18-07-13
14:34
Εδώ και μερικές μέρες φιλοξενώ τον σκυλάκο της κόρης μου, προς μεγάλη ενόχληση του Σωτήρη, του γάτου μου που ζει μαζί μου 9 χρόνια. Από χτες , έκλεισε η φωνή του , δεν μπορεί να νιαουρίσει και βγάζει μια μικρή βραχνή φωνουλα.
Να είναι από το στρες ή από τα πολλά χχχχχχχχχχχχ που έκανε τις τελευταίες μέρες;
Ξέρετε κάτι;
Να είναι από το στρες ή από τα πολλά χχχχχχχχχχχχ που έκανε τις τελευταίες μέρες;
Ξέρετε κάτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Η μαρθουλινι! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
18-07-13
17:56
πολυ πιθανο αλλα αν δεις οτι συνεχιζει κανα 2 μερες πανε τον στον κτηνιατρο!μπορει να κρυωσε κ απλα να συνεπεσε με τα κχχχχ που εκανε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
18-07-13
23:28
Και μενα το ιδιο κ μετα απο μια μερα εχασε και το κεφι του κ τελικα τον πηγα στο γιατρο κ μου πε ιωση
.κατακαλοκαιρο τι να πω..το μονο οτι το βραδυ κοιμοταν στην αυλη κ υποθετω μπορει να φταει κ η .υγρασια ττα ξημερωματα...περαστικα σας
.κατακαλοκαιρο τι να πω..το μονο οτι το βραδυ κοιμοταν στην αυλη κ υποθετω μπορει να φταει κ η .υγρασια ττα ξημερωματα...περαστικα σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum