Βρήκα γατιλάκι!

Μπράβο κορίτσι μου που έσωσες το γατουλάκι. Αναρρωτιέμαι όμως τι μέρος είναι εκεί όπου το βρήκες? Είναι πετ-σοπ ή κτηνιατρείο? Αν ναι έτσι τα κρατάνε σε τέτοια άθλια κατάσταση? Τίποτα δεν του είχαν δώσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι Εβελία δεν κατάλαβες, στο δρόμο το βρήκα, αδέσποτο!
Δίπλα από το petshop που ψωνίζω, το οποίο δεν πουλάει ζώα.
Μαζεύονται εκεί πολλά γιατί οι πελάτες του μαγαζιού ψωνίζοντας για τα δικά τους ζωάκια, βάζουν φαγητό και σε αυτά επειδή τα λυπούνται. Υπάρχουν μεγάλα, μεσαία, μικρά...χαμός γίνεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμην δεν το είχα καταλάβει! Εύχομαι να βρθεί γρήγορα ένας ζωόφιλος γονιός γι αυτό. Νάσαι καλά!

Μόλις έκανε τα τσισάκια της στην άμμο! :up:
Είχα αρχίσει να ανησυχώ γιατί σήμερα ενώ έφαγε το φαγητό της δεν είχε κάνει τίποτα. Άντε περιμένω και τα κακάκια ( :sick: που κατάντησα).

Α...και μόλις απέδρασε από το γατοπάρκο! Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερη και να δω τι θα κάνω! :/:

Έτσι είναι αυτά...:blink:
Πάντως σε σένα οφείλεται η ζωή της μικρούλας!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω 2 κτητικούς γάτους και έτυχε πριν καιρό να φιλοξενήσω ένα γατάκι και πρόσεχα πάρα πολύ. Είναι δύσκολο αλλά ο καιρός περνά γρήγορα και σε λίγες ημέρες θα της βρεις και σπίτι και όλα θα είναι καλά!!!!!!:up: :) :)

Χριστινα,ο Ισιδωρος κι ο Ζαχαριας την εχουν "μυρισει" τη μικρη στο σπιτι?πολυ χαιρομαι παντως που ειναι ηδη καλυτερα και ζωηρεψε κιολας:up: !!!

Ναι, σήμερα έγινε η γνωριμία!:D
Ο Ισίδωρος, όπως πάντα, ήταν πολύ καλός και απλώς την κοιτούσε και την μύριζε από μακριά. Ο Ζαχαρίας...ενώ αρχικά ήταν διστακτικός, μετά πήρε θάρρος και άπλωνε τα πόδια του, έκανε τούμπες και άλλα τέτοια κόλπα και ήθελε να μπει μέσα στο γατοπάρκο. Αφού να φανταστείτε η μικρούλα τρόμαξε λίγο.
Όλη την ώρα με το που ανοίγω την πόρτα του δωματίου τρέχουν να κόψουν κίνηση. Έχουν πολύ πλάκα οι κουτσομπόληδες!
Τώρα δεν μπαίνουν καθόλου στο δωμάτιο γιατί άφησα τη μικρή ελεύθερη. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί σήμερα έχει πάρει τα πάνω της και θέλει να παίζει. Έχω κλείσει όμως το παντζούρι γιατί φοβάμαι μη βγει στο μπαλκόνι και πέσει και κάνει πολύ ζέστη και είναι θεοσκότεινα! Της έβαλα το κλιματιστικό στους 29 βαθμούς, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω με το φως. Ψάχνω μήπως βρω κάποιο μικρό φωτάκι.

Α..έκανε και κακάκια στην άμμο ευτυχώς, οπότε μου έφυγε το άγχος μην κάνει το δωμάτιο των γονιών μου χάλια!

Περαστικά στη μικρούλα, τη βλέπω να το ξεπερνάει γρήγορα :D
Τι κούκλα που είναι πάντως!

Καλη επιτυχία και σε σένα στο μάθημα που δίνεις! :)

Τι εννοείς; Σε ποιούς να στείλω email;
Eκτος απο τις αγγελιες στα γνωστα μερη να σταλουν και email σε καμμια 10ρια τουλαχιστον ανθρώπους που με τη σειρα τους θα προωθισουν το επειγον μύνημα και θα το δει παρα πολυς κοσμος. Δουλευει και αυτο. Οταν το ετοιμασεις σε γκρικλις για να λειτουργει και σε μακ ή σε word εγγραφο σε ελληνικα να σου δωσω και 2-3 συμαντικες διευθυνσεις που θα το προοθησουν σίγουρα :)

cloud σε ευχαριστούμε πολύ, και η μικρούλα και εγώ!:)

Α..ΟΚ Όλγα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε και αυτό αν και δεν ασχολούμαι με email και δεν έχω να το στείλω σε πολλούς. Αν μπορείς στείλε μου αυτές τις διευθύνσεις με PM, θα με βοηθήσεις πολύ!

Έσωσες μια ψυχούλα! Αυτό να σκέφτεσαι! Οκ μπορεί να πόνεσε λίγο, όμως φαντάσου τον πόνο της καθώς θα μεγάλωνε η γάγγραινα!!!! Ευτυχώς, την βρήκες!

Έσωσες μια ψυχούλα! Αυτό να σκέφτεσαι! Οκ μπορεί να πόνεσε λίγο, όμως φαντάσου τον πόνο της καθώς θα μεγάλωνε η γάγγραινα!!!! Ευτυχώς, την βρήκες!

Πω,πω, το κακόμοιρο τι πόνους θα είχε......:(

Τυχερό ήταν το κουτσουνάκι, τελικά, μέσα στη ατυχία του!!!!

Μπράβο, Chrisidor!!!!!:) :) :)

μπράβο το μικρούλι! Και ήθελα να σε ρωτήσω πώς και κάθεται μέσα στο
περιφραγμένο μέρος και δεν βγαίνει:P :P :P
Αντε να βρεί και ένα σπιτάκι τώρα!:up:

Εύχομαι η μικρούλα να είναι καλότυχη από δω και πέρα. Το κόψιμο της ουράς σίγουρα ήταν ταλαιπωρία αλλά σκέψου ότι της έσωσε τη ζωή. Να βρει γρήγορα ένα σπίτι.

Τί γίνεται με τη μκρούλα;;;;;;
:baby: :baby: :baby:

Μια χαρά είναι ευτυχώς!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ήσυχη που είναι! Ακόμη και τώρα που βρήκε τις δυνάμεις της και θέλει να παίζει είναι ήσυχη! Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο γατάκι! Παίζει με τα παιχνιδάκια της και χοροπηδάει, αλλά πάντα ήρεμα, και μετά πάει και κοιμάται σε μια κουβέρτα! Και όλο χάδια θέλει...με το που με βλέπει κάνει ένα νιάου και αρχίζει το πρίλισμα!:inlove: Τι καλό γατάκι που είναι, με έχει σκλαβώσει!
Εντωμεταξύ είναι τόσο μικροκαμωμένη, σαν ποντίκι, που με κάνει να μη την πολυζουλάω μη τυχόν και σκάσει! Είναι γλύκα!
Γμτ, κανείς δεν βρέθηκε να την πάρει ακόμα και την Τρίτη επιστρέφουν οι γονείς μου και θα με ζαλίσουν. Μέχρι τον Αύγουστο θα πρέπει να έχει φύγει, γιατί εγώ θα λείπω για λίγες μέρες και οι γονείς μου σίγουρα θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και θα την πάνε πίσω ή θα την κατεβάσουν στην αυλή :( (μου το έχουν ξανακάνει). Αφήστε που θα φιλοξενήσουμε και κάτι συγγενείς, οπότε ένας λόγος(για τους γονείς μου)παραπάνω να έχει φύγει μέχρι τότε.

Είναι μια κυρία η μικρή. Πάντως είναι πολύ δύσκολη εποχή για να δωθεί γατάκι, λόγω διακοπών. Ελπίζω να σταθεί τυχερό.

Δεν έχει μεγάλη σημασία που είναι καλοκαίρι!Πρόσφατα, πριν 2 εβδομάδες έδωσα το γατάκι που φιλοξένησα και ήμουν απαισιόδοξη. Και τελικά την πήραν μέσα σε ένα μήνα.Η μικρούλα είναι πολύ τυχερή. Και εν τω μεταξύ αν τη δουν οι γονείς σου σε αυτήν την κατάσταση ίσως καταλάβουν...Όπως και να ' χει είναι σε όλα της τυχερή...:P :bleh: :baby:

Πηρε τα πανω του το καημενουλι!!!!
:up: :up: :up:
Μπραβο!!!!! Μακαρι να βρεθει σπιτακι γρηγορα.....
Και μπραβο στα γατακια σπου που ειναι τοσο καλα!!!!!

Το καημένο τι τράβηξε...
Τωρα θα νιωθει σαν να βρηκε τον παράδεισο....
Ελπίζω να μπορέσεις να την δωσεις αν και μου ακούγεται τόσο "ευγενική" και βολική που τη βλέπω να σας κατακτά:) οικογενειακώς!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back