Βρήκα γατάκι

• Thread starter Thread starter mackee
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mackee

Νεοφερμένο μέλος

Η mackee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
καλησπερα σας.
χθες το βραδυ γυρω στα μεσανυχτα κ ενω πηγαινα τα σκουπιδια στον καδο, ακουσα κλαμματα. ειχαν παρατησει ενα γατακι σε ενα απο αυτα τα κουτακια που τα μεταφερουν.
το πηρα το πηγα σπιτι, ηταν αδυνατο εξαντλημενο κ με τσιμπλες.
του εδωσα λιγο εβαπορε γαλα αραιωμενο κ εφαγε λαιμαργα, δεν ειχα κ τιποτα αλλο, δεν ειχα γατα ποτε...
το πρωι πριν φυγω για δουλεια ηταν ζωηρο, του εβαλα γαλα στο πιατακι κ καθαρο νερο, του εδωσα κ μια καλτσα κ εφυγα.
το μεσημερι ομως ηταν χαλια. δεν μπορουσε ουτε να σταθει, τα ματια του ηταν κλειστα απο τις τσιμπλες κ δεν ειχε πιει καθολου γαλα...
το πηγα στο γιατρο κ εχει ερπητοιο στα ματια... το ενα ματι μαλλον το εχΑσε...
κ ολα αυτα σε μια νυχτα. μας εδωσε κολλυριο, κ αυριο θα το ξαναπαμε...
ελπιζω να τα καταφερει.. ο ιος το βρηκε νηστικο κ εξαντλημενο

εχει παθει καποιος απο εσας αυτην την αρρωστια? καθε συμβουλη σας απαραιτητη:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες!
Καταρχήν μπράβο σου που το έσωσες!Δε θα είχε καμιά ελπίδα χωρίς εσένα.Ο κτηνίατρος σου είπε πόσο περίπου είναι το γατάκι;Μπορεί να φάει μόνο του;Μήπως είναι πολύ μωρό και χρειάζεται μπιμπερό;Τα ματακια μπορεις να του τα καθαρίζεις πολύ προσεκτικά με γάζα και φυσιολογικό ορό.Για την αρρώστια τι σου έδωσε,tombrex;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επικοινωνησε αυριο με τον Αιλουρο (www.ailouros), μια φιλη εδω απο το φορουμ ειχε βρει σε παρομοια κατασταση σχεδον τυφλο γατακι και με πολυ υπομονη και θεραπεια ομολογουμενως καταφερε και εσωσε και τα ματακια του.
Ξερω οτι σου πεφτει μακρια αλλα κανε μια προσπαθεια επικοινωνιας, πες οτι εισαι και Κηφισια και βλεποντας..

περιπου εξι εβδομαδων
ναι ορμησε χθες στο πιατακι με το γαλα... πρωσπαθησε κ να πλυθει, αλλα δεν τα καταφερε..
ο γιατρος ειπε οτι αν τα καταφερει θα τρωει τροφη μονος του
νομιζω οτι αυριο θα αλλαξω γιατρο... ή αδιαφορος ειναι, ή πιστευει οτι το γατακι δεν εχει καμια ελπιδα.
δεν ξαναειχα γατα κ δεν ξερω
tobrex εδωσε, αλλα δεν μπορω να του βαλω. ευτυχως ο φιλος μου ειναι πιο ψυχραιμος κ μπορει
εκανα χθες το λαθος κ αποφασισα κ το ονομα του... αλλα θα στεναχωρηθω παρα πολυ αν δεν τα καταφερει
και το τριχωμα του μου φανηκε πιο αραιο απο οτι νομιζω θα επρεπε...
:(

Όπως σου είπε η Νότα πάρε οπωσδήποτε τον Αίλουρο ακόμα και σήμερα,είναι κρίμα να χαθεί το γατουλάκι...Αν δεις σε τι κατάσταση ήταν το γατάκι στο οποίο αναφέρεται,και τι γάταρος έγινε,δε θα το πιστεύεις!Πάρε και πες μας σύντομα νέα,μην απελπίζεσαι,με φροντίδα και υπομονή θα τα καταφέρει!

ειναι ανοιχτος αυριο, θα του τηλεφωνησω... το προβλημα με το γαταλι μου ειναι οτι ο ιος το βρηκε νηστικο κ εξαντλημενο...
ισως το παω κ στη γιατρο που παει η ξαδερφη μου τα δικα της... ειναι λεει πολυ καλή. απλα το μεσημερι ανεπνεε με δυσκολια κ το πηγα διπλα στο σπιτι

ειναι ανοιχτος αυριο, θα του τηλεφωνησω... το προβλημα με το γαταλι μου ειναι οτι ο ιος το βρηκε νηστικο κ εξαντλημενο...
ισως το παω κ στη γιατρο που παει η ξαδερφη μου τα δικα της... ειναι λεει πολυ καλή. απλα το μεσημερι ανεπνεε με δυσκολια κ το πηγα διπλα στο σπιτι
Ε ναι λογικό...Μην του δώσεις αγελαδινό γάλα,θα του φέρει διάρροια.Και κράτα το ζεστό,αν έχεις μια θερμοφόρα τύλιξέ τη με κάτι μάλλινο ή πλεκτό και βάλτη κοντά του.Μην αμελείς το κολλύριο,είναι ζωτικής σημασίας,κάνε υπομονή και βάζε το.Ελπίζω όλα να πάνε καλά,τουλάχιστον μέχρι να το πας σε άλλο γιατρό.:/:

αυριο το πρωι θα το παω. κολλυριο δε μπορω εγω, ο φιλος μου το κανει... οταν το βλεπω ετσι αδυναμο, κ με τα ματια κλειστα, βαζω τα κλαμματα...
του βαλλαμε δυο μπουκαλια με ζεστο νερο κ ειναι αναμεσα...ο γιατρος του εδωσε κ ορο ειπε οτι δε θα χρειαστει ταισμα μεχρι αυριο, εκτος αν σηκωθει κ δειχνει οτι πειναει.. πηρα κ συριγγα να του δωσω νερακι:(

Ευχομαι να πανε ολα καλα με το γατακι σου!!!:)

Μακάρι να πάνε όλα καλά με το μικρούλι:(....να μας πείτε τα νέα του αύριο που θα πάτε στο γιατρό. Και μπράβο σας για την προσπάθεια που κάνετε να το σώσετε....:)

αυριο το πρωι θα το παω. κολλυριο δε μπορω εγω, ο φιλος μου το κανει... οταν το βλεπω ετσι αδυναμο, κ με τα ματια κλειστα, βαζω τα κλαμματα...
του βαλλαμε δυο μπουκαλια με ζεστο νερο κ ειναι αναμεσα...ο γιατρος του εδωσε κ ορο ειπε οτι δε θα χρειαστει ταισμα μεχρι αυριο, εκτος αν σηκωθει κ δειχνει οτι πειναει.. πηρα κ συριγγα να του δωσω νερακι:(
Προσοχή με τη σύριγγα,μη πνιγεί το καημενάκι.:(Εντάξει κρατήστε το ζεστό και μια χαρά θα τα πάει,είναι σε ηλικία που έχει αρκετές πιθανότητες.Θα περιμένουμε νέα του αυριο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back