Βρήκα γατάκι sos!!!!!!!!

μου θυμίζει την Ασπρομαυρούλα μου...:cry_x:

είναι αρσενικό ή θυληκό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω το φυλο ειναι... σημερα αρχισε να παιζει με το κορδονι μου.. το δαγκωνε το τραβαγε... μεχρι τωρα παει καλα και εχει παχυνι και λιγουλακι.. ειμαι εσιοδοξος και νομιζω πως θα ζησει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα,το γατακι αυτο ειναι ενος μηνος κ πανω οποτε πρεπει να του δωσεις κ κονσερβα για μικρα γατακια.το γαλα δεν το καλυπτει σε αυτη την ηλικια.

δεν νομιζω να ειναι ενος μηνα γιατι τοτε θα ετρωγε καονικα το γαλα και οχι απο τη συριγγα και θα περπαταγε καλυτερα...
πριν λιγο εφαγε 13 ml γαλα!!! εγλυψε και λιγο απ το μπολακι.... μεχρι τωρα δεν εχει κανει καθολου κακα του, μονο τσισα... ειναι κακο αυτο???

να ρωτισω κατι το οπιο μπορει να ειναι και ''ακυρο'' και χαζο...??? υπαρχει καποιο οριο ημερων για να καταλαβω αν θα ζησει???? δηλαδη σημερα ειναι η τριτη μερα που το εχω, υπαρχει καπιο οριο ημερων που θα ειμαι αβεβαιος αν θα ζησει.. (πχ στις 10 μερες που θα το εχω???)

Ακου κατι...καταρχην οντως ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 10 ημερων..δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο.Επισης αν δεν εχει ενεργηθει..οπωσδηποτε να του τριψεις την κοιλιτσα χαμηλα,με μαλακο πανακι ή βαμβακι για να ενεργηθει.Το οτι δεν πινει απο το μπωλακι γαλα,δεν σημαινει και πολλα..απλα δεν το εχει συνηθισει.Το καλυτερο ειναι να το πας στον κτηνιατρο.Ουτως ή αλλως πρεπει να το πας..γιατι το πιο πιθανο ειναι να εχει ενδοπαρασιτα και εξωπαρασιτα ,οποτε θα χρειαστει να του δωσει φαρμακακια.Επισης ειναι ο μ ονος που θα σου πει με σιγουρια ποσο ειναι.Παντως ειναι πανεμορφο..και δεν μου μοιαζει και αδυνατο.Απο τις φωτο..μια χαρα φαινεται.Εγω και τα δυο μου μικρα..σε πιο μικρη ηλικια τα βρηκα..και εζησαν και τα δυο.:)Και ναι...πολυ πιθανο να χρειαζεται και αλλη τροφη τωρα.Εχει διοντακια;

στον κτηνιατρο μαλλον θα το παω την τεταρτη μιας και ολες αυτες τις μερες δεν θα ειναι στο κτηνειατρειο.... θα δοκιμασω με κονσερβα για γατες αυριο αλλα φοβαμαι μην του δημιουργηθουν προβληματα γι' αυτο θα του δωσω λιγη.. ναι εχει δοντακια και μαλιστα κοφτερα!! απο σημερα το πρωι αρχισε να κανει λιγα παιχνιδια (γιατι μεχρι τωρα ολο αγκαλιες ηθελε) και με κατακοψε!!! 10-13 ml γαλα που τρωει σε καθε γευμα καλα ειναι????

Απο ml,δεν θυμαμαι καθολου δυστυχως.Εγω απλα κοιταζα αν ηθελαν αλλο,και οταν δεν ηθελαν,,το σταματαγα.
Ακου...λιωσε την τροφουλα και προσθεσε λιγο νερακι..για να δουμε..:)

αυριο το μεσημερι αυτο θα κανω και θα σας πω αποτελεσματα....

Καλως ηρθες στην οικογένειααααα...εγω λοιπον ως παθούσα ένα πράγμα θα σου πω. βρες εναν καλο κτηνίατρο και κάνε τα εμβόλια αμέσως για καλό του μωρού σου. γτ εγω αργησα λόγω εγκυμοσύνης της μικρής και τώρα τρέχουμε. θέλει πολύ αγάπη. ότι δίνεις παίρνεις. Επόμενη συμβουλή, καλό φαγητό (αφού κόψει το γαλά) όχι κροκέτες τύπου DIA (την πάτησα και τώρα έχουμε πρόβλημα με το εντεράκι μας και διάρροιες) καλύτερα να πληρώσεις κάτι παραπάνω παρά να τρέχεις σε γιατρούς και να ταλαιπωρείται το μικρό που δεν μπορεί να μας μιλήσει κιόλας. θέλει να είναι ζεστό και να κοιμάται κάπου μαλακά. να του έχει κρεβατάκι και δικά σεντονάκια ή μια φλισ κουβερτούλα. α! και μακριά απο χλωρίνη. σκοτώνει. να του πάρεις ειδικό λουράκια για τα κουνούπια και ότι άλλο κυκλοφορεί. δεν είναι ακριβά όλα αυτα μην αγχώνεσαι. ενδεικτικά ένα κρεβατάκι κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ όπως και ενα μεταφορικό σπιτακι (Jumbo) τρελένονται να παίζουν με ποντικοπαιχνιδάκια,ένα λουράκι τύπου σαμαράκι για να την κυκλοφορείς κοστίζει απο 6 εως 10 ευρω (μην πληρώσεις παραπάνω, δε λέει). Σαμπουάν, αμπούλες έχει και το κατώτερο pet shop οπότε μην αγχώνεσαι. Τώρα απο στερεά τροφή απο friskies στην χειρότερη περίπτωση έως Hill's (ειναι η καλύτερη τιμή 20 ευρώ αλλά σε βγάζει ένα μήνα και είναι ότι καλύτερο για το μωρό σου). Αλλά χωρίς αγάπη αυτά δε λένε μια. Θέλει άπειρη αγάπη και τρυφερότητα. Καλώς μας ήρθεςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

βασικα τα περισοτερα απ αυτα που μου ειπες τα εχω γιατι εχω τρεις ακομα γατες οι οποιες ειναι οι μονες που καταφερα να σωσω μιας και τα υπολοιπα 7 μου τα φολιασαν πριν εναμιση μηνα... τωρα για κονσερβες δεν χρησημοποιω παρα μονο 1 φορα ανα 1-2 μηνες και αυτο ως λιχουδια... απο ξηρα τροφη παιρνω αυτην την χυμα των σουπερ μαρκετ μιας και καταναλων 1 κιλο ανα 1-2 εβδομαδες.. την διατροφη των γατιων την βασιζω σε ωμα κρεατα και οτι μαγειρευεται στο σπιτι... (οχι αποφαγια καθαρο φαγητο) και ετσι πιστευω ειναι το καλυτερο μιας και ξερω τι τρωνε... τωρα για τα εμβολια θα του τα κανω προς το τελος του δευτερου μηνα με αρχες τριτου γιατι οσο πιο μικρα ειναι εχω παρατηρησει οτι τα επηρεαζει και ειναι νοχελικα για καποιες ωρες.....
και να ρωτησω και κατι για τα τσισα του.. ποση ωρα πρεπει να το τριβω με το βρεγμενο πανακι ???? μεχρι τωρα το κανω για 1-2 λεπτα γιατι δεν καθεται... αλλα αμα χρειαζεται παραπανω θα το κρατησω με το ζορι....

Κανονικα..φτανει τοσο οσο λες.Τι να σου πω...πρεπει οπωσδηποτε παντως να ενεργηθει..:worry:

σημερα που του αλαξα τα χαρτια στο κουτακι του ειδ οτι ηταν βρεγμενβα κατω κατω... αρα τα εκανε μονο που δεν εχει κανει ακομα κακα του.... μηπως φταει οτι ακομα δεν εχει φαει τιποτα αλλο παρα μονο γαλα????
επεισης σημερα εφαγε απο μπολακι.. ηταν πολλες ωρες νηστικο γιατι με πηρε ο υπνος και δεν το ταισα και μολις το εβγαλα πηγε στο μπολακι απο μονο του και εφαγε. αλλα δεν ξερει ακομα καλα και ετσι πηγαινε γαλα στην μυτη του κξαι μετα απο λιγο σταματησε και συνεχισα με την συριγγα...
αρχισε και τα παιχνιδια!!! γυρναγε αναποσα και του εβαζα το χερι μου και με γρατζουναγε και με δαγκωνε!!! μετα γρατζουναγε τη μοκετα και επαιζε με ενα πανακι που του εδωσα!!! εχει ζωηρεψει αρκετα και με ακολουθαει παντου... παει και ξαπλωνε απο μονο του μπροστα στη σομπα οταν ειαμι και εγω εκει ... αλλα μολκις το βαλω στην χαρτοκουτα του κλαιει.... αα σηεμρα οταν το χαιδευα εκανε και αυτο το γρ γρ γρ που κανουν οι γατες..

καλέ; τι μωλάκι είσαι συ;
τώρα πίνει μόνο γάλα;

ναι μονο γαλα πινει προς το παρον.....

ανέβασε όμως κι άλλες φώτο να κάνουμε οφθαλμόλουτρο...

Ναι...εχει σημασια που πινει μονο γαλα,και εμενα..οσο τους εδινα γαλα,κακακια κανονικα δεν ειχα δει στη αρχη.Μετα ομως εκαναν.Σιγουρα παντως μαλλον μπορει να φαει μκαι κονσερβουλα,και θα πρεπει να ξεκινησετε.Καλο Πασχα..και ευχομαι να πανε ολα καλα..:D

φοβαμαι με το φαγητο και γι αυτο δεν του εχω δωσει τιποτα αλλο εκτος απο γαλα... εχω ταλαιπορηθει και εγω και αυτο και φοβαμαι μην παθει τιποτα....

καλη ανασταση σε ολους!!!

ενέργησε καθόλου το γατούλι;; είναι πολύ σημαντικό!
δοκίμασε κ λίγο βραστό κοτοπουλάκι, συνήθως τρελαίνονται.
καλή ανάσταση κ σε σένα!

Σημερα δοκιμασα να του δωσω λιγο κατσικι αλλα δεν το εφαγε.. Απο χθες το βραδυ τρωει 13-15 ml ανα 4 ωρες και που και που ξυπναει στο ενδιαμεσο και τρωει και 4-5ml.. Νομιζω πως ειναι λογικο ν τρωει τοσο πολυ μιας κ ολη τν ωρα θελει να παιζουμε και καταναλωνει την τροφη του.. Σημερα το πρωι που ξυπνησα ειχε ενδργηθει αλλα κακακια δεν ειδαμε ακομα... Αρχισε κ τ αρεσει και τομασαζ με το βρεγμενο πανακι και δεν φευγει οταν του το κανω αν και αρχισε να γλιφεται μονο του και εκει αλλα με δυσκολια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back