ria23
Διάσημο μέλος

αυτο και αν ειναι μπερδεμα!!!! μηπως τα πηγατε βολτα με hunday???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

ειναι οκ τωρα το γατακι!?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Έκανε κ@κα και όλα ωραία
αμα ξαναεκανε κακα τοσο συντομα, να το πας στο γιατρο. δεν κανει τοσο συχνα, κατι εχει σιγουρα

Εγώ μπερδεύτηκα!!![]()
Εεεελα !!!!!!!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Υπάρχει λόγος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Irene πρέπει να έχεις παρακολουθήσει τουλάχιστον άλλα 5 έξι θέματα για να καταλάβεις γιατί ασχολούνται αν έχε/ε το γατί. Υπάρχει λόγος.
Τα διαβάζω σιγά σιγά όλα τα θέματα.. και μπορώ να σου πω ότι με ψυχαγωγούν ταμάλα!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε κορίτσια τι της γράφετε!!!! Έχω καραφλιάσειεγω εχω μια καλικο και επειδη ειναι δυσκοιλια τα κανει 1 φορα καθε 2μηνες. εχω ομως και αλλα δυο που κανουν κακα τους καθε μια ωρα.
η καλικο παει και τα τρωει κι ετσι δεν εχει προβλημα.
εγω δεν χρειαζομαι αμμο γιατι τα χλαπακιαζει η καλικο τα κακα των αλλων. οσο για τα τσισα τα εχω μαθει και πανε στην τουαλετα.
βεβαια δεν τραβανε καζανακι αλλα θα τους το μαθω κι αυτο

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πώ ? Τι να σχολιάσω. Αλλά συμφωνω γιατί κάνει και κάτι ερωτησεις /σχόλια κουφά. Την βρήκατε και εσείς ασχετη και την έχετε τρελάνει στο δούλεμα.(Εγώ βέβαια κάτι άλλο υποπτεύομαι). Εχω πεθάνει στα γέλιαρε εμιλυ ηρθε η αλλ με τα επιστημονικα και τα λεει ακαταλαβιστικα.
οι καλικο απο που λες βγηκε το ονομα????
ειναι κα.λι.κο που σημαινει καμια λοιπον κουραδα.
χεζουν πιο σπανια απο τις αλλες γατες. απλα πραγματα.
αν δεν με πιστευεις ρωτα και τον κτηνιατρο να δεις που συμφωνει
. Πάντως δεν μπορώ να πώ φαντασία οργιαζουσα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι θα αποκτήσεις σφινξ.Να τα τριψω με λουφα να κανουμε και απολεπιση;![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Παντως πολυ χαρηκα που εχε$ε το γατι,ελειπα και διημερο και πολυ το σκεφτομουν το καημενουλι

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
ναι Μια χαρά ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου για το ενδιαφέρων γιατί εσύ ενδιαφέρεσαι κάποιες άλλες αντί να τους νοιάζει κάνουν μονό αρνητικά σχόλια για χαβαλέ και για να πέρανε αυτές καλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων
μη σκας emily χαβαλέδες είναι

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
το ξαίρω μωρέ, κάποιοι είνε ανέσθητοι!!!ναι Μια χαρά ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνα μου για το ενδιαφέρων γιατί εσύ ενδιαφέρεσαι κάποιες άλλες αντί να τους νοιάζει κάνουν μονό αρνητικά σχόλια για χαβαλέ και για να πέρανε αυτές καλά σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων
Καμιά κενούργια φωτογραφία αίχεις να μας βάλεις;
drf
Δραστήριο μέλος
Δεν με νοιάζει που είναι χαβαλέ είτε προσβάλετε τον άλλον είτε κάτι άλλο δεν σας νοιάζει παρά μονό το πώς θα περάσετε καλά έτσι?
έλα βρε emily δεν είνε ώλοι τόσω κακοί μη τα παρα-λαιες και σι τόρα!

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοροϊδεύεις και εσύ? Καλά ευχαριστώ πολύ δεν ήταν ανάγκη αν έκανα ένα ορθογραφικό μπορείς να πεις ξες εμηλυ έκανες ένα ορθογραφικό αμάν πιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool