Βρέθηκε μαύρο γατάκι στον Περισσό

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Elion

Νεοφερμένο μέλος

Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Βρέθηκε στις 13-01-2011 στην οδό Ξάνθου στον Περισσό μαύρο γατάκι, περίπου τεσσάρων μηνών και φοράει λουράκι τιγρέ με κουδουνάκι.
Είναι πολύ καθαρό, φιλικό και παιχνιδιάρικο και πιθανότατα έχει φύγει από κάποιο σπίτι.
Όποιος το αναζητά ή ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει ας μου στείλει μήνυμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να βαλεις καποια φωτογραφια? Βοηθαει παρα πολυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης μπορεις να βαλεις και αφισες στην περιοχη ωστε αν το εχει καποιος ή εφυγε απο το σπιτι να το βρει!!!
Οι φωτογραφιες ειναι αληθεια οτι μπορουν να βοηθησουν παρα πολυ!!!
Καλη τυχη στο γατουνακο!!!!!

Έχουμε βάλει αφίσες στην περιοχή, σε σχολεία, φαρμακεία, super market κλπ και είμαστε σε ανάμονή και θα ανεβάσω μια φωτογραφία αύριο που θα μου τη στείλουν :worry:

Όπως καταλάβατε δεν κατάφερα να ανεβάσω την φωτογραφία αλλά... βρήκαμε μαμά!!!!
Το μαυρογατάκι μας βρήκε σπιτάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρα πολυ χαιρομαι.Αν θελεις μπορεις να κλειδωσεις και εσυ την αγγελια.Ότι καλυτερο ευχομαι για το μικρουλι..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να το κλειδώσω αλλά πως; χαχαχα
θέλω λίγη βοήθεια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back