Βρήκα γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ειναι φοβερη καλε νομιζα οτι την εκανες εσυ..εγω την εφτιαξα μονη μου..δεν ενθουσιαστηκα αλλα ισως πω και γω σε κανεναν να την κανει πιο εξωτικη μιας και ειναι εξωτικα και τα πουλακια..:happy::happy::happy::happy:
Οχι,εγω του εγραψα τα κειμενα,τις μεταφρασεις για το αγγλικο,βρηκα τα σκιτσα και τις εικονες,και τα υπολοιπα τα αφησα πανω του.Στη δικη σου θα μου αρεσε λιγο περισσοτερο χρωμα.Ειναι παντως κατατοπιστικοτατη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμμαθητριες στο φροντηστιριο και καποτε ζουσε αι αυτη θεσ/νικη

Tέλεια οπότε θα πηγαινοέρχεστε Αθήνα θεσσαλονίκη όπως κάνω εγώ με την κολλητή μου. Οι άντρες σας είναι και φίλοι?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι,εγω του εγραψα τα κειμενα,τις μεταφρασεις για το αγγλικο,βρηκα τα σκιτσα και τις εικονες,και τα υπολοιπα τα αφησα πανω του.

ποια υπολοιπα ? :lol::lol::lol::lol::lol:

ελα σε πειραζω ε ? :up::rolleyes:

Οχι,εγω του εγραψα τα κειμενα,τις μεταφρασεις για το αγγλικο,βρηκα τα σκιτσα και τις εικονες,και τα υπολοιπα τα αφησα πανω του.Στη δικη σου θα μου αρεσε λιγο περισσοτερο χρωμα.Ειναι παντως κατατοπιστικοτατη!

ναι και γω καπως ετσι την θελω και ηθελα να βαλω και μουσικη σε ηχους πουλιων με μελωδια κατι τετοιο περιπου..ευχαριστω για τα καλα σου λογια Δωρακι και ανταποδιδω φυσικα..:):):)

Παιδιά κάποιος μου είπε
Ότι δεν κάνει να δίνουμε γάλα γιατί κάνουν διάρροια αλλά εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει μετά από κάποια ηλικία εσείς τι λέτε?

Παιδιά κάποιος μου είπε
Ότι δεν κάνει να δίνουμε γάλα γιατί κάνουν διάρροια αλλά εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει μετά από κάποια ηλικία εσείς τι λέτε?
Θελει ειδικο γαλα σε σκονη για γατομωρα!Ρωτα τον κτηνιατρο.

Παιδιά κάποιος μου είπε

Σε καμμία ηλικία δεν κάνει αγαπητή φίλη μπορεί να τους κάνει διάροια.

ποια υπολοιπα ? :lol::lol::lol::lol::lol:

ελα σε πειραζω ε ? :up::rolleyes:
Ε πως εκανε ολοκληρο design ο ανθρωπος...;)
Ναι να το διευκρινιζεις οτι με πειραζεις γιατι ειπαμε ειμαι κακια και μπορει να σου στειρωσω τη γατα!:lol:

ναι και γω καπως ετσι την θελω και ηθελα να βαλω και μουσικη σε ηχους πουλιων με μελωδια κατι τετοιο περιπου..ευχαριστω για τα καλα σου λογια Δωρακι και ανταποδιδω φυσικα..:):):)
Εγω δεν εβαλα ηχο γιατι μου σπαει τα νευρα οταν σερφαρω,ειδικα βραδυ μου κοβεται το αιμα...:lol:

Ιβανα δεν ειναι στειρωμενη η Πασχαλιω? Να μερικες στιγμες που μετανιωνω που στειρωσα το Σηφαλιω μου....:lol:

Μπραβο εμιλυ παντως,πολυαταλαντη παιδι μου....Εκει που ψαχνεις αγωνειωδως πληροφοριες για το γατακι σου που δεν μπορει να χεσει,μπαινεις και στο νεο παιχνιδακι και γραφεις....! Μπραβο πολυπραγμων!

(:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:)

οχι, ειναι η 2η της προσωπικοτητα. :blink:

εχω την εντυπωση οτι τωρα που καλοκαιριαζει, θα εχουμε πολλα βλακο-κρουσματα...για ευνοητους λογους.....

κε πιη ινε η αινώοιτι λώγι;:blink:

κε πιη ινε η αινώοιτι λώγι;:blink:
Οτι η ζεστη κουζουλαινει αγαπητε μου!

Ρε σεις.... έλεος δεν μου χει μείνει άντερο από τα γέλια.:lol::lol::lol::lol:

Πόσες φόρες πρέπει να σας πω ότι δεν έχω δεύτερο χρηστή? γιατί να έχω? Εγώ το είπα τώρα αν θέλετε με πιστεύετε όσο για το γατάκι πάει αρκετέ καλά δεν έχει κάνει κακάκια ακόμα από την τελευταία φορά.. κάθε πόσες ώρες πρέπει να κάνει κανονικά? Α και όσο για το ότι αφήνω μηνύματα στο παιχνιδάκι τι να κάνω να φορέσω μαύρα και να μην μιλάω σε κανέναν»?

Mην ανησυχείς κοπέλα μου άστους να λένε. Κάνε εσύ την δουλειά σου. Είναι κακοί άνθρωποι αυτοί. Βάλε το γατάκι σου να κάνει κακά 1 με 2 φορές την ημέρα και όλα εντάξει.

μην εχεις αγωνια. τα μωρα καλικο κανουν κακα τους 1 φορα το μηνα. οποτε τον ιουλιο παλι.

ευχαριστώ πολύ ΟΥΡΑΝΙΑ μου. θα σας ενημερώσω αν γίνει κάτι αν και μπαινω εδω γιατι δεν πολυεμπιστεύομαι αυτον τον κτηνιατρο μηπως υπαρχει καποιος αλλος στην θεσσαλονικη περιοχη : αγιος παυλος αγ, αναργυροι [ανω πολη] και συκες?

Αληθεύει αυτό που λέει η Vicky moon ποιο πάνω μια φορά τον μήνα κανουν τα καλικο κακακια? αλλά η κοιλίτσα της που είχε να κάνει ακακία 2 μέρες φούσκωσε για πείτε μου

εγω εχω μια καλικο και επειδη ειναι δυσκοιλια τα κανει 1 φορα καθε 2μηνες. εχω ομως και αλλα δυο που κανουν κακα τους καθε μια ωρα.
η καλικο παει και τα τρωει κι ετσι δεν εχει προβλημα.
εγω δεν χρειαζομαι αμμο γιατι τα χλαπακιαζει η καλικο τα κακα των αλλων. οσο για τα τσισα τα εχω μαθει και πανε στην τουαλετα.
βεβαια δεν τραβανε καζανακι αλλα θα τους το μαθω κι αυτο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back