Βρέθηκε γάτα (ή γάτος) τιγρέ με κόκκινο λουράκι στην περιοχή της ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

houlieta

Δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 735 μηνύματα.
Σας μεταφέρω μήνυμα φίλης:

Στον δρόμο με τα μαγαζιά στην Αμφιάλη,στην Π.Τσαλδάρη, είδα έναν όμορφο γατούλη/α ( ; ) , τιγρούλη/α με κόκκινο λουράκι και όμορφα φωτεινά πράσινα μάτια,
να κάθεται σε ένα πατάκι μπροστά από ένα μαγαζί, και από πάνω του κάποιοι μαγαζάτορες να τον κοιτάζουν και να σχολιάζουν γελώντας.
Θεώρησα ότι κάποιος από αυτούς έχει αναλάβει την φροντίδα του, τον χάζεψα λίγο και έστρεψα αλλού το βλέμμα.
Ξαφνικά ακούω φωνές, γυρίζω και βλέπω τον γατούλη να προσπαθεί απεγνωσμένα να μπει σε κάποιο μαγαζί, να τον διώχνουν έξω, μετά προσπαθεί να μπει στο επόμενο μαγαζί, και βλέπω μια αχαρακτήριστη ...να τον διώχνει με τις κλοτσιές.
Ο γάτος άρχισε να κλαίει γοερά, και όταν της είπα ¨μην το κλοτσάτε¨, μου κάνει ¨θέλει να γεννήσει μέσα στο μαγαζί μου¨

Η ουσία είναι ότι ο γάτος έψαχνε να κουρνιάσει σε γωνιές που θυμίζουν σπίτι (στο πατάκι, σε εσωτερικούς χώρους-μαγαζιά κτλ), και ήταν ήμερος.
Κούτσαινε συν τοις άλλοις, κάπου έχει χτυπήσει το πίσω ποδαράκι του...
Πρώτη φορά τον έβλεπαν οι μαγαζάτορες , και αφού ρώτησα τριγύρω (όχι σε μεγάλο φάσμα όμως γιατί δεν είχα χρόνο) και είδα ότι δεν ανήκει σε κανένα , τον πήρα και τον έχω σε ένα δωματιάκι στην ταράτσα, στο σπίτι των γονιών μου.
Αν τον αναζητάει κάποιος....

( το τηλ μου για όποιον τον αναζητάει 6988-765739 )

Σύντομα θα σας αναρτήσω και φωτογραφίες!...
Το ζωάκι είναι πολύ ήρεμο και καλοζωισμένο, προφαώς έχει φύγει από κάποια αυλή η σπίτι.
Ελπίζουμε να βρεθεί η οικογένεια του.
Αν καποιος γνωρίζει κάτι μπορείτε και εδω φυσικά να μου πείτε κάτι ή σε pm...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βρέθηκε γάτα (ή γάτος) τιγρέ με κόκκινο λουράκι στην περιοχή της ΑΜΦΙΑ

Και μερικές φωτογραφίες...
ds026-_zps98365f42.jpg

ds022-_zpsbd652fbd.jpg

ds024-_zps8dd205b8.jpg

ds025-_zps8aaf8f68.jpg

ds031-_zpsdf8b0f2e.jpg

ds032-_zps29cdaea1.jpg

ds042-_zps3ccb310f.jpg

Είναι πολύ γλυκός και ευγενικός, αν τον ξέρει κάποιος ας ειδοποιήσει!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία μου, ισως θα βοηθούσε αν βάζατε και αφισούλες στην περιοχή όπου τριγυρνούσε

Απάντηση: Βρέθηκε γάτα (ή γάτος) τιγρέ με κόκκινο λουράκι στην περιοχή της ΑΜΦΙΑ

Ναι, θα γίνει και αυτό!
Πιστευω καποιος το ψάχνει, είναι σκέτη γλυκα!...

Ο γατούλης εξακολουθεί να είναι κοντά μας, δεν ειχαμε νεο από τον ιδιοκτητη..
Πραγματικά, καποιος πρέπει να τον ψάχνει...
Ειναι αρσενικός, είναι στειρωμένος και οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές σε όλα τα λοιμώδη, πιθανότατα να ειναι και εμβολιασμένος...
Δεν εχει κομμένο αυτακι (κατι που συνηθιζετε με τα αδέσποτα που στειρωνονται) και το λουράκι του σίγουρα δεν το έβαλε μόνος του!...
Είναι πολύ παιχνιδιάρης και γλυκός και μέσα στο σπίτι ένας αληθινός κύριος, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει!...
Αχ, δείτε τον ξανα, μηπως σας λέει κάτι, μήπως ειδατε καποια αγγελια που τον αναζητούν!...
Πραγματικά, η σκέψη που μας βασανίζει είναι οτι καποιος μπορεί να έχει χάσει το μωρό του...:worry:
Συμφωνα με τον γιατρό δεν ειναι πάνω από 1,5 έτους...

bdfa3faf-3162-4d52-a09e-0961cf652794_zpscc517d47-1_zps8b4daf0b.jpg

d6e784bc-c5f5-4d87-b55a-60e3ac3da9a2_zps8d9e1901.jpg

f87481fd-20f6-412a-b62b-90422fbb4fb6_zpsedc76614.jpg

g001-_zps5b43550f.jpg

b012-_zps3fa3a111.jpg

Ο μικρός δεν αναζητήθηκε από κανέναν και δόθηκε για υιοθεσία σε μια οικογένεια με μία ακόμη γατούλα...
Ελπίζουμε να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον και να ζήσουν μαζί μια όμορφη ζωή!...
:)
Ήθελα να σας ενημερώσω..
Μπορεί να κλείσει η αγγελία.. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back