pastaflora
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις σήμερα έμαθα το όνομα ενός "κυρίου" που ρίχνει φόλες στα γατάκια της γειτονιάς. Το άτομο αυτό απείλησε μια κυρία που ταϊζει τα αδέσποτα και της ομολόγησε στεγνά ότι αυτός τα σκοτώνει. Μάλιστα μέσα στις επόμενες μέρες βρέθηκαν νεκρές από φόλα 11 αθώες ψυχούλες. Συζητώντας με την κυρία που δέχτηκε τις απειλές του, και η οποία είναι σε κατάσταση σοκ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο τύπος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Όμως τον σιγοντάρει στις απαίσιες πράξεις του ο πατέρας του, ο οποίος όπως έμαθα το παίζει και καλός χριστιανός. Μάλιστα πατέρας και γιος έβρισαν χυδαία μια κυρία που τους πήρε τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθεί για όλη αυτή την κτηνωδία.
Τι μπορούμε να κάνουμε για να κινηθούμε νομικά εναντίον του; Χρειαζόμαστε εισαγγελική εντολή; Να καταθέσουμε μήνυση; Θα βγάλουμε άκρη;
η βοήθειά σας είναι πολύτιμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σα δε ντρέπονται λέω γω, το καυχιούνται κιόλας οι μ...ες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τατούλα
Νεοφερμένο μέλος
Υπάρχουν αποδείξεις ότι το έκανε αυτός; Μήπως κάποιος μάρτυρας; Πρέπει να βρεθούν στοιχεία.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Μην το αφήσετε έτσι, ειναι κρίμα, όταν ο άλλος το ομολόγησε ανοιχτά.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
πολυ θα θελα να βγει μια ακρη γιατι και το δικο μου πολυαγαπημενο σκυλο με φολα τον σκοτωσαν (αχ και να ξερα ποιος)... ας υπαρξει καποιο δεδικασμενο.
φιλικα
κατερινα (τα πηρα τωρα)
drusilia
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μειονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι εξαγριώνονται αυτοί οι τύποι και την πληρώνουν τα ζώα. Προσωπικά, θα τον απειλούσα ότι θα υποβάλλω μήνυση, προσπαθώντας να τον εκφοβίσω (αυτοί οι τύποι είναι θρασύδειλοι). Θα βοηθούσε να μπουν και αφίσες στη γειτονιά, ώστε να γνωρίζει ότι έχει γίνει θέμα και να φοβηθεί (αν φοβηθεί).
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Φτου κακά!!Αν και νομίζω ότι η πιο κατάλληλη να απαντήσει είναι η Αλίκη

Όλγα μου, κάποια παρανόηση πρέπει να 'χει γίνει!

Πάντως κι εγώ θα του έκανα καταγγελία... Και δεν ξέρω αν μπορεί να ζητήσει κανείς από την αστυνομία να του κάνει και κάποια σύσταση ή κάτι τέτοιο, μπας και μαζευτεί.

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νομίζω είχες ασχοληθεί με κάτι φυλλάδια σχετικά...μπορεί να θυμάμαι και λάθοςΦτου κακά!!![]()
![]()
Όλγα μου, κάποια παρανόηση πρέπει να 'χει γίνει!![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Λάθος θυμάσαι, αλλά δεν έγινε και τίποτα καλέ, μη σκας!Νομίζω είχες ασχοληθεί με κάτι φυλλάδια σχετικά...μπορεί να θυμάμαι και λάθος![]()

(τόσα χαχανο-smilies σου έβαλα ντε!)

Desdemona
Διάσημο μέλος
Αααα τέλεια. Δεύτερο στάδιο Αλτσχάιμερ... Φταίνε οι προκριματικές που έχω σ'ένα μήνα...Λάθος θυμάσαι, αλλά δεν έγινε και τίποτα καλέ, μη σκας!
(τόσα χαχανο-smilies σου έβαλα ντε!)![]()

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
pastaflora
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ ωραία η ιδέα με τις αφισούλες: σκέφτομαι να κολλήσω σε όλη τη γειτονιά προειδοποιώντας τους φιλόζωους ότι κάποιος ρίχνει φόλες στα ζωάκια. Φυσικά θα τις κολλήσω και στις κολώνες έξω από το σπίτι του. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει, σίγουρα όμως θα ταραχτεί.
Στη συνέχεια ίσως θα ήταν καλό να επικοινωνήσουμε με μια τοπική εφημερίδα, για να δούμε αν τους ενδιαφέρει το θέμα. Σε δεύτερη φάση θα ψάξω να βρω μια άκρη σε εφημερίδες μέσω κάποιων φίλων. Στη συνέχεια θα πρέπει να πείσω την κυρία να πάει στην αστυνομία για καταγγελία, φοβάται όμως μην μπλέξει και δεν έχει χρήματα για δικηγόρο. Κάτι ακόμα που σκέφτηκα είναι εφόσον έχουμε το τηλέφωνό του να γίνουν κάποια ευγενικά (και το τονίζω αυτό) τηλεφωνήματα που θα του ζητάνε με ήρεμο τρόπο να σταματήσει. Αν όλα αυτά αποτύχουν, βλέπουμε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool