Βρέθηκε γατάκι και χαρίζεται

Φατσούλα μου, γλωσσάκι μου, χειλάκια μου.. Μα κανείς δεν την αναζήτησε; Να είναι κι αυτή θύμα εγκατάλειψης; :( Τουλάχιστον να γνωρίσει αυτή τη φορά την παντοτινή αγάπη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι είναι aba,
από έρευνα που έγινε στη γειτονιά είναι εγκαταλειμμένο
Μακάρι να βγει η ευχή σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορω να φανταστω να πεταω το ζωακι μου στο δρομο...ντροπη τους :mad:.
Καλη τυχη ευχομαι στη γατουλα!!!!:D

Προωθώ κι εγώ την αγγελία της στο FB. Επίσης έψαξα σε πολλές σελίδες, αλλά δεν βρήκα καμιά αγγελία που να λέει ότι χάθηκε γάτα παρόμοια και την ψάχνουνε. Λες να την παρατήσανε κι αυτή την καημένη; Αμάν πια...:redface:

Ακριβώς!
Την παράτησαν..
της άφησαν βέβαια... το κουδουνάκι....

για να μας λέει : " κι εγώ είχα κάποτε σπίτι "

Ευχαριστούμε πολύ την Karmela<3 για τις τόσες αγγελίες που έβαλε στο fb
και σένα αγαπητή Fideloudi για την καλοσύνη σας στο κακόμοιρο γατάκι!
Να είστε καλά!

Ένα ακόμα πλασματάκι πεταμένο στο έλεος του Θεού και των φιλόζωων:(.
Δε πάμε καθόλου καλά.Ίσως να γίνομαι σκληρή αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν, όσο και πρόβλημα να έχει.
Απλά πιστεύω ότι βρήκαν την ευκαιρία όσοι είχαν ζωάκια για το θεαθήναι και τα "ξεφορτώθηκαν":mad:
Ν Τ Ρ Ο Π Η:mad::mad::mad:.

Αγαπητή Karmela<3 ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο που έκανες
να ανανεώσεις τις αγγελίες!
Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου
και να ζητήσει κάποιος τη γατούλα
:bigarmhug

Μα ποιος αφήνει στο δρόμο ένα ζωάκι που πριν είχε βάλει στο σπίτι και στη ζωή του, αδιαφορώντας για το τι θα του συμβεί;; Αδυνατώ να καταλάβω. Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά μέσα από την ψυχή μου...

δε ξέρω τί να πω για αυτές τις περιπτώσεις πραγματικά!
Θυμώνω τόσο πολύ αλλά πάντα ελπίζω ότι κάπως,κάπου,κάποτε τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα!
Τουλάχιστον υπάρχουν κ άνθρωποι ανάμεσά μας και παίρνουμε κουράγιο...

Μακάρι να βρεθεί ένα σπιτάκι και για αυτή τη γατούλα που έζησε την εγκατάλειψη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back