Βρέθηκαν γατάκια πεταμένα σε σακούλα / Ψάχνουν σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Terifique

Δραστήριο μέλος

Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Βρέθηκαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου, πεταμένα σε μια σακούλα 3 γατάκια!!! Κάποιος 'κύριος' το θεώρησε καλή λύση να τα ξεφορτωθεί έτσι.... ακριβώς όπως είχαμε βρεί και τον μικρό μας, τον περασμένο Δεκέμβριο!!! Επίσης του μοιάζουν πολύ και δεν θα ξαφνιαζόμουν αν είναι απο τους ίδιους γονείς. 'Αρα ο 'κυριος' το έχει κάνει σύστημα. :mad:

Μου είναι αδύνατον να τα μαζέψω στο σπίτι, επίσης ο μικρός μου τα έχει μυριστεί και έχει τρελαθεί τελείως. Τα έχουμε σε μια κούτα στην πυλωτή, είναι μικρά περίπου 3 εβδομάδων αλλά τρώνε μόνα τους. Είναι ζωηρά, χαριτωμένα και φαίνεται οτι έχουν μεγαλώσει ίσως σε σπίτι ή οτι η μάνα τους είναι απο σπίτι... εννοώ είναι καθαρά και ήρεμα....
Δυστυχώς στην πυλωτή μας κυκλοφορούν πολλοί γάτοι και έχουμε και γειτόνους που άνετα θα τα 'εξαφάνιζαν'. Δεν ξέρω πόσο θ'αντέξουν, εγώ θα προσπαθήσω να τα φροντίσω όσο και για όσο μπορώ. Ψάχνουμε κάποιον που να τα θέλει μαζί ή χώρια!!!! Βάζω κάποιες πρόχειρες φώτο και αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω καλύτερες. 'Οποιος ενδιαφέρεται ή έχει κάποια συμβουλή pls ας βοηθήσει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Copy of IMGP0887.JPG
    Copy of IMGP0887.JPG
    774 KB · Εμφανίσεις: 73
  • Copy of IMGP0888.JPG
    Copy of IMGP0888.JPG
    772,9 KB · Εμφανίσεις: 80
  • Copy of IMGP0890.JPG
    Copy of IMGP0890.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 74
  • Copy of IMGP0891.JPG
    Copy of IMGP0891.JPG
    833 KB · Εμφανίσεις: 90
Τι ζουζουνάκια όμορφα είναι αυτά???:P:P:D:D
Δεν υπάρχει κάποιο ασφαλές μέρος να τα βάλεις μην τους κάνουν κακό???:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς έχω θέμα και δεν παίζει να τα πάρω σπίτι. Απλά έχω επιλέξει την πιο κρυφή περιοχή για να μην ακούγονται... αν και είναι ζωηρά!!!! Οι υπόλοιποι γείτονες θεωρούνε δεδομένο οτι πρέπει να τα αφήσουμε απλά να 'ακολουθήσουν την μοίρα τους'.... εγώ λέω να προσπαθήσω να κάνω μια αλλαγή στην μοίρα τους.... και τρελαίνομαι οτι πιθανόν να είναι 'αδέρφια' του Τέρη!!!!

Α, καλό θα ήταν ν' αναφέρω οτι πιστεύω (όσο μπορώ να καταλάβω) οτι τα 2 σκούρα είναι αρσενικά και η ασπρόμαυρη είναι θυληκιά.

καποιες πληροφοριες ακομα θα βοηθουσαν..
σε ποια περιοχη βρισκονται τα γατακια?
ενα τηλ η ενα mail κ για αυτους που δεν ειναι μελη θα ηταν απαραιτητο;)
καλη τυχη κ απο μεναααα!!!
ειναι πανεμορφα
:D

Όταν μπορέσεις βγάλε καινούργιες φώτο να φαίνονται τα γλυκά μουτράκια τους ώστε να βρουν γρήγορα σπιτάκια.Σε αυτές δυστυχώς δεν φαίνονται καλά. Εύχομαι να είναι τυχερά και να βρούν γρήγορα υποψήφιους γατογονείς.

καποιες πληροφοριες ακομα θα βοηθουσαν..
σε ποια περιοχη βρισκονται τα γατακια?
ενα τηλ η ενα mail κ για αυτους που δεν ειναι μελη θα ηταν απαραιτητο;)
καλη τυχη κ απο μεναααα!!!
ειναι πανεμορφα
:D

Τα γατάκια βρίσκονται στο Μαρούσι, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με email στο terifique@gmail.com. Στο τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω όλες τις ώρες, αλλά όποιος επιθυμεί μπορώ να του το στείλω με pm.

Όταν μπορέσεις βγάλε καινούργιες φώτο να φαίνονται τα γλυκά μουτράκια τους ώστε να βρουν γρήγορα σπιτάκια.Σε αυτές δυστυχώς δεν φαίνονται καλά. Εύχομαι να είναι τυχερά και να βρούν γρήγορα υποψήφιους γατογονείς.

Οι φωτογραφίες είναι πρόχειρες, αύριο το πρωϊ αν όλα πάνε καλά θα βάλω νέες.
Είναι πραγματικά πανέμορφα και εύχομαι να είναι και τυχερά, γιατί βλέπω οτι πολλά μέλη έχουν μικράκια που ψάχνουν σπίτι.... ας μιλήσει κάποιος στον κόσμο για τις στειρώσεις!!! :/:

Καλημέρα,

Τα μικράκια ακόμα περιμένουν γονείς!!!! Τρώνε κονσερβούλα για μωράκια, είναι δραστήρια και έχουν πάρα πολυ θέληση για ζωή... Δυστυχώς φωνάζουν αρκετά και θα τ' ακούσουν οι γάτοι ή θα ενοχληθούν οι γείτονες, έχω ενημερώσει όσους μπορώ και τα έχω απομονωμένα, αλλά ως πότε?!?!?, σύντομα θα αρχίσουν τις βόλτες και θα βγούνε στον δρόμο!!!

Σας τους παρουσιάζω.... ο Μολυβδούλης (Silver), ο Ανθρακούλης (Coal) και η Ασπροτιγρούλα (Dual). Tο φύλo τους κατά προσέγγυση, δεν έχω εμπειρία απο γατάκια.

Συνημμένα

• Copy of IMGP0900.JPG
    Copy of IMGP0900.JPG
    883,8 KB · Εμφανίσεις: 102
  • Copy of IMGP0899.JPG
    Copy of IMGP0899.JPG
    879,1 KB · Εμφανίσεις: 90
  • Copy of IMGP0901.JPG
    Copy of IMGP0901.JPG
    866 KB · Εμφανίσεις: 85
  • Copy of IMGP0904.JPG
    Copy of IMGP0904.JPG
    803,9 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Copy of IMGP0905.JPG
    Copy of IMGP0905.JPG
    899,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • Copy of IMGP0906.JPG
    Copy of IMGP0906.JPG
    785,8 KB · Εμφανίσεις: 72
  • Copy of IMGP0908.JPG
    Copy of IMGP0908.JPG
    868,4 KB · Εμφανίσεις: 73
Koυκλιά είναι οι ψυχούλες μου!!!
Δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος με μωρά αυτή την εποχή:mad:. Βάλε και σε άλλα site αγγελίες και ανανέωνε τις φωτογραφίες, θα δωθούν σίγουρα:).

Koυκλιά είναι οι ψυχούλες μου!!!
Δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος με μωρά αυτή την εποχή:mad:. Βάλε και σε άλλα site αγγελίες και ανανέωνε τις φωτογραφίες, θα δωθούν σίγουρα:).

Μακάρι, μακάρι γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ και η μικρή ασπροτιγρούλα έχει αρχίσει να 'κυκλοφορεί' κοντά στην γκαραζόπορτα!!!

Πανέμορφα είναι...(τον Coal τον λάτρεψα..) Καλή τους τύχη:)

Είναι πανέμορφα όλα!!!:):):)Αλλά μου αρέσει λίγο παραπάνω ο coal!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Τι ομορφα που ειναι!Βαλε κι αλλου αγγελιες,ισως και μια φιλοξενιας,μπορει καποιος να μπορει να τα βαλει σπιτι του μεχρι να υιοθετηθουν.

Καλησπέρα,

σήμερα μας κυνήγησαν πάλι οι γείτονες... δεν ξέρω πόσο θα τα καταφέρουμε να τα κρατήσουμε, φοβάμε μην τους κάνουν κακό. 'Εχει ενδιαφερθεί μια κοπέλα, μακάρι να μην είναι πλάκα και να κάτσει να πάρει ενα μικράκι!!! 'Οποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, ας το διαδώσει. :/:
Επικοινωνείτε εδώ, στο terifique@gmail.com ή στο 6956132080!!!

Καλησπέρα,

Σήμερα η Dual (ασπροτιγρούλα) πήγε στο νέο της σπιτάκι. Εύχομαι ολόψυχα η κοπέλα που την πήρε να την χαίρεται και όλα να πάνε καλά, γιατί θα χρειαστεί υπομονή στην αρχή!!! 'Ομως από τα βλέματα που ανταλλάξαν νομίζω οτι υπήρξε αμοιβαίως έρωτας!!! :inlove: Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα να βρούν σπιτάκι και τα αδερφάκια της, γιατί η κατάσταση εδώ είναι πιεστική.... καθημερινά κυνηγιώμαστε με τους γείτονες.

Τα μικρά έχουν αποπαρασιτωθεί εξωτερικά, έχουν πάρει βιταμινούλες, είναι πανέμορφα και πολύ ζουζουνάκια!!! :redface:
Κάποιος που να έχει μια αγκαλιά γι' αυτά???

Πολύ ωραία τα νέα για το κοριτσάκι!!!:P:P:D:D:clapup::clapup:
Εύχομαι και τα αδερφάκια της να είναι τόσο τυχερά και σύντομα να βρίσκονται και αυτά στο δικό τους σπιτάκι!!!:D:D:D:P:P

θα ηθελα πολυ το μαυρουλι η το γκριζο ομως μετακομιζω και ειναι αδυνατον αυτη την περιοδο...σε περιπου 2μηνες ειναι τελειως αδυνατον να ειναι διαθεσιμο ε?

θα ηθελα πολυ το μαυρουλι ομως μετακομιζω και ειναι αδυνατον αυτη την περιοδο...σε περιπου 2μηνες ειναι τελειως αδυνατον να ειναι διαθεσιμο ε?

Τί να σου πώ?! Είναι στην πυλωτή, σε 2 μήνες δεν έχω ιδεά ποιά θα είναι η μοίρα του... Αν έχει επιβιώσει και είναι ακόμα εδώ ή αν βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει γι' αυτο το διάστημα. Θα ενημερώνω εδώ για όποια εξέλιξη και βλέπωντας και κάνοντας φαντάζομαι!!!

οκ καταλαβα...βλεποντας και κανοντας λοιπον..

Απο τις φώτο το μεσαίο της πρώτης σειράς και το δεξί της πρώτης σειράς με 99% είναι αγοράκια.

Καλή τύχη στα ζουζούνια είναι τέλεια!!!! (και αυτά)...:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back