LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλες και όλους!
Και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα και μου έτυχε εμένα!
Ο γατούλης μου (που βρήκα από εδώ και πολύ χαίρομαι άσχετα από την βρώμα του!
) δεν γλείφεται ποτέ!!! Η΄μάλλον γλείφεται για.....1 δευτερόλεπτο, που αντιστοιχεί σε 2 γλυψιές στο πόδι
.....και μετά συνεχίζει ακάθεκτος ότι έκανε πριν!Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να είναι μέσα στην βρώμα! Δεν μπορείς καν να τον ανεχτείς επάνω σου για πάνω από 1 λεπτό! Ειδικά η μυρωδιά από τον ποπό του δεν υποφέρεται όπως φαντάζεστε
! Το δε τρίχωμα του που είναι και μαύρο είναι σαν να έχει πιτυρίδα....και δεν μπορώ να τον λούσω και με ultrex
.Περίμενα να μεγαλώσει λίγο για να αγχωθώ γιατί πίστευα ότι 'μικρούλης είναι, που θα παέι....΄, αλλά τίποτα!
Μήπως έχει κανένας παρόμοια εμπειρία που να κατέληξε κάπως αισιόδοξα να χαρώ?
Μήπως να τον κάνω μπάνιο ή να του σκουπίζω έστω τον ποπό με μωρομάντηλα?
Μήπως αν του βρω την αγάπη του και εκείνη γλείφεται, την μιμηθεί?
Όποιος ξέρει κάτι please βοήθεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σε τι ηλικία είναι τώρα ο γατούλης σου;Μπορείς να τον κάνεις μπάνιο προσεκτικά για να μη μπει νερό στα αυτάκια και τα μάτια του,αν το δέχεται.Αν του κάνεις συχνά,π.χ. κάθε 15 μέρες,θα το συνηθίσει σταδιακά.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μωρομάντιλα,αλλά όχι τίποτα Dettol για παράδειγμα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
...η κοπέλα που μου το έδωσε το βρήκε στο δρόμο μόνο του να τριγυρνάει πολύ μικρό!πως να τον βοηθήσω.....είναι και χαζούλης.....α δεν σας είπα είναι και θεοκουφός οπότε δεν καταλαβαίνει και το μάλωμα! ο βασιλιάς του σπιτιού όπως καταλαβαίνεται!
μέχρι τώρα έχω προσπαθήσει να τον βρέχω με ένα πανάκι μπας και γλυφτεί, αλλά τζίφος!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και μετά το πείρε το κολάϊ μία χαρά!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ!!Μήπως έχει κανένας παρόμοια εμπειρία που να κατέληξε κάπως αισιόδοξα να χαρώ?

Μην ανησυχείς καθόλου, σιγά σιγά θα το πάρει το κολάι.
Κι εγώ με τον Πορδολέοντα (είναι ο ασπρομαυρούλης στην υπογραφή μου) ακριβώς τα ίδια τράβηξα, δες εδώ.
Τον καθάριζα με πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό και στιμμένη καλά. Μεγαλώνοντας το 'πιασε από μόνος του το νόημα και τώρα είναι πεντακάθαρος!

LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω είχα παρόμοια περίπτωση..... Και τον καθαρισα στην αρχή εγώ, γιατι αυτός συχαινόταν τον εαυτό του!!!
Και μετά το πείρε το κολάϊ μία χαρά!!![]()
με μωρομάντηλο κι εσύ?
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ!!
Μην ανησυχείς καθόλου, σιγά σιγά θα το πάρει το κολάι.
Κι εγώ με τον Πορδολέοντα (είναι ο ασπρομαυρούλης στην υπογραφή μου) ακριβώς τα ίδια τράβηξα, δες εδώ.
Τον καθάριζα με πετσέτα βρεγμένη με χλιαρό νερό και στιμμένη καλά. Μεγαλώνοντας το 'πιασε από μόνος του το νόημα και τώρα είναι πεντακάθαρος!![]()
αχ μακάρι!
είδα και το swiffer....χαχα.....όντως! και ο δικός μου δόξα το θεό μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να ξεσκονόπανο! αλλά δεν τινάζεται!
θα αρχίσω το κόλπο με το πετσετάκι από σήμερα....μπας και αρχίσουμε και τις αγκαλιές κάποια στιγμή, γιατί τώρα μόνο με μανταλάκι στην μύτη ή αντίθετα στον άνεμο

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οποτε νομιζω να παρηγορηθεις λιγο...
LILY
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω αρχίσει ήδη με την νωπή πετσέτα και τα μωρομάντηλα και περιμένω υπομονετικά να ξυπνήσει επιτέλους!
γλειφτεί ή όχι πάντως, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool