Βρέθηκε και χαρίζεται λευκός δίχρωμος τιγρέ γατούλης με μαύρο περιλαίμιο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Αριθμ πρωτοκολου:4039/2012 αδεσποτολογιοΚαλησπερα ειμαι ο ριρης!βρεθηκα πεινασμενος να κρυωνω στο μαρουσι ειμαι εμβολιασμενος κ θα δωθω στειρωμενος με συμβολαιο υιοθεσιας οποιος ενδιαφερεται να στειλει γιατι ειμαι ποοολυ καλο κ καθαρο αγορι θα σαςπροσφερω γουργουριστες μερες κ νυχτες αυτους τους δυσκολους καιρους μην μ αφησετε ξανα στο κρυο γιατι ο κτηνιατρος που με φιλοξενει το κανει προσωρινα λογω χωρου κ εξοδων θαυμαστε με...αα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βρεθηκε κ χαριζεται λευκος διχρωμος τιγρε γατουλης με μαυρο περιλαιμιο

Μακαρι να βρεθει το καλυτερο για τον Ριρη μας.:)
Βαλε φωτο,βοηθανε πολυ στην υιοθεσια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βρέθηκε και χαρίζεται λευκός δίχρωμος τιγρέ γατούλης με μαύρο περιλαίμ

Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! :)

μακάρι ο Ριρής να αλλάξει τη χρονιά σε ένα ζεστό και χουχουλιάρικο σπιτάκι!!! εύχομαι πολύ σύντομα να βρεθεί το καλύτερο!!!

Απάντηση: Βρέθηκε και χαρίζεται λευκός δίχρωμος τιγρέ γατούλης με μαύρο περιλαίμ

Καλή τύχη να χεις καρδιά μου!!!

Την καλυτερη τυχη να εχει ο πανεμορφος Ριρης και πολυ συντομα του ευχομαι.:)
Σας βαζω λιγες ακομα φωτο του.
12192_258193297643821_1200664650_n.jpg

521409_258193280977156_164066203_n.jpg

Εε αλλη ηθελα εμφανισω αλλα οπως τις ανεβαζω απο κινητο δεν μου βγαινουν μου εμφανιζεται η ιδια φωτο σ ολες τις εικονες που χω βαλει γιατι;θα το φτιαξω σπιτι ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια

Χρονια πολλα κ καλη πρωτοχρονια απο μας ακομη περιμενουμε.αν μας θελετε θα κανουμε πολυ καλη συντροφια ολο το ετος

Ξεχασα να πω ..καλη συντροφια κ πολλα πολλα χουρχουριστα γατοχρονια

εσύ που ένα δώρο γιορτινό περιμένεις να δεχτείς
μπορεί ήδη να το βρήκες,μπορεί αυτό να είναι ο Ριρής.

μόνο να τον αγαπάς χωρίς κανέναν όρο
αν τώρα που έρχεται Πρωτοχρονιά κάνεις στο μικρό το πιο ωραίο δώρο:
ένα σπίτι μαγικό με αγκαλιές απέραντες

γρήγορα θα ξεχάσεις Ριράκο όσα στο δρόμο πέρασες.​

καλή τύχη όμορφο μωράκι.:)

ευχαριστουμε ολου για τις ευχες σας...επιασανε ο ριρικος ειναι σπιτι του ο κυριος που τον πηρε για φιλοξενια θα τον κρατησει οπως φαινεται...ΓΙΟΥΠΙ!!!!ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back