vickymoon
Διάσημο μέλος
οχι ομως με το συρμα, με την αλλη πλευρα τη μαλακη που πλενεις τα πιατα.Την τρίβεις για να χ##σει
αμα βαλεις και απορυπαντικο λειτουργει καλυτερα
εγω οταν ηταν μικρα εβαζα ενα υποαλλεργικο ομως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αυτο της έκανα σήμερα την έτριψα και μετά από κόπο τα κατάφερα και την έκανα να χε@ει
ωραία αφού εχε.ε γιατί μας παιδεύεις τότε καλέεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα σας πω και θα δειτε ποια εχει δικιο προς το παρων φαινετε Να έχει η Βίκυ γιατί σήμερα έκανε μονό μια φορά αλλά φαίνετε κ η ουράνια γιατί η κοιλίτσα της φουσκώνει
vickymoon
Διάσημο μέλος
Κάτια υπάρχει ένα θεματάκι με το καζανάκι.. βλέπεις οι κεραμιδόγατες πηδάνε πιο ψηλά και το φτάνουν , οι δε σιάμ ειναι κοντοστούμπικες οπότε δε το καταφέρνουν εύκολα, ετοιμάζω τώρα μια εφαρμογή όπου μέσω γατοκινητού θα στέλνει σμσ στο 12535 - και κείμενο - ΡΙΞΕ ΚΑΖΑΝΑΚΙ , οπότε άμεσα αυτός ο μηχανισμός θα ρίχνει το νερό(ελπίζω να προλάβω τη πατέντα..)

φοβερη ιδεα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ειδες που σου λεω οτι δεν αγαπαει τις γατες η ουρανια.ωραία αφού εχε.ε γιατί μας παιδεύεις τότε καλέεεεεε![]()
δεν καταλαβαινει την αγωνια σου
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ζηταω βοηθεια γιατι απο τοτε δεν εχει κανει τιποτα και εχει φαει ολον τον κοσμοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
τι λες μωρε κι εσυ?? αφου οταν χεζουν οι καλικο το φωναζουν ΧΕΕΕΕΕΕΖΩΩΩΩΩΤωρα με έχετε τρομάξει γιατί έχω κι εγώ κάλυκο αλλά έχω και άλλα 2 που όλα χεζουν στην ίδια αμμολεκάνη. Λέτε να χέζουν τα άλλα μονο και τόσο καιρό να μην το έχω πάρει χαμπάρι;;;![]()
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω λιωσει απο τα γελια!!!

drf
Δραστήριο μέλος
οχι ομως με το συρμα, με την αλλη πλευρα τη μαλακη που πλενεις τα πιατα.
αμα βαλεις και απορυπαντικο λειτουργει καλυτερα
εγω οταν ηταν μικρα εβαζα ενα υποαλλεργικο ομως.
Βίκυ όμως να προσέχεις μη πάρεις καταλάθος καμία σπάνια καλύκω και είναι καλυκος και αρχίσεις τη διαδικασίας αυτή του τριψίματος.. μπορείς να .. λερωθείς κατα περίπτωση

vickymoon
Διάσημο μέλος
αφου εισαι κι εσυ γαιδουρα κι δεν καταλαβαινεις την αγωνια της δυσκοιλιοτητας. τι να σου πω.Ενταξει!!!Εχετε ριξει ασχημα το επιπεδο ετσι?!!!
Εχω λιωσει απο τα γελια!!!![]()
Fifiki
Νεοφερμένο μέλος
τι λες μωρε κι εσυ?? αφου οταν χεζουν οι καλικο το φωναζουν ΧΕΕΕΕΕΕΖΩΩΩΩΩ

κινδυνεύω με απόλυση λόγω φασαρίας 
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
θα κανω εγω.βρε σιεννα κανε ενα σχολιο για αυτα που λεν οι τρελες απο εκει και με εχουν μπερδεψει![]()
οι καλικο δεν χεζουν οι σιαμ δεν κατουρανε αμα τις ζευγαρωσεις εχεις τη τελεια γατα μονο ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fifiki
Νεοφερμένο μέλος
Οχι οχι. Δεν είναι αυτή η τέλεια γάτα.θα κανω εγω.
οι καλικο δεν χεζουν οι σιαμ δεν κατουρανε αμα τις ζευγαρωσεις εχεις τη τελεια γατα μονο ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ
Πρέπει να έλθει και μετέπειτα ζευγάρωμα με μπαρμπούνι. ΚΑΙ κλανιές τέλος.
marzep
Δραστήριο μέλος
!Απαντηστε,σοβαρα ομως!!!!
θελω να παω να κοιμηθω και μ'εφαγε η αγωνια

(δεν μπορω να ξεκολλησω απο την οθονη μου

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τσιφ! Σοβαρή γυναίκα (και έλεγα θα Μπει καμία σοβαρή γυναίκα και τσιφ μπήκε η desdemona
) στας διαταγάς σας.Λοιπόν, εγώ έχω την εντύπωση ότι όλοι είναι λίγο υπερβολικοί. Η calico, λόγω της έλλειψης ενός ενζύμου που προκαλεί αυτή τη χρωμοποικιλότητα, σε συνδυασμό με το μειωμένο μεταβολισμό λόγω a priori κακής φωτοσύνθεσης του τριχώματός της, ενδέχεται να εμφανίσει προβλήματα στη αφόδευση. Ωστόσο, έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη περίοδος των κάλικο στο συγκεκριμένο θέμα είναι οι απόκριες.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
(ελπίζω να προλάβω τη πατέντα..)