρουλη! με το που γυριζω λοιπον παω τουαλετα..με το που ανοιγω το καπακι..ακουω ενα μπλατς..και το βλεπω να ψιλοπνιγεται!!
θα θυμαμαι γι απαντα τη φατσουλα της καθως και τα γουργουρισματα που εκανε οταν την καθαρισα!!
θα θυμαμαι γι απαντα τη φατσουλα της καθως και τα γουργουρισματα που εκανε οταν την καθαρισα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
01-09-07
23:19
Αχου μωρε το καημενουλη! Φανταζομαι ουτε και αυτη θα το ξεχασε!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
02-09-07
02:28
Καημενο γατακι τι επαθε 

Κι εγω εχω φοβια με τη λεκανη και παντα κλεινουμε τη πορτα του μπανιου.... Αν ακι μεγαλωσαν τα δικα μου, αλλα παλι ποτε δεν ξερεις

Κι εγω εχω φοβια με τη λεκανη και παντα κλεινουμε τη πορτα του μπανιου.... Αν ακι μεγαλωσαν τα δικα μου, αλλα παλι ποτε δεν ξερεις
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
02-09-07
18:38
Ευτυχώς μικρός δεν έπεσε μέσα ποτέ.... Αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα την ξεχάσουμε ανοικτή θα πάει να πιει νερό το σιχαμένο... Θελειο φρεσκο νεράκι φαινεται..
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
03-09-07
14:14
Και θα το βρει στην τουαλέτα;

nalaki
Νεοφερμένο μέλος
Η nalaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
04-09-07
23:01

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
05-09-07
09:07
Εννοείται στην τουαλέτα, είναι σαν πηγούλα, αφού λέω να αρχίσω να πίνω κι εγώ, τι λες τώρα...
Ολα τα συγχωρώ, τις κατσαρίδες που πιάνει, το ότι κοιμάται μέσα στις γλάστρες, αλλά αυτό με την τουαλέτα δεν μπορώ να το αποδεκτώ, ειλικρινά...
Ολα τα συγχωρώ, τις κατσαρίδες που πιάνει, το ότι κοιμάται μέσα στις γλάστρες, αλλά αυτό με την τουαλέτα δεν μπορώ να το αποδεκτώ, ειλικρινά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum