Desdemona
Διάσημο μέλος
Δεν έχουμε άλλη καρδιά μου, ηρέμησε. Είσαι η μία και μοναδική indigo με τη γαλάζια αύρα (και σαύρα, μη σου πωΑλικη παιδι μου εισαι κι εσυ ειδημων;;;;;!!!Μηπως εισαι και ιντιγκο;;;;!Ολγαααααα εχουμε κι αλλη!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Δεν έχουμε άλλη καρδιά μου, ηρέμησε. Είσαι η μία και μοναδική indigo με τη γαλάζια αύρα (και σαύρα, μη σου πω)
Ολγα εγραψες παλι παιδι μου..Δωρα μην τριβεις αλλο το Σειριο θα ζηλεψει η Μοιρα και θα θελει και αυτη..και λειπει η Βικυ και ο Νικος που ειναι ειδήμονες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αλα πρεπει να περιμενω να μου γενναει μεσρι τα 12 οποτε εχουμε καιρο ακομα.Ολγα λες αληθεια;Μην ειναι και αυτη;Κι αυτη μπλε ειναι!Μηπως μου λετε ψεμματα για να μου παρετε κι εσεις την πελατεια μου;;;
Η αυρα μου ειναι μελιτζανί και μυρίζει βουτάνιο αυτες τις μερες,πρεπει να τριφτω κι εγω;Βοηθηστε με!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
θα κανω εγω.
οι καλικο δεν χεζουν οι σιαμ δεν κατουρανε αμα τις ζευγαρωσεις εχεις τη τελεια γατα μονο ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ

Αααααααα 

Μόνο όταν έχουν κολικό...και έλεγα θα Μπει καμία σοβαρή γυναίκα και τσιφ μπήκε η desdemona πες μου ρε κοπέλα μου που κάτι παραπάνω θα ες τελικά αυτές οι κολικό κάθε ποτέ χε@ουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ναι παιδί μου, αυτή όμως έγινε μπλε γιατί ξέρει ορθογραφία και είναι ΦΡΑΟΥ, εσύ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ μπλε, ηρέμησε τώρα.Ολγα λες αληθεια;Μην ειναι και αυτη;Κι αυτη μπλε ειναι!
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε αν διαβασεις στην αρχή η εγκυος γατούλα ψοφησε διαβασε την σελιδα 1 και θα δεις
ΨΟΦΗΣΕ??? ΨΟΦΗΣΕ???

Είμαστε με τα καλά μας??? Υποτίθεται πως έχουμε ζώα και τα αγαπάμε και χρησιμοποιείς τον όρο "ΨΟΦΗΣΕ"???
Κάτι τέτοια με κάνουν τρελή, τη γάτα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΨΟΦΗΣΕ??? ΨΟΦΗΣΕ???Είμαστε με τα καλά μας??? Υποτίθεται πως έχουμε ζώα και τα αγαπάμε και χρησιμοποιείς τον όρο "ΨΟΦΗΣΕ"???
Η γατούλα ΠΕΘΑΝΕ, και θα έπρεπε να λυπάσαι γι αυτό, κι όχι να λές ότι ΨΟΦΗΣΕ!!!
Κάτι τέτοια με κάνουν τρελή, τη γάτα...![]()
ΑΨΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω την ωρα που το εγραφε.....

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΨΟΦΗΣΕ??? ΨΟΦΗΣΕ???Είμαστε με τα καλά μας??? Υποτίθεται πως έχουμε ζώα και τα αγαπάμε και χρησιμοποιείς τον όρο "ΨΟΦΗΣΕ"???
Η γατούλα ΠΕΘΑΝΕ, και θα έπρεπε να λυπάσαι γι αυτό, κι όχι να λές ότι ΨΟΦΗΣΕ!!!
Κάτι τέτοια με κάνουν τρελή, τη γάτα...![]()
Καλέ μην εξάπτεσαι. Σε κανονικες συνθήκες θα σου έλεγα ότι έχεις 1000 δικια, αλλά τώρα δεν φαίνεται να είναι..... πως να το πω...... ακριβως έτσι η κατάσταση....
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλέ μην εξάπτεσαι. Σε κανονικες συνθήκες θα σου έλεγα ότι έχεις 1000 δικια, αλλά τώρα δεν φαίνεται να είναι..... πως να το πω...... ακριβως έτσι η κατάσταση....
να το πω εγω που δε ντρεπομαι ? στα ουφο κρατας κακια ?

αφου ειναι ουφο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
να το πω εγω που δε ντρεπομαι ? στα ουφο κρατας κακια ?![]()
αφου ειναι ουφο![]()
ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ω ναι, μα τον ταρτουφο !!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι εμμονή κι αυτό το παιδί;;; Αφου το γατί δεν θέλει να χ@$ει, τι το παιδευει; Τριψε τρίψε...
εγω θελω απο το πολυ τριψε να της χεσει ολο το σπιτι να τη δω μετα αν θα το ξανατριψει

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά τα λέτε, απλώς αυτός ο όρος κάτι μου κάνει...
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τον δικο μου τον Ταρτουφο;![]()
οχι σειριομανα, υπαρχουν κι αλλοι.........

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωάννα μου απλά ευχομαι να μην έχουμε πέσει έξω. Ουτε που θελω να το σκέφτομαι αν εχουμε κανει λάθος.![]()
ε, και να εχουμε κανει λαθος (που ειναι απιθανο) ουδεις ασφαλτος

α ρε αντζελα, μετα απο σενα το χαος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool