λουκριτια19729
Νεοφερμένο μέλος
Η λουκριτια19729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
29-10-10
21:34
δεν χρησιμοποιω το site και δεν ξερω που να γραψω! βρεθηκε θηλυκη γατα στο ρετζικι θεσσαλονικης μαυρη με κιτρινο. Υπολογιζεται περιπου 1-2 ετων ειναι πολυ φιλικη και φαινεται να εφυγε απο σπιτι. Δεν εχει τσιπακι. Αν καποιος την εχασε ή ενδιαφερεται να τη φιλοξενησει ας επικοινωνησει στο nkoulali@gmail.com.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
30-10-10
12:30
Καλημερα, επειδη ειμαι στην περιοχη θα σου προτεινα εαν μπορεις να βαλεις μια ανακοινωση η μια φωτογραφια στο pet shop του Ρετζικιου, ειναι στην οδο Παπανικολαου η καποιες αφισες οτι βρεθηκε. Στο pet shοp βαζουνε διαφορες ανακοινωσεις για ζωακια που χαθηκαν η βρεθηκαν οποτε ελπιζω να βοηθησει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
30-10-10
12:55
Εχει δικιο η nikoll...και οσο πιο πολλες αφισες...τοσο καλυτερα..βοηθανε αφανταστα 

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
15-12-10
23:38
Εχουμε νεα απο την γατουλα?
λουκριτια19729
Νεοφερμένο μέλος
Η λουκριτια19729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
16-12-10
14:31
Οχι, δυστυχως. Εβαλα αφισες παντου, ρωτησα στο κτηνιατρειο, αλλα δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης. Τωρα την εχω σπιτι, την εχω στειρωσει, εχει αναρωσει πληρως και επιτιθεται συνεχως στη γατα μου! Αν ενδιαφερεται καποιος να την υιοθετησει ας επικοινωνησει.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
16-12-10
16:04
Γιατιδ εν βαζεις και εδω φωτογραφιες? Βοηθαει παρα πολυ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum