lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
στην αρχη νομιζα κοριτσι αλλα τον πηγα στον κτηνιατρο της περιοχησ κ μου πε οτι ειναι αρσενικοσ μαλλον απο σκασιαρχειο..προωθηστε παρακαλω αν τον ψαχνει κανεις θα βαλω κ στο πετ σοπ κ με φιλοζωικη εχω κανονισει ειναι τοοοσο καλοσ κ ειναι κριμα στης φυλακης τα σιδερα
ελπιζω να εμφανιστουν οι φωτο..κ καλη μας τυχη..προωθηστε ε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κουκλος ο γατουλης, στο fb τον εχεις βαλει; Θα βοηθησει, τα βλεπει πολυς κοσμος κι εκει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το βαλα αλλα πιο πολυ ελπιζω στην φιλοζωικη να το προωθησει κ οποιος εχει κ απο δω με φιλους να χουν facebook κ να ξερουν απο τεχνολογια παρακαλω παιδια γιατι θα ναι με εξοδα απο μενα κ αλλες δυο φιλοζωες κ δν ξερω για ποσο...κ ειναι ποοολυ καλος μπηκε μονος του στην γατοφορο κ μαλλον πρεπει κ να ποναει απο κλωτσια καποιου ζωου που θεωρει τον εαυτο του ανθρωπο.....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Α να χαθουν τα βαζουνε με τα ζωντανα του Θεου.

Θα το προωθησω σε οσες ομαδες ειμαι Ειρηνη μου.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς πολλές φορές ξεκινάμε κάτι με τις καλύτερες προυποθέσεις αλλά μόλις συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της φροντίδας που απαιτείται το αφήνουμε στη μέση,...
αλλά δε θέλω να πιστέψω πως αυτό έγινε στη περίπτωσή του.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool