hel_ger07
Νεοφερμένο μέλος
Η hel_ger07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-12-12
12:07
Μια μικρη γατουλα που σιγουρα εχει φυγει απο σπιτι βρηκα παραμονη χριστουγεννων κατω απο το σπιτι μου στο παλαιο φαληρο, στην οδο πλουτωνος. ειναι περιπου 2-3 μηνων, με ενα γαλαζιο ματι κ ενα κιτρινο, ειναι κοριτσι μαλλον, μικροσωμη αλλα καλοθρεμενη, ηρεμη, ναζιαρα... δεν θα αντεχε στο δρομο ουτε ενε βραδυ... αν καποιος την εχασε ας επικοινωνησει μαζι μου .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
asavvaidou
Νεοφερμένο μέλος
Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
26-12-12
14:10
εμ που μενεις μηπως ειναι το γατακι της κολλητης μου γιατι εχει χασει ενα γατακι και αυτη ασπρο εχεις καμια φωτο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
26-12-12
15:28
Γραφει η κοπελα οτι μενει στο Παλαιο Φαληρο στην οδο Πλουτωνος. Μπορεις να της στειλεις και προσωπικο μηνυμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum