Βρέθηκε Αμαρουσιώτης(;) γατούλης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Τσα!!κοιταξτε ποιον βρηκα να περιφερεται στο κεντρικο πεζοδρομο του αμαρουσιου?

12192_258193297643821_1200664650_n.jpg

στην αρχη νομιζα κοριτσι αλλα τον πηγα στον κτηνιατρο της περιοχησ κ μου πε οτι ειναι αρσενικοσ μαλλον απο σκασιαρχειο..προωθηστε παρακαλω αν τον ψαχνει κανεις θα βαλω κ στο πετ σοπ κ με φιλοζωικη εχω κανονισει ειναι τοοοσο καλοσ κ ειναι κριμα στης φυλακης τα σιδερα

521409_258193280977156_164066203_n.jpg

ελπιζω να εμφανιστουν οι φωτο..κ καλη μας τυχη..προωθηστε ε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βρεθηκε αμαρουσιωτης? γατουλης

Κουκλος ο γατουλης, στο fb τον εχεις βαλει; Θα βοηθησει, τα βλεπει πολυς κοσμος κι εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι το βαλα αλλα πιο πολυ ελπιζω στην φιλοζωικη να το προωθησει κ οποιος εχει κ απο δω με φιλους να χουν facebook κ να ξερουν απο τεχνολογια παρακαλω παιδια γιατι θα ναι με εξοδα απο μενα κ αλλες δυο φιλοζωες κ δν ξερω για ποσο...κ ειναι ποοολυ καλος μπηκε μονος του στην γατοφορο κ μαλλον πρεπει κ να ποναει απο κλωτσια καποιου ζωου που θεωρει τον εαυτο του ανθρωπο.....

Α να χαθουν τα βαζουνε με τα ζωντανα του Θεου.:mpinelik:
Θα το προωθησω σε οσες ομαδες ειμαι Ειρηνη μου.

Κατ αρχην να ευχαριστησω την Βασω για την πολυτιμη βοηθεια της κατα δευτερον ειμαστε προσωρινα φιλοξενουμενοι στον κτηνιατρο.
img249jh.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κουκλος ομως ειναι ο μικρος. Δεν τον ψαχνει κανενας Ειρηνη μου; Αληθεια το πολυ ωραιο κοσμημα στο λαιμουδακι του το φορουσε οταντον βρηκες;

ναι το φοραγε..ελπιζω να βρεθει καποιοσ γι αυτον ο κτηνιατρος εχει παθει πλακα θελει μονο μαμ κακα κ νανι Α!!κ χαααδια απορω αυτος που τον ειχε δεν του χε κανει ουτε τα βασικα εμβολια?εχει μαλλον ουλιτιδα απο καλυκοιο..θα τ αναλαβω τον βασικοτου εμβολιασμο

Τι να πω βρε παιδι μου, δεν ξερει κανεις τι να ευχηθει, να ξαναβρει αυτον που τον ειχε ή να μην τον ξαναβρει και να βρει καινουργιο σπιτακι.:confused:

κ γω δεν ξερω...παντως σκεφτομαι πως θα ταν εξω μ αυτο το κρυο..ψυχουλακι αφου εμπαινε μες στα καταστηματα με τα ρουχα κ ττην αραζε κατω απ τα ραφια κατευθειαν ξαπλωνε γλυφοταν κ κοιταγε κ μεις εγω κ δυο κοπελες που ψαχναμε να δουμε τι θα τον κανουμε το παιζαμε κινεζες οτι δεν ειχαμε προσεξει οτι ενα γατι ειναι κατω απ τα ρουχα για να μην τον διωξει η πωλητρια:whistle:

Το περιλαίμιο ξυπνά ευσεβής πόθους, ότι ο γατούλης ζούσε μέσα σε σπίτι, προστατευμένος και φυσικά υγιής.
Δυστυχώς πολλές φορές ξεκινάμε κάτι με τις καλύτερες προυποθέσεις αλλά μόλις συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της φροντίδας που απαιτείται το αφήνουμε στη μέση,...
αλλά δε θέλω να πιστέψω πως αυτό έγινε στη περίπτωσή του.

χωρισ να ναι τιποτα σιγουρο ο γιατρος τον κοιταξε κ βρηκε οτι εχει καλυκοιο απο την ουλιτιδα που χει στο στομα τωρ α δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν τον εμβολιασαν γιατι κ γω τον δικο μου τον βρηκα 4 μηνων περιπου κ ειχε καλυκοιο-ρινοτραχειτιδα επειδη τον βρηκα λιγο πιο μεγαλο κ δεν ειχε εμβολιαστει στην ωρα του αλλα απ την αλλη για να μαστε σιγουροι λεω να τον εμβολιασω θα συμβουλευτω κ τον γιατρο..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back