Βρήκα αδέσποτο γατάκι, πεταμένο στο δρόμο

• Thread starter Thread starter mriag
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Ζουλού μετά από πόσες μέρες θεραπείας είναι αγνώριστη, τα μάτια της παρόλο που θέλουν λίγο ακόμα δεν έχουν καμία σχέση με το πώς ήταν. Το ποδαράκι της το πατάει όλο και περισσότερο και γενικότερα είναι μια κούκλα! Για του λόγου το αληθές δείτε και μόνοι σας:
DSC00197.jpg

Πιστεύετε ότι τα μάτια της θα φτιάξουν εντελώς; Είναι πάντως αξιαγάπητη, παιχνιδιάρα και παίζει όλη μέρα. Δεν περίμενα αυτό το γατάκι που βρήκα στο δρόμο σχεδόν ετοιμοθάνατο να μεταμορφωθεί σε ένα παιχνιδιάρικο και πολύ περίεργο ζωάκι.
Κι άλλη μια ακόμα που κάνει δουλειές!
DSC00196.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω πιστευω πως τα ματακια της θα θεραπευτουν εντελως.Ειναι μια κουκλα,κι οσο μεγαλωνει και "απλωνει" το χρωμα της θα γινει πανεμορφη γατα.Μπραβο σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πραγματι μια κουκλα, και το σκυλακι σας ομως (για να μην ζηλευει :P )
τελικα θα την κρατησετε εσεις?παντως οτι και αν γινει ευχομαι να γινει τελειως καλα !
κουκλι μου εσυ !

κάθε μέρα που περνάει δενόμαστε πολύ μαζί της η αλήθεια είναι, και το πιο συγκινητικό είναι που κι αυτή δένεται μαζί μας... Θα είναι δύσκολο να τη δώσουμε. Αν γίνει κάτι τέτοιο πάντως θα το ψάξουμε καλά... Προς το παρόν μέχρι να την κάνουμε καλά δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα!

μπραβο σου που περιθαλπτεις το γατακι...:) γαλα για ανθρωπους μην παρεις..γιατι τους προκαλει διαρροια..αν θελεις παρε ειδικο γαλα για γατακια,απο το κτηνιατρειο..ή εστω αυτο που εχουν τα σουπερ μαρκετ, whiskas ειναι νομιζω..αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...παντως να ειναι για γατακια..καλα
σου ειπε ο γιατρος να μην κανει εμβολιο τωρα που ειναι αρρωστη..πρεπει να γινει καλα πρωτα και μετα...βαλε της επισης και νερακι..
το κλουβακι ειναι πολυ μικρο;;;δεν μπορεις να την βαλεις σε ενα δωματιο μονη της;;..
καιν παλι μπραβο σου...σου ευχομαι τα καλυτερα για το γατακι...
ΥΓ..αν τελικα τα πανε καλα με το σκυλο...θα το σκεφτοσουνα να το κρατησεις;;;ξερω παρα πολλους που εχουν και γατα και σκυλο..και απο το σαιτ επισης..:)
Εγω ειμαι ενας απο αυτους :):)
Ειχα πρωτα τα γατακι και μετα το σκυλο και μολις εφερα το σκυλο τ γατακι 1 μηνων του εκανε κιχ και το σκυλο φοβοταν και κριβοταν τωρα δεν κοιμουνται χωρηστα!!!

Εχετε φοβερο σκυλι πανεμορφο!!!Και μπραβο που πειρατε τ γατουλα!!αν δεν την ειχατε βρει ποιος ξερει τι θα ειχε σημβει :(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Τα κορίτσια μου, η Ζουλού (που είναι αγνώριστη) και η Ίρμα!

DSC00927.jpg

DSC00932.jpg

ψυχάκι όμορφο:)

κουκλαρες και οι δυο!!!!! Να τις χαιρεσαιιι!:clapup::clapup:

ευχαριστώ! Κι ενώ στην αρχή φοβόμουνα μήπως η Ίρμα την πειράξει, τελικά αγκαλιά τη βγάζουνε!

Έχω κατασυγκινηθεί.... πως ανάστησες το γατάκι, πως η Ίρμα κι' εσύ ανοίξατε τις αγκάλες σας και το ζεστάνατε με αγάπη... αχ πως μπορείς να το δώσεις; Ποιος θα το αγαπήσει πιο πολύ από εσένα που του δωσες τη ζωή; (μετά τη φυσική του μάνα ήσουν εσύ!)

Μα, δεν έχετε καταλάβει ότι δεν πρόκειται να τη δώσουμε;;; Την υιοθετήσαμε!!

κουκλάκια τα γατόσκυλά σου
και πόσο άνετα είναι παρεούλα κι αγκαλιτσα
η γίγαντας Ιρμα
κι η νάνος γατσουλίνα Ζουλού:D

Καταπληκτική εικόνα!!!
Μπράβο σας που δεν θα τη δώσετε τελικά, αφού και η Ίρμα τη δέχετε τόσο καλά!
Είναι κουκλίτσες και οι δύο και το όνομα Ζουλού πραγματικά εφυέστατο! Της ταιριάζει πολύ!!!
Τα ματάκια πρέπει να έχουν εντελώς θεραπευτεί από ότι διακρίνω έτσι δεν είναι?

μόνο το ένα έχει θεραπευτεί εντελώς, το άλλο έχει σημαντική βελτίωση. Μπορεί με τον καιρό να γίνει και αυτό καλά. Το κολλύριο το έχουμε σταματήσει για τώρα πάντως. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι έχει κολλήσει το τρίτο βλέφαρο στο μάτι και μπορεί να της το φτιάξει με μικροεπέμβαση, απλά σκέφτομαι ότι δε θέλω να τη βάλω πάλι σε διαδικασία νάρκωσης, γιατί πριν ένα μήνα τη στείρωσα, θα της πέσει πολύ. Με τον καιρό, μπορεί και να το κάνει πάντως.

Ότι είναι καλύτερο για το γατουνι να κάνετε.
Άφησε τη να ηρεμίσει απο τη στείρωση και βλέπεις μετά.
Είναι κουκλίτσα έτσι και αλλιώς!

Καλά κάνετε γιατί πουθενά στο κόσμο δεν θα βρει καλύτερα!! :clapup::clapup::clapup:

Ομοιοπαθούσα!:P
Κούκλες τα κορίτσια σου, να τα χαίρεσαι!:inlove:

Υπέέέέέροχα και τα δύο μωρά σου!!!!!:clapup:
Υπέροχες οι φωτογραφίες με Ίρμα και Ζουλού....:clapup:
Το Ιρμάκι την έχει δει λίγο μαμά, φύλακας -άγγελος;;;:)
Η Ζουλού άλλο ένα λατρεμένο μαυροτσουκαλάκι!! Δειχνει πολύ καλά πλέον!:)

Σας ευχαριστώ, είστε απ τους λίγους που θεωρούν τη Ζουλού όμορφη γάτα... Όπως και να τη βλέπουν οι άλλοι πάντως δεν παύει να είναι μια πολύ καλή γατούλα. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω η Ζουλού έχει περισσότερη αδυναμία στην Ίρμα και πάει συνέχεια εκεί που κοιμάται να χουχουλιάσει, να την πειράξει (της δαγκώνει τα μάγουλα). Η Ίρμα κουνάει ουρίτσα με τη Λουλού (το εναλλακτικό του Ζουλού) αλλά επειδή τη βλέπει έτσι μικρούλα νομίζω πως είναι αμήχανη και φοβάται μην την πονέσει. Πάντως τα πάνε εξαιρετικά καλά και χαίρομαι πολύ με αυτό.

Σας ευχαριστώ, είστε απ τους λίγους που θεωρούν τη Ζουλού όμορφη γάτα... Όπως και να τη βλέπουν οι άλλοι πάντως δεν παύει να είναι μια πολύ καλή γατούλα. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω η Ζουλού έχει περισσότερη αδυναμία στην Ίρμα και πάει συνέχεια εκεί που κοιμάται να χουχουλιάσει, να την πειράξει (της δαγκώνει τα μάγουλα). Η Ίρμα κουνάει ουρίτσα με τη Λουλού (το εναλλακτικό του Ζουλού) αλλά επειδή τη βλέπει έτσι μικρούλα νομίζω πως είναι αμήχανη και φοβάται μην την πονέσει. Πάντως τα πάνε εξαιρετικά καλά και χαίρομαι πολύ με αυτό.
Αστους να λένε!!!....
Πολλοί έχουν κολληματάρες, πχ με τις μαύρες γάτες, που είναι από τις αγαπημένες μου :inlove::inlove:...
Ενώ για μια λευκή γάτα σπάνια θα ακούσεις μη κολακευτικά σχόλια!
Είναι πολύ όμορφο το Ζουλουδάκι,αλήθεια!!
Δεν είμαστε τρελλοί παιζεται
δεν είμαστε ζουλού
είμαστε άρρωστοι
για τη γάτα τη Ζουλού!!!!:panwkatw::panwkatw::panwkatw:

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back