Βρήκα γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αλικη παιδι μου εισαι κι εσυ ειδημων;;;;;!!!Μηπως εισαι και ιντιγκο;;;;!Ολγαααααα εχουμε κι αλλη!
Δεν έχουμε άλλη καρδιά μου, ηρέμησε. Είσαι η μία και μοναδική indigo με τη γαλάζια αύρα (και σαύρα, μη σου πω :lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχουμε άλλη καρδιά μου, ηρέμησε. Είσαι η μία και μοναδική indigo με τη γαλάζια αύρα (και σαύρα, μη σου πω :lol:)

Ολγα εγραψες παλι παιδι μου..Δωρα μην τριβεις αλλο το Σειριο θα ζηλεψει η Μοιρα και θα θελει και αυτη..και λειπει η Βικυ και ο Νικος που ειναι ειδήμονες...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ναι η Μόιρα θέλει κι αυτή τριψιμο,ειναι και δυσκοιλια,αλλα το θελει και για αλλους λογους.:PΑλα πρεπει να περιμενω να μου γενναει μεσρι τα 12 οποτε εχουμε καιρο ακομα.
Ολγα λες αληθεια;Μην ειναι και αυτη;Κι αυτη μπλε ειναι!Μηπως μου λετε ψεμματα για να μου παρετε κι εσεις την πελατεια μου;;;:mad:Η αυρα μου ειναι μελιτζανί και μυρίζει βουτάνιο αυτες τις μερες,πρεπει να τριφτω κι εγω;Βοηθηστε με!

θα κανω εγω.
οι καλικο δεν χεζουν οι σιαμ δεν κατουρανε αμα τις ζευγαρωσεις εχεις τη τελεια γατα μονο ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ
:lol::lol::lol::lol: Αααααααα :lol::lol::lol::lol:

και έλεγα θα Μπει καμία σοβαρή γυναίκα και τσιφ μπήκε η desdemona πες μου ρε κοπέλα μου που κάτι παραπάνω θα ες τελικά αυτές οι κολικό κάθε ποτέ χε@ουν?
Μόνο όταν έχουν κολικό... :rolleyes:

Ολγα λες αληθεια;Μην ειναι και αυτη;Κι αυτη μπλε ειναι!
Ναι παιδί μου, αυτή όμως έγινε μπλε γιατί ξέρει ορθογραφία και είναι ΦΡΑΟΥ, εσύ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ μπλε, ηρέμησε τώρα.

Ελπίζω η κοπέλα να μην το τρίβει ακόμα το γατάκι της. Από το πολύ τρίψιμο αντί για σκ@το θα βγει το τζινι στο τελος.:blink:

Ενταξει τωρα ηρεμησα καπως.Παω να πιω να ξεχασω.Μην κανετε το συστριγγλο οσο λειπω,κι ερθω απο τα τσιπουρα και διαβαζω καμια εικοσαρια σελιδες τριψιμο.

ε αν διαβασεις στην αρχή η εγκυος γατούλα ψοφησε διαβασε την σελιδα 1 και θα δεις

ΨΟΦΗΣΕ??? ΨΟΦΗΣΕ??? :mad::mad::mad: Είμαστε με τα καλά μας??? Υποτίθεται πως έχουμε ζώα και τα αγαπάμε και χρησιμοποιείς τον όρο "ΨΟΦΗΣΕ"???:down: Η γατούλα ΠΕΘΑΝΕ, και θα έπρεπε να λυπάσαι γι αυτό, κι όχι να λές ότι ΨΟΦΗΣΕ!!!:(

Κάτι τέτοια με κάνουν τρελή, τη γάτα...:blink:

ΨΟΦΗΣΕ??? ΨΟΦΗΣΕ??? :mad::mad::mad: Είμαστε με τα καλά μας??? Υποτίθεται πως έχουμε ζώα και τα αγαπάμε και χρησιμοποιείς τον όρο "ΨΟΦΗΣΕ"???:down: Η γατούλα ΠΕΘΑΝΕ, και θα έπρεπε να λυπάσαι γι αυτό, κι όχι να λές ότι ΨΟΦΗΣΕ!!!:(

ΑΨΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ακριβως σκεφτηκα και εγω την ωρα που το εγραφε.....:up::up::up:

Καλέ μην εξάπτεσαι. Σε κανονικες συνθήκες θα σου έλεγα ότι έχεις 1000 δικια, αλλά τώρα δεν φαίνεται να είναι..... πως να το πω...... ακριβως έτσι η κατάσταση....

Καλέ μην εξάπτεσαι. Σε κανονικες συνθήκες θα σου έλεγα ότι έχεις 1000 δικια, αλλά τώρα δεν φαίνεται να είναι..... πως να το πω...... ακριβως έτσι η κατάσταση....

να το πω εγω που δε ντρεπομαι ? στα ουφο κρατας κακια ? :lol::lol::lol::lol:
αφου ειναι ουφο :lol:

να το πω εγω που δε ντρεπομαι ? στα ουφο κρατας κακια ? :lol::lol::lol::lol:
αφου ειναι ουφο :lol:

ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::lol::lol::lol:

Τον δικο μου τον Ταρτουφο;:confused:

Τι εμμονή κι αυτό το παιδί;;; Αφου το γατί δεν θέλει να χ@$ει, τι το παιδευει; Τριψε τρίψε...

Τι εμμονή κι αυτό το παιδί;;; Αφου το γατί δεν θέλει να χ@$ει, τι το παιδευει; Τριψε τρίψε...

εγω θελω απο το πολυ τριψε να της χεσει ολο το σπιτι να τη δω μετα αν θα το ξανατριψει :hmm:

Ιωάννα μου απλά ευχομαι να μην έχουμε πέσει έξω. Ουτε που θελω να το σκέφτομαι αν εχουμε κανει λάθος.:hmm:

Έλεος!!! θα με διώξουν οι γείτονες από τα χαχανητά!!!:lol: Καλά τα λέτε, απλώς αυτός ο όρος κάτι μου κάνει...:hmm:

Ιωάννα μου απλά ευχομαι να μην έχουμε πέσει έξω. Ουτε που θελω να το σκέφτομαι αν εχουμε κανει λάθος.:hmm:

ε, και να εχουμε κανει λαθος (που ειναι απιθανο) ουδεις ασφαλτος :lol::lol::lol::lol::lol:
α ρε αντζελα, μετα απο σενα το χαος :lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back