Βρέθηκε γκρίζα θηλυκή γάτα στην Κηφισιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

carpe diem17716

Νεοφερμένο μέλος

Η carpe diem17716 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
imgres
Μηπως εχασε πριν 15 ημερες καποιος στην Κηφισια μια γκρι κοντοτριχη θυληκια γατα??Βρεθηκε φοβισμενη σε γκαραζ φιλου στην περιοχη Αθ.Διακου και Υψηλαντου...Ειχε χτυπημενο ματι σε πολυ κακη κατασταση κ την πηγα πριν 10 ημερες στον κτηνιατρο για εξορυξη οφθαλμου κ επι τη ευκαιρια στειρωθηκε κιωλας(με εξοδα του Δημου Κηφισιας).Σημερα την αφησα στην οδο Σωκρατους σε μια πιλωτη που συχναζουν κι αλλες στειρωμενες γατες κ ταιζονται τακτικα απο τους ενοικους.
Αν ομως καποιος την αναζητα ας επικοινωνησει μαζι μου στο elisabetdimitra@hotmail.com παρακαλω γιατι οταν την αφησα εκει εδειχνε φοβισμενη κ πανικοβλητη,φοβαμαι μηπως δεν ηταν αδεσποτη τελικα αλλα χαμενη απο σπιτι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπορείς ανέβασε και καμια φωτογραφία, ίσως βοηθήσει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω και όταν προσπάθησα να ανεβάσω μια που έχω στο pc δεν μπόρεσα γιατί ήθελε link...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σου στέλνω πμ με οδηγίες :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back