Βρέθηκε πορτοκαλής γατούλης φουντωτός στο Αιγάλεω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Roku

Νεοφερμένο μέλος

Η Mariam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
επικοινωνήστε στο 6977982317

1.jpg

2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχή μου ! Είναι χάρμα οφθαλμών !!! Κουκλί :inlove::inlove::inlove:

Μήπως να τον πήγαινες σε κτηνίατρο μη τυχόν έχει τσιπάκι ?
Χλωμό αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Επίσης οι κτηνίατροι και τα pet-shop στη περιοχή σου μπορούν να φιλοξενήσουν φωτογραφία του και αν έχει χαθεί ο ιδιοκτήτης του θα τον βρεί.

Καλή τύχη πάντως. Είναι τέλειος !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι πανεμορφο φουντωτο μωρο ειναι αυτο!!!:inlove::inlove::inlove:

8841_10151477183793814_1049416481_n.jpg
12093_10151477184608814_243700381_n.jpg
332013_10151477185623814_1704229181_o.jpg

Θα το πάω να το δει ο γιατρός, τον έχω ενημερώσει κιόλας σε περίπτωση που τον ψάχνει κανείς στην γειτονιά. Ήρθε ο γατούλης και κρύφτηκε στην ταράτσα μου προχτές που έβρεχε και σφηνώθηκε κάπου και έκλαιγε 2 μέρες και 2 νύχτες. Τελικά τον έπιασα. Είναι πεντακάθαρος ελπίζω να τον αναζητήσουν γιατί αλλιώς πρέπει να τον δώσω. Έχω ήδη 3 γάτες...

Αχ ενημερώσε μας για νεα του κουκλου..κ γω εχω 2ρε γμτο αλλιως..ειναι για φαγωμα μακαρι να τον ψαχνει καποιος

Γι'αυτό λέω, λουράκι με στοιχεία στα γατάκια. Πόσο πιό εύκολο θα ήταν τώρα αν είχε ιδιοκτήτη να τον είχε βρει.

Ναι οντως κ προσοχη στις εξοδους μπαλκονια κτλ

Δεν τον έχει αναζητήσει κανείς ακόμα. Πήγε στον γιατρό σήμερα, είναι υγιέστατος αρσενικός 3 1/5 μηνών. Δεν έχει τσιπάκι. Θα γίνει ένας πολύ φουντωτός γατούλης. Θα βάλω από σήμερα αγγελία "χαρίζεται".

Ψυχουλίτσα μου γλυκιά!!!!
μακάρι να βρει πολύ γρήγορα μία αγκαλιά!!!!!!

Ο γατούλης βρήκε μόνιμο σπίτι. Θα συγκατοικήσει με έναν ακόμα πανέμορφο πορτοκαλί γατούλη. Μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα :)
yello.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ μπράβο που βρήκε σπιτάκι!!!! Καλές γιορτές να έχει αυτή η φουντωτή μπαλίτσα!!!!

Τι όμορφο νέο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back