roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
05-11-15
10:15
Καταλαβαίνω ότι αγαπάτε πολύ τη συγκεκριμένη γατούλα και λυπάστε που ο αρσενικός τη..καταδιώκει για τους δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους. Έχω κι εγώ περίπτωση αρσενικού γατούλη, που τα πάει καλά με όλα τα υπόλοιπα, εκτός από έναν, τα βάζει μόνο μαζί του κατά καιρούς, σε ανύποπτο χρόνο. Μάλλον είναι και θέμα χημείας μεταξύ τους. Ωστόσο επιμένω ότι δε πρόκειται να "φύγει" η γατούλα επειδή αυτός της επιτίθεται. Κι η άλλη γατούλα που αναφέρεις ότι "έδιωξε" ο πρώτος αρσενικός, πήγε απλώς στη διπλανή πολυκατοικία, αφού τη ταίζουν κι εκεί, αν δεν τη τάιζαν πάλι σ΄εσάς θα ερχόταν, έστω με κάποιες επιπλέον προστριβές...Μπράβο σας πάντως που φροντίζετε τόσα γατάκια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zerdim
Νεοφερμένο μέλος
Ο zerdim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 78 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
05-11-15
12:19
Δυστιχως η γατουλα ερχεται καθε δυο μερες και τωρα μολις τον δει φευγει την εχει κατατρομαξει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool