kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
14-06-10
19:51
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
14-06-10
22:03
Γιώργο γράψε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί όσοι δεν έχουν fb δεν μπορούν να διαβάσουν το link που παραθέτεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
14-06-10
22:06
Είστε σίγουροι ότι η γάτα αυτή είναι γκρι;
Εγώ τιγρέ τη βλέπω.. 
Εγώ τιγρέ τη βλέπω.. 
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
14-06-10
22:52
Δεν εγραφε τπτ αλλο
Το λινκ το εβαλα για να δουν τις φωτο για οποιους εχουν φβ
ουτε τηλ εγραφε
Τωρα δεν ειμαι ειδικος αν ειναι τιγρε η γκρι
Το λινκ το εβαλα για να δουν τις φωτο για οποιους εχουν φβ
ουτε τηλ εγραφε
Τωρα δεν ειμαι ειδικος αν ειναι τιγρε η γκρι

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum