Βρέθηκε και Χαρίζεται Πορτοκαλί Τιγρέ Γατούλης

• Thread starter Thread starter stefakos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stefakos

Νεοφερμένο μέλος

Η Στεφανία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους... Βρήκαμε χτες στην πλατεία Αμερικής τον γατούλη της φωτογραφίας. Είναι πορτοκαλί τιγρέ, με μελιά μάτια, περίπου ενός χρόνου, υγιής αν και ταλαιπωρημένος, γλυκύτατος και πολύ φιλικός. Προς το παρόν φιλοξενείται σε κτηνιατρείο της περιοχής, αλλά αν δεν βρεθεί σύντομα σπίτι θα αναγκαστούμε να τον επιστρέψουμε στον δρόμο... Εάν γνωρίζετε τον ιδιοκτήτη του ή ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω του site ή στο 6972378817. Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02747.jpg
    DSC02747.jpg
    468 KB · Εμφανίσεις: 69
Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα και καλώς ήρθες.Εχετε κοιτάξει μήπως έχει μικροτσιπ με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του?Αν μπορείς βάλε και αφίσσες στην περιοχή που βρέθηκε μήπως κάποιος τον έχει χάσει.Επίσης ένα τηλ. επικοινωνίας θα βοηθούσε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ κρίμα να τον επσιτρέψεις στον δρόμο. Ο γατούλης είναι γλυκύτατος και με μια καλή προώθηση μπορεί να βρει δικό του σπιτάκι. Είναι στειρωμένος ? Ο γιατρός δεν μπορεί να τον κρατήσει κάποιες μέρες αν δεν μπορείτε εσείς να τον φιλοξενήστε για λίγο ?

Δυστυχώς δεν έχει μικροτσίπ... Εμείς μένουμε σε διαμέρισμα και έχουμε ήδη γατούλη επίσης αρσενικό και ζηλιάρη, οπότε δεν μπορούμε να τον φιλοξενήσουμε. O κτηνίατρος έχει περιορισμένη δυνατότητα, οπότε ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος σύντομα. Έχω βάλει αφίσες στην περιοχή και θα βάλω κι άλλες μέσα στο σκ, επίσης έχω στείλει μηνύματα και σε άλλα site και μέσω facebook. Δυστυχώς δεν είναι στειρωμένος - πράγμα που μάλλον εξηγεί και γιατί το έσκασε από το σπίτι του. Τηλ. επικοινωνίας είναι το 6972378817.

Y.Γ. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε την στείρωση και τον εμβολιασμό εάν βρεθεί κάποιος που θέλει να τον υιοθετήσει... Είναι τόσο γλυκός και χαδιάρης, η φωτογραφία τον αδικεί!

Στεφανία προωθησέ τον και στο fb και γράψε πόσο επείγον είναι να βρει σπίτι.

Το έχω ήδη κάνει, και στο profile μου και σε διάφορα φιλοζωικά που βρήκα. Αν ξέρεις κάποιο που να έχει υψηλή επισκεψιμότητα στείλε μου το link...

Τι έγινε με τον γατούλη τελικά?:hmm:

Βιβή τον σκέφτομαι συνέχεια αυτόν τον γατούλη. Ζήτησα κι από αλλού να τον προωθήσουν αλλά πήρα ξέρεις τι..

Καλημέρα :)

Τέλος καλό, όλα καλά για τον γατούλη! Βρέθηκε μια κοπέλα που τον ήθελε πολύ, μοιραστήκαμε έξοδα στείρωσης και εμβολιασμού και μόλις χτες τον παρέλαβε από το κτηνιατρείο και τον πήρε μαζί της - έχει εργαστήριο και θα τον έχει μαζί της εκεί για παρέα.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας - δεν είχα ξαναπροσπαθήσει να βρω σπίτι για ζωάκι και τώρα κατάλαβα πόσο δύσκολο είναι...

και πάλι καλή σας μέρα λοιπόν :)

Καλημέρα και σε σένα Στεφανία. Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα του γατούλη. Εύχομαι να ζήσει για πολλά χρόνια ευτυχισμένος μαζί με την κοπέλλα που τον υιοθέτησε.

Μπορείς να κλειδώσεις το θέμα πανηγυρικά:)

ρε παιδια..συγκινουμαι πραγματικα οταν βλεπω να βρισκουν σπιτι αυτες οι ψυχουλες...μπραβο..:D

Εμ... Δεν ξέρω πώς κλειδώνουν ένα θέμα! Tip?

Εμ... Δεν ξέρω πώς κλειδώνουν ένα θέμα! Tip?

να σου πω την αληθεια..ουτε και εγω ξερω πως γινεται αυτο...αν δεν το βρεις...στειλε ενα πμ σε εναν μοντ(δικο μας)και πες του να το κλειδωσει..:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back