konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ;;;Κοροϊδεύεις και εσύ? Καλά ευχαριστώ πολύ δεν ήταν ανάγκη αν έκανα ένα ορθογραφικό μπορείς να πεις ξες εμηλυ έκανες ένα ορθογραφικό αμάν πια
Όχι βρε, απλώς είμαι στην δουλειά και γράφω γρίγορα!!!
Το γατάκι τη κάνει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Πάρτε τα οι υπόλοιποι

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοροϊδεύεις και εσύ? Καλά ευχαριστώ πολύ δεν ήταν ανάγκη αν έκανα ένα ορθογραφικό μπορείς να πεις ξες εμηλυ έκανες ένα ορθογραφικό αμάν πια
Κοιτα να δεις πως γινεται.
Κοροιδευεις και εσυ; Καλα. (τελεία) Ευχαριστω πολυ, (κόμμα) δεν ηταν αναγκη. (τελεία) Αν εκανα ενα ορθογραφικο (λαθος φυσικα εννοεις) μπορεις (απλα) να πεις "(βαζουμε εισαγωγικα) Ξερεις Εμηλυ εκανες ενα ορθογραφικο λαθος αμαν πια ! (βαζουμε και θαυμαστικο στην προταση) "(Κλεινουμε τα εισαγωγικα)
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
πρωτον εδω ειναι το mycat και οχι το mybabiniotis οποτε θα κανω οσα ορθογραφικα θελω.Κοιτα να δεις πως γινεται.
Κοροιδευεις και εσυ; Καλα. (τελεία) Ευχαριστω πολυ, (κόμμα) δεν ηταν αναγκη. (τελεία) Αν εκανα ενα ορθογραφικο (λαθος φυσικα εννοεις) μπορεις (απλα) να πεις "(βαζουμε εισαγωγικα) Ξερεις Εμηλυ εκανες ενα ορθογραφικο λαθος αμαν πια ! (βαζουμε και θαυμαστικο στην προταση) "(Κλεινουμε τα εισαγωγικα)
ειτε γραψω το χεσιμο ετσι ή χαισοιμο ετσι το προβλημα ειναι το ιδιο.
αφου το γατι εχεσε, τα αλλα ειναι περιττα, παλιομπιλιω

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
πρωτον εδω ειναι το mycat και οχι το mybabiniotis οποτε θα κανω οσα ορθογραφικα θελω.
αφου το γατι εχεσε, τα αλλα ειναι περιττα, παλιομπιλιω![]()
Βοικι Βοικι Βοικι

Εγω δεν ειπα τιποτα για τα ωρθογραφεικα....Μια τελεια της ειπα να βαζει για να μπορουμε και εμεις να διαβαζουμε ανετα τα ποστ της .Οκ αν ειναι δυσκολο να βαζει τα κομματα δεν πειραζει ας βαζει τελειες.
Νομιζω οτι το γατι εχεσε...
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
μπειλειω νωμειζο ωτοι ισε παρακσαινει κε πωλει τοιπεικυ. τω θαιμα υνε τω γατακοι κε ωχει τω κωμα. ανται πια.Βοικι Βοικι Βοικι
Εγω δεν ειπα τιποτα για τα ωρθογραφεικα....Μια τελεια της ειπα να βαζει για να μπορουμε και εμεις να διαβαζουμε ανετα τα ποστ της .Οκ αν ειναι δυσκολο να βαζει τα κομματα δεν πειραζει ας βαζει τελειες.
Νομιζω οτι το γατι εχεσε...
νε τω γατοι αιχαισαι

ELENIP
Διάσημο μέλος
πρωτον εδω ειναι το mycat και οχι το mybabiniotis οποτε θα κανω οσα ορθογραφικα θελω.
αφου το γατι εχεσε, τα αλλα ειναι περιττα, παλιομπιλιω![]()
Kαλλέ το γαττοί τη φτέοι. Μπείλιο λέννε τι γάττα

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Και οπως ειπαι ι Αιμιλι...τελια και παβλα
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλλέ το γαττοί τη φτέοι. Μπείλιο λέννε τι γάττα![]()
ΕleniP gets 12 points for this answer!!!!Σωστη!!!
Ασχετο αλλα η δικια μου χεζει κανονικοτατα.Ειναι σοβαρο αυτο; η να αρχισω να την τριβω ;
konstans
Περιβόητο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι καλίκο;;Αν δεν είναι μην ανησυχείς![]()
Αν είναι όμως, χεσε ψηλά κι αγνάντευε...
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι καλίκο;;Αν δεν είναι μην ανησυχείς![]()
Οχι ειναι toxido ή οπως αλλιως τη φωναζει ο φιλος μου πιγκουινογατο..
Για αυτο χεζει τον κοσμο ολο δηλαδη; επειδη δεν ειναι καλικο; Πως μπορω να την κανω καλικο;εχω βαρεθει να αδειαζω την τουαλετα της...να την τιψω με αναποδη φορα μηπως;

konstans
Περιβόητο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν δοκιμάζεις να την περάσεις κάνα διαλυτικό μπας και ξεβάψει;Και μετά να την βάψεις με τέμπερα καλίκο.
Οχι ρε διαλυτικό. Αν της κάνει ένα ντεκαπάζ όμως θα ξανθύνει και θα γίνει κανονικό καλικο.

konstans
Περιβόητο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Κοροϊδεύεις και εσύ? Καλά ευχαριστώ πολύ δεν ήταν ανάγκη αν έκανα ένα ορθογραφικό μπορείς να πεις ξες εμηλυ έκανες ένα ορθογραφικό αμάν πια