Βρέθηκε ο γάτος που δεν γλείφεται ποτέ....

• Thread starter Thread starter LILY
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LILY

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η LILY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 165 μηνύματα.
....και είναι ο δικός μου!

Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα και μου έτυχε εμένα!
Ο γατούλης μου (που βρήκα από εδώ και πολύ χαίρομαι άσχετα από την βρώμα του!:P) δεν γλείφεται ποτέ!!! Η΄μάλλον γλείφεται για.....1 δευτερόλεπτο, που αντιστοιχεί σε 2 γλυψιές στο πόδι :lol:.....και μετά συνεχίζει ακάθεκτος ότι έκανε πριν!
Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να είναι μέσα στην βρώμα! Δεν μπορείς καν να τον ανεχτείς επάνω σου για πάνω από 1 λεπτό! Ειδικά η μυρωδιά από τον ποπό του δεν υποφέρεται όπως φαντάζεστε :blink:! Το δε τρίχωμα του που είναι και μαύρο είναι σαν να έχει πιτυρίδα....και δεν μπορώ να τον λούσω και με ultrex :).
Περίμενα να μεγαλώσει λίγο για να αγχωθώ γιατί πίστευα ότι 'μικρούλης είναι, που θα παέι....΄, αλλά τίποτα!
Μήπως έχει κανένας παρόμοια εμπειρία που να κατέληξε κάπως αισιόδοξα να χαρώ?
Μήπως να τον κάνω μπάνιο ή να του σκουπίζω έστω τον ποπό με μωρομάντηλα?
Μήπως αν του βρω την αγάπη του και εκείνη γλείφεται, την μιμηθεί?

Όποιος ξέρει κάτι please βοήθεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να αρχισεις εσυ με μωρομαντηλο και καλο ειναι να παρεις και δευτερο γιατι θα τον γλυφει αυτο η θα του μαθει αλλα προς το παρον δοκιμασε κι εσυ .. μαλλον δεν μεγαλωσε πολύ με τη μαμα του και δεν τον εγλυφε μικρο γι αυτο δεν το ξερει. Φυσικα και μπορεις να τον κανεις και μπανιο αλλα καλο ειναι να μαθει κιολας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς μας ήρθες!
Σε τι ηλικία είναι τώρα ο γατούλης σου;Μπορείς να τον κάνεις μπάνιο προσεκτικά για να μη μπει νερό στα αυτάκια και τα μάτια του,αν το δέχεται.Αν του κάνεις συχνά,π.χ. κάθε 15 μέρες,θα το συνηθίσει σταδιακά.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μωρομάντιλα,αλλά όχι τίποτα Dettol για παράδειγμα.

Καλυτερα να μη το συνηθισει το μπανιο γιατι δεν θα μαθει μονος του κα θα πρεπει να τον κανεις μπανιο με το παραμικρο καλυτερα βοηθησε τον να μαθει ετσω κι αν τωρα που ειναι βρωμικος χρειαστει ενα πρωτο μπανιο που θα φροντισεις να ειναι ιδιαιτερα απολαυστικο

είναι 3,5 μηνών τώρα και υποθέτω ότι η μαμά του δεν ήταν υπόδειγμα :P...η κοπέλα που μου το έδωσε το βρήκε στο δρόμο μόνο του να τριγυρνάει πολύ μικρό!
πως να τον βοηθήσω.....είναι και χαζούλης.....α δεν σας είπα είναι και θεοκουφός οπότε δεν καταλαβαίνει και το μάλωμα! ο βασιλιάς του σπιτιού όπως καταλαβαίνεται!
μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει να τον βρέχω με ένα πανάκι μπας και γλυφτεί, αλλά τζίφος!

Παρε ενα μωρομαντηλο και " γλυφε" τον εσυ με αυτο αντι να τον χαιδευεις πολλες φορες τη μερα κι επεμενε στα δυσκολα σημεια. αν τα βρεις σκουρα σε δυο βδομαδες συνεχους γλυψιματος μπορεις να φιλξενησεις ενα γατακι για ενα σωματειο η καποια απο εδω και να του μαθει το αλλο γατακι

Και εγω είχα παρόμοια περίπτωση..... Και τον καθαρισα στην αρχή εγώ, γιατι αυτός συχαινόταν τον εαυτό του!!! :cool:

Και μετά το πείρε το κολάϊ μία χαρά!! ;)

Μήπως έχει κανένας παρόμοια εμπειρία που να κατέληξε κάπως αισιόδοξα να χαρώ?
Εγώ!! :)
Μην ανησυχείς καθόλου, σιγά σιγά θα το πάρει το κολάι.
Κι εγώ με τον Πορδολέοντα (είναι ο ασπρομαυρούλης στην υπογραφή μου) ακριβώς τα ίδια τράβηξα, δες εδώ.
Τον καθάριζα με πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό και στιμμένη καλά. Μεγαλώνοντας το 'πιασε από μόνος του το νόημα και τώρα είναι πεντακάθαρος! :inlove:

Και εγω είχα παρόμοια περίπτωση..... Και τον καθαρισα στην αρχή εγώ, γιατι αυτός συχαινόταν τον εαυτό του!!! :cool:

Και μετά το πείρε το κολάϊ μία χαρά!! ;)

με μωρομάντηλο κι εσύ?

Εγώ!! :)
Μην ανησυχείς καθόλου, σιγά σιγά θα το πάρει το κολάι.
Κι εγώ με τον Πορδολέοντα (είναι ο ασπρομαυρούλης στην υπογραφή μου) ακριβώς τα ίδια τράβηξα, δες εδώ.
Τον καθάριζα με πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό και στιμμένη καλά. Μεγαλώνοντας το 'πιασε από μόνος του το νόημα και τώρα είναι πεντακάθαρος! :inlove:

αχ μακάρι!
είδα και το swiffer....χαχα.....όντως! και ο δικός μου δόξα το θεό μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να ξεσκονόπανο! αλλά δεν τινάζεται!
θα αρχίσω το κόλπο με το πετσετάκι από σήμερα....μπας και αρχίσουμε και τις αγκαλιές κάποια στιγμή, γιατί τώρα μόνο με μανταλάκι στην μύτη ή αντίθετα στον άνεμο :lol:

Eγω πιστευω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις..Εμεις οταν πηραμε τον Μινωα στο σπιτι μας ηταν ηδη 3,5 μηνων και δε γλειφοταν σχεδον καθολου.Καθε φορα που πηγαινε τουαλετα τον καθαριζα εγω με μαντηλακι.και μετα ξαφνικα,γυρω στα 6-7 μηνων αρχισε να γλυφεται σαν τρελος...δεν ξερω πως εγινε αλλα ενθουσιαστηκαμε και οι 2 μας.Απο τοτε ειναι πολυ καθαρος οπως ειηταν και η μαμα του εκτος απο τις πατουσες του που συνηθως ειναι μαυρες:P
Οποτε νομιζω να παρηγορηθεις λιγο...

ελπίζω να έχετε όλοι δίκιο!
έχω αρχίσει ήδη με την νωπή πετσέτα και τα μωρομάντηλα και περιμένω υπομονετικά να ξυπνήσει επιτέλους!
γλειφτεί ή όχι πάντως, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

Lily και ο δικός μου ο γάτος το έκανε αυτό τους πρώτους μήνες όταν τον εφερα σπίτι κ για πολύ καιρό μετά. Και όπως κατάλαβα ήταν ως αντίδραση που άλαξε σπίτι κ περιβάλλον σιγα - σιγά όσο ηρεμούσε κ΄ένιωθε άνετα άρχισε να κάνει ότι κάνουν όλες οι γάτες, μπάνιο με τις ώρες. Ελπίζω να συμβαίνει το ίδιο κ με τον δικό σου κ να μην είναι βρομύλος:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back