Βρέθηκε γάτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

λουκριτια19729

Νεοφερμένο μέλος

Η λουκριτια19729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
δεν χρησιμοποιω το site και δεν ξερω που να γραψω! βρεθηκε θηλυκη γατα στο ρετζικι θεσσαλονικης μαυρη με κιτρινο. Υπολογιζεται περιπου 1-2 ετων ειναι πολυ φιλικη και φαινεται να εφυγε απο σπιτι. Δεν εχει τσιπακι. Αν καποιος την εχασε ή ενδιαφερεται να τη φιλοξενησει ας επικοινωνησει στο nkoulali@gmail.com.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα, επειδη ειμαι στην περιοχη θα σου προτεινα εαν μπορεις να βαλεις μια ανακοινωση η μια φωτογραφια στο pet shop του Ρετζικιου, ειναι στην οδο Παπανικολαου η καποιες αφισες οτι βρεθηκε. Στο pet shοp βαζουνε διαφορες ανακοινωσεις για ζωακια που χαθηκαν η βρεθηκαν οποτε ελπιζω να βοηθησει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει δικιο η nikoll...και οσο πιο πολλες αφισες...τοσο καλυτερα..βοηθανε αφανταστα :)

Εχουμε νεα απο την γατουλα?

Οχι, δυστυχως. Εβαλα αφισες παντου, ρωτησα στο κτηνιατρειο, αλλα δεν βρεθηκε ο ιδιοκτητης. Τωρα την εχω σπιτι, την εχω στειρωσει, εχει αναρωσει πληρως και επιτιθεται συνεχως στη γατα μου! Αν ενδιαφερεται καποιος να την υιοθετησει ας επικοινωνησει.

Γιατιδ εν βαζεις και εδω φωτογραφιες? Βοηθαει παρα πολυ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back