Elion
Νεοφερμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
15-01-11
15:58
Βρέθηκε στις 13-01-2011 στην οδό Ξάνθου στον Περισσό μαύρο γατάκι, περίπου τεσσάρων μηνών και φοράει λουράκι τιγρέ με κουδουνάκι.
Είναι πολύ καθαρό, φιλικό και παιχνιδιάρικο και πιθανότατα έχει φύγει από κάποιο σπίτι.
Όποιος το αναζητά ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει ας μου στείλει μήνυμα.
Είναι πολύ καθαρό, φιλικό και παιχνιδιάρικο και πιθανότατα έχει φύγει από κάποιο σπίτι.
Όποιος το αναζητά ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει ας μου στείλει μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
15-01-11
16:54
Μπορεις να βαλεις καποια φωτογραφια? Βοηθαει παρα πολυ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
15-01-11
18:32
Επισης μπορεις να βαλεις και αφισες στην περιοχη ωστε αν το εχει καποιος ή εφυγε απο το σπιτι να το βρει!!!
Οι φωτογραφιες ειναι αληθεια οτι μπορουν να βοηθησουν παρα πολυ!!!
Καλη τυχη στο γατουνακο!!!!!
Οι φωτογραφιες ειναι αληθεια οτι μπορουν να βοηθησουν παρα πολυ!!!
Καλη τυχη στο γατουνακο!!!!!
Elion
Νεοφερμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
16-01-11
21:32
Έχουμε βάλει αφίσες στην περιοχή, σε σχολεία, φαρμακεία, super market κλπ και είμαστε σε ανάμονή και θα ανεβάσω μια φωτογραφία αύριο που θα μου τη στείλουν 

Elion
Νεοφερμένο μέλος
03-02-11
09:06
Όπως καταλάβατε δεν κατάφερα να ανεβάσω την φωτογραφία αλλά... βρήκαμε μαμά!!!!
Το μαυρογατάκι μας βρήκε σπιτάκι!
Το μαυρογατάκι μας βρήκε σπιτάκι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
03-02-11
09:26
Παρα πολυ χαιρομαι.Αν θελεις μπορεις να κλειδωσεις και εσυ την αγγελια.Ότι καλυτερο ευχομαι για το μικρουλι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elion
Νεοφερμένο μέλος
03-02-11
16:55
να το κλειδώσω αλλά πως; χαχαχα
θέλω λίγη βοήθεια
θέλω λίγη βοήθεια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum