Βρήκα γατιλάκι!

Αχ Όλγα, το γατάκι όχι μόνο δεν έχει φουντωτή ουρίτσα αλλά δεν έχει καθόλου ουρίτσα :(

Δυστυχώς τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και είχε γάγγραινα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί η ουρίτσα του :cry:
Αφήστε, όλη μέρα είμαι σε απίστευτα χάλια. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πόνο ένιωθε όταν ξύπνησε! Τις κραυγές του! Αφού δεν άντεχα να το ακούω και έκλεινα τις πόρτες και έβγαινα στο μπαλκόνι για να κλάψω. Το καημένο. Τώρα κοιμάται. Το έχω περιορισμένο μέσα στη γατοφόρο και στο δωμάτιο των γονιών μου με κλειστή την πόρτα για να μην το ενοχλούν οι δύο περίεργοι.
Εντωμεταξύ είναι 2 μηνών, αλλά είναι τόσο αδύναμο και μικρό που όταν μου το είπε η γιατρός δεν το πίστευα. Και είναι και κοριτσάκι, είχες δίκιο Ισμήνη.
Δεν ξέρω τι θα κάνω. Σίγουρα πάντως θα το φροντίσω μέχρι να γίνει καλά. Πρέπει να της δίνω αντιβίωση και να βάζω και μια κρεμούλα στην περιοχή. Την Τρίτη θα την ξαναπάω στη γιατρό.
Σήμερα κουράστηκα πάρα πολύ με όλα αυτά. Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες γιατί έγραφα το πρωί και όλη τη μέρα την έβγαλα στο ιατρείο. Χρειάστηκε μάλιστα να πάω δύο φορές.
Μακάρι να μην πονάει τόσο αύριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα για το γατάκι Χριστίνα. Μη στεναχωριέσαι όμως! Μια χαρά θα τα καταφέρει και χωρίς ουρίτσα. Κυκλοφορεί ένας γατουλης 3-4 τετράγωνα από εδώ χωρίς ουρά και είναι μια χαρούλα. Αν δε, η γατούλα σου βρει σπίτι και μένει αποκλειστικά μέσα θα είναι ασφαλής. Υπάρχουν περιπτώσεις ακόμα κι από εδώ μέσα με γατούλες που έχουν ζήσει με τρια πόδια που είναι ακόμα πιο δύσκολο! Για τον πόνο δεν έχει δώσει κάτι ο γιατρός?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα, του έσωσες τη ζωή, αυτό να σκέφτεσαι!
Όσο για τον πόνο, έχει δίκιο η Ασπασία, δε θα έπρεπε να του έχουν δώσει κάποιο αναλγητικό μετά από τόσο σοβαρή επέμβαση; :hmm:

Της έδωσαν. Το πρόβλημα ήταν ένα σφιχτό λαστιχάκι που βάζουν για να σταματήσει η αιμοραγία. Έπρεπε να μείνει με αυτό πάνω από μια ώρα και την πίεζε πολύ με αποτέλεσμα να πονάει. Ειδικά όταν την ξαναπήγα για να της το κόψουν εκεί να δείτε τι έγινε. Τέτοιες κραυγές δεν έχω ξανακούσει! Αφου με δάγκωσε κιόλας τόσο δυνατά που έτρεχαν τα αίματα και έτρεχε και η γιατρός για να μου βάλει κάτι στην πληγή. Χαμός!
Και να σκεφτείτε ότι κάποιοι υποβάλλουν σε αυτή τη διαδικασία τα σκυλάκια τους για λόγους "ομορφιάς"!:down: Πρέπει να ντρέπονται! Αίσχος!

Μακάρι να της πάνε όλα καλά της μικρούλας από 'δω και μπρος...

ήταν τυχερη που την βρήκες! Περαστικά να είναι για το γατούλι και από εδώ και πέρα δεν θα ξαναπονέσει...

Μακάρι! Αν και ανησυχώ πολύ! Πολύ φοβάμαι πως έτσι πως έχουν καταντήσει σήμερα οι "ζωόφιλοι" θα δυσκολευτεί πολύ να βρει ένα σπίτι, λόγω του ότι δεν έχει ουρά. Και δεν θέλω να την πάω εκεί που την βρήκα γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνα, υπάρχουν ήδη πάρα πολλές γάτες. Και στην αυλή μου επίσης φοβάμαι να την κατεβάσω εξαιτίας ενός μλκ γείτονα και επειδή όσα γατάκια είχα στην αυλή είχαν άσχημο ή άγνωστο τέλος.

το καημενο...:( φανταζομαι ποσο ασχημα αισθανοσουν που το ακουγες να φωναζει ετσι...σκεψου ομως οτι οντως του εσωσες τη ζωουλα,κι οι πονοι αυτοι δεν ειναι τιποτα μπροστα στο τι θα περναγε στο δρομο.
κι εγω νομιζα οτι το κοψιμο της ουρας δεν ειναι τοσο επωδυνο.εχεις δικιο,απαραδεκτοι αυτοι που κοβουν την ουρα στο σκυλο τους αν πονανε τοσο:mad: :mad: :mad: αλλα που να σκεφτουν τα ζωντανα,κοιτανε μονο το πως θα φαινεται μετα το ζωντανο...:down:

Ax βρε κοριτσάκι... :(Κι εσύ και εκείνο... Κρίμα αλλά σώθηκε έτσι. Αυτο να σκεφτεσαι. Και αν η ιστορια του γραφτει στην αγγελια μπορει να συγκηνήσει περισσοτερο απο το να είχε ουριτσα. Περαστικά ευχομαι μονο και καλή τυχη να εχει το καημενο.

Πραγματικα, μπορει να πονεσε και καταλαβαινω την αναστατωση σου, αλλα αλλιως θα πεθαινε. Να σκεφτεσαι πως θα γινει καλα. Το καημενουλι. Μπραβο που της εσωσες τη ζωουλα βρε κοριτσι μου!!!
:up: :up: :up:
Για την ουρα μην ανησυχεις. Και η δικη μου λιγη ουρα εχει (ετσι τη βρηκα) και ειναι μια χαρα. Με οσα περασε ισως την αγαπησουν περισσοτερο, μην απογοητευεσαι. Εγω αν ειχα χωρο θα την επαιρνα γνωριζοντας την ιστορια της. Δεν ειμαι η μονη.....
Τα δυσκολα ειναι πισω για το γατακι και για εσενα.

Μακάρι! Αν και ανησυχώ πολύ! Πολύ φοβάμαι πως έτσι πως έχουν καταντήσει σήμερα οι "ζωόφιλοι" θα δυσκολευτεί πολύ να βρει ένα σπίτι, λόγω του ότι δεν έχει ουρά. Και δεν θέλω να την πάω εκεί που την βρήκα γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνα, υπάρχουν ήδη πάρα πολλές γάτες. Και στην αυλή μου επίσης φοβάμαι να την κατεβάσω εξαιτίας ενός μλκ γείτονα και επειδή όσα γατάκια είχα στην αυλή είχαν άσχημο ή άγνωστο τέλος.

υπαρχει γατα ρατσας με κομμενη ουρα καλε τωρα που το θυμηθηκα η μανξ νομιζω μια χαρα θα το δωσεις πες την ημιαιμη μανξ

Πώς είναι σήμερα η μικρούλα;;

Αχ το καημένο το μωράκι!!!:( Τυχερό πάντως που το ανακάλυψες.. :) . Αλήθεια πώς είναι μετά τα χθεσινά?

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Σήμερα ευτυχώς η γατιλίτσα είναι πολύ καλύτερα!:)
Έφαγε όλο το φαγάκι της, πρίλιζε ασταμάτητα και τώρα κοιμάται πάνω σε ένα μαξιλάρι!
Επειδή ένιωθα άσχημα που χθες ήταν όλη τη μέρα και τη νύχτα μέσα στη γατοφόρο, σήμερα της έφτιαξα ένα γατοπάρκο για να αισθάνεται πια άνετα!
Πάντως είναι υπερβολικά ήσυχη! Όλη την ώρα κάθεται στο μαξιλάρι. Ίσως λόγω αδυναμίας.
Είναι ότι πρέπει για σπίτι το μικρούλι!
(Αχ...και γράφω τη Δευτέρα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ!Όλη την ώρα με αυτή ασχολούμαι!)

Συνημμένα

• CIMG2958.JPG
    CIMG2958.JPG
    137 KB · Εμφανίσεις: 82
  • CIMG2959.JPG
    CIMG2959.JPG
    134,5 KB · Εμφανίσεις: 70
Χριστίνα πάει στην άμμο κανονικά?

Προς το παρόν δεν έχει κάνει τίποτα και πουθενά!:hmm:
Χθες, όταν πόναγε πολύ είχε χύσει το νερό μέσα στη γατοφόρο και είχε πασαληφθεί με κακάκια. Επίσης όλο το βράδυ κοιμόταν μέσα στην άμμο!:blink:
Περιμένω να δω τι θα κάνει σήμερα που είναι καλύτερα. Έχω ρίξει και μια σταγόνα χλωρίνη στην άμμο της για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται (όλοι οι άλλοι γάτοι μου έτσι έμαθαν).

Φαγητό τρώει πάντως από ότι κατάλαβα..οπότε αργά η γρήγορα θα πάει και στην άμμο:P :P

Το καημενο το μωράκι! Πάντως δείχνει πολύ καλύτερα από την πρώτη φωτογραφία που είχες βάλει!

Ολο το βραδυ τη σκεφτόμουν. Ευτυχώς είναι ήδη καλύτερα :) το πουλακι μου:inlove: Σώθηκε χάρη σε σενα :D Λιγη υπομονή και κάποιος θα βρεθει να την πάρει. Η κοντινή φωτο ειναι παρα παρα πολύ καλή για αγγελια ;) Εχει και πονετικό βλέμα... Αλύσίδα εμαιλ εστειλες;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back