Terifique
Δραστήριο μέλος
Απο τις φώτο το μεσαίο της πρώτης σειράς και το δεξί της πρώτης σειράς με 99% είναι αγοράκια.
Καλή τύχη στα ζουζούνια είναι τέλεια!!!! (και αυτά)...![]()
Ναί και εγώ έτσι πιστεύω παρά την απειρία μου... τα 'προσόντα' τους είναι εμφανέστατα!!!
'Αντε να βρίσκουν γονείς, να γλυτώσουν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΝΤΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
αν ανέβει κανεις πάνω ας μου τα φέρει...θα μεγαλωσουν σε χωριό με μεγααααλη αυλη...ειναι πολυ γλυκουλια!!!!
το κινητό μου ειναι το 6938/397834...Καλή τύχη ζουζουνακια.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
καλα ειναι πανέμορφα...ευχαριστως θα τα μεγάλωνα αλλα δυστηχως ειμαι στην θεσσαλονικη και μάλιστα εξω απο αυτην...
αν ανέβει κανεις πάνω ας μου τα φέρει...θα μεγαλωσουν σε χωριό με μεγααααλη αυλη...ειναι πολυ γλυκουλια!!!!το κινητό μου ειναι το 6938/397834...
Καλή τύχη ζουζουνακια.....
Μακάρι να μπορούσε κάποιος να τα φέρει.... βασικά ελπίζω να κάτσει κάτι με μια κοπέλα για το ένα αγοράκι, και να 'ναι καλά το μικρό μέχρι να μπορέσει να το πάρει.
Το άλλο το θέλει και μια θεία μου με κήπο στο χωριό αλλά θα πρέπει να μεγαλώσει, λίγο να 'ναι πιο ανεξάρτητο, και δυστυχώς δεν έχουν τόσο χρόνο στην πυλωτή μας!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΝΤΡΑ
Νεοφερμένο μέλος
Να μας ενημερωσεις για την τυχη τους...
vivian!
Νεοφερμένο μέλος
gelly01
Δραστήριο μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος
Καλη τυχη στα μωρουλια Terifique. Ειναι απνεμορφα και αξιολατρευτα.![]()
Μακάρι, μακάρι τα μικρά μου είναι ειλικρινά αξιολάτρευτα (αλλά και ποιό μικράκι δεν είναι τέλειο?). Σε κοιτάνε στα μάτια και λένε 'θέλω να ζήσω, κάνε κάτι'!!!! Θετική ενέργεια σ' αυτά και σ' όλα όσα ψάχνουν σπίτι.

Μάγια.
Terifique
Δραστήριο μέλος
δυστυχώς δεν προχώρησε το θέμα υιοθεσίας του μικρού Silver. Υπάρχει ένα ακόμα ενδιαφέρον, για να δούμε τελικά όμως τί θα γίνει.Οπότε και τα δυο μικρά είναι διαθέσιμα ουσιαστικά.... δεν ξέρω μέχρι πότε, έχω αρχίσει να συνηθίζω την ιδέα οτι μια μέρα θα τα δώ χτυπημένα από τα παιδιά ή τους γάτους (τα χαζουλίνια μου νιαουρίζουν όταν πεινάνε), ή απλά θα λείπουν γιατί κάποιος τα ξεφόρτωσε στα σκουπίδια.

Εύχομαι η αδερφούλα τους να είναι τυχερή στο νέο της σπιτάκι, παρά τα μικρά προβληματάκια με την διατροφή/εντεράκι που μ' ενημέρωσε η κοπέλα οτι υπήρξαν. Η κοπέλα όμως ενδιαφέρεται πραγματικά όπως κατάλαβα και θα κάνει οτι καλύτερο μπορεί!!!
'Οποιος μπορεί ας βοηθήσει, έστω και για φιλοξενία, έστω και το ένα μόνο. Τα μικρά είναι ζωηρά, αξιαγάπητα, τρώνε απο μπιμπερό αλλά χωρις ζόρια, έχουν φάει και κονσέρβα απο το χέρι.

Terifique
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς όμως έχει μείνει μόνος του ο Coal, που κλαίει συνέχεια, γιατί είναι στο κρύο χωρίς παρεούλα. 'Εκανα προσπάθεια παρά τις φωνές των δικών μου να το φέρω στο μπαλκόνι αλλά δεν μας αφήνει ο δικός μας γάτος. Τρέχει και φωνάζει ακόμα πιο δυνατά απο το γατάκι.
Δεν υπάρχει κανένας για τον μικρούλη τιγράκο?

Terifique
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα,
δυστυχώς ο μικρός μας Coal δεν τα κατάφερε!!! Χθές τον έφερα στο σπίτι τελικά γιατί έκλαιγε που ήταν μόνος του, έμεινε στο μπάνιο και το πρωί στο μπαλκόνι. Ετρωγε και έκανε την ανάγκη του κανονικά, το μεσημεράκι σήμερα έφαγε λιγάκι αλλά χώρις να είναι πολύ δραστήριος και μετά από λίγην ώρα κοιμήθηκε.... για πάντα!!!
'Ετσι απλά.. τόσες μέρες ήταν ζωηρός και γεμάτος ενέργεια και θέληση.... δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί!!!!!Ελπίζω να ένιωσε λίγη στοργή, έστω υπο αυτές τις συνθήκες που έζησε, και εκεί που θα πάει να είναι καλά.

Τα αδερφάκια του έχουν βρεί σπιτάκι, η μικρή όμως μαθαίνω οτι είναι πολύ αδύναμη... εύχομαι να έχει καλή εξέλιξη.
Ζουζουνάκι μου σου άξιζε κάτι καλύτερο...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ευχομαι τα υπολοιπα να εχουν μια καλη ζωουλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Καλό ταξίδι Coal.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Καλό ταξίδι στον μικρό Coal και εύχομαι τα αδερφάκια του να έχουν καλύτερη τύχη.
Και καλή τύχη σ' όλα τα ταλαιπωρημένα ορφανούλια. Νομίζω οτι η αγγελία πρέπει να κλείσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool