Βρήκα γατιλάκι!

να είσαι πάντα καλά και μπράβο σου που την βοήθησες, ελπίζω απο΄εδω και πέρα να είναι καλά το μικρούλη απο εδώ και πέρα.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι εξελίξεις μέσα σε 2 μέρες...
Χριστινάκι έκανες το καλύτερο και να μην στενοχωριέσαι. Εύχομαι τώρα να βρεθεί γρήγορα κάποιος να την παρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν μια ώρα περίπου γυρίσαμε από τη γιατρό και τα νέα είναι πολύ καλά! :)
Η ουρίτσα του (η ελάχιστη που του έμεινε) είναι μια χαρά και η άλλη του πληγή επουλώνεται κανονικά! :up:
Δεν θυμάμαι αν σας είπα για την άλλη του πληγή...ανάμεσα στην ουρίτσα του και το πωπουδάκι είχε μια πάρα πολύ άσχημη πληγή και η γιατρός δεν μπορούσε να του κάνει εκεί ράματα. Γι'αυτό μου έδωσε μια αλοιφή και της βάζω.
Ευτυχώς, μου έφυγε ένα βάρος!
Τώρα έχω ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και ο Ζαχαρίας με τη μικρή ρίχνουν τρελό παιχνίδι! Όλη την ώρα κυνηγιούνται! Βρήκε ο Ζαχαρίας γατάκι να παίζει. Ευτυχώς γιατί ο Ισίδωρος δεν έχει καθόλου όρεξη για τέτοια.

Τώρα το μόνο που μας μένει είναι να βρεθεί ένα καλό γατόσπιτο!

Μπράβο η μικρούλα :up:! Άντε όλα περαστικά να είναι με το καλό να υιοθετηθεί κιόλας!

αυτα ειναι πολυ καλα νεα:up: !!!μπραβο για τη μικρουλα!!αντε,τωρα να βρει κι ενα καλο σπιτι:)

Πολυ καλα νεα για το γατακι!!!!!
:up: :up: :) :)
Αντε να βρει κι ενα καλο σπιτακι....

μπράβο στπ γατουλίνι που έγινε καλά και μπράβο και σε εσένα που το φρόντισες:up: :up: , ελπίζω να βρεί σύντομα σπιτάκι:D , περιμένουμε νέα:happy:

Αχ, μπράβο!! :up: Αφού παίζει κιόλας, είναι σίγουρα πολύ καλύτερα! Μακάρι να βρει και σπίτι, η καημενούλα...
Τελικά, ήταν επίθεση από γάτο;

Μπράβο!!!!:up: Άντε και με ένα καλό σπίτι που θα την αγαπάνε και θα την φροντίζουν όπως εσύ!!!;)

Τελικά, ήταν επίθεση από γάτο;

Δεν ξέρω. Οι γιατροί που το είδαν μου είπαν ότι μπορεί να ήταν οτιδήποτε, είτε από επίθεση άλλου ζώου είτε να έπεσε κάτι πάνω του...
Ήταν πολύ χάλια η ουρά! Εντελώς νεκρή και είχε αρχίσει να σαπίζει και μύριζε πολύ άσχημα! Φαντάζομαι πόσο θα πόναγε το καημένο! :(
Και λογικά πρέπει να ήταν έτσι αρκετό καιρό.

Χθες αποπαρασιτώθηκε και αύριο θα πάμε πάλι στη γιατρό.
Πιθονότατα θα κάνει και το πρώτο της εμβόλιο.

2 μέρες τώρα τη βγάζουμε και από το δωμάτιο και την αφήνουμε και παίζει και με τους άλλους. Έχουν πολύ πλάκα! Ειδικά ο Ζαχαρίας έχει ξετρελαθεί μαζί της! Δυστυχώς όμως τα αφήνουμε μαζί για λίγο και πάντα υπό επίβλεψη. Όλη μέρα είναι κλεισμένη μόνη της σε ένα δωμάτιο. Τουλάχιστον τώρα τελείωσα την εξεταστική και έχω χρόνο να κάθομαι μαζί της και να της κάνω παρέα. Είναι γλύκα! Με το που μπαίνω στο δωμάτιο νιαουρίζει, τρέχει καταπάνω μου και χουρχουρίζει!

Τι καλα που ειναι μωρε τα ζωακια, ποσο δενονται και ποσο ευγνωμονουν.....
:inlove: :inlove: :inlove:
Να 'ναι καλα το μικρουλι

2 μέρες τώρα τη βγάζουμε και από το δωμάτιο και την αφήνουμε και παίζει και με τους άλλους. Έχουν πολύ πλάκα! Ειδικά ο Ζαχαρίας έχει ξετρελαθεί μαζί της! Δυστυχώς όμως τα αφήνουμε μαζί για λίγο και πάντα υπό επίβλεψη. Όλη μέρα είναι κλεισμένη μόνη της σε ένα δωμάτιο.
Γιατί δεν τους αφήνετε περισσότερο μαζί? Αφού τα πάνε καλά και τα έχουν βρει...

Γιατί δεν τους αφήνετε περισσότερο μαζί? Αφού τα πάνε καλά και τα έχουν βρει...

Γιατί ο Ζαχαρίας είναι κάφρος! Δεν έχει μάθει ΑΚΟΜΑ να παίζει και βγάζει νύχια και δαγκώνει πολύ! Εδώ κάνει τον Ισίδωρο να φωνάζει! Και επειδή η μικρή είναι πραγματικά μια σταλίτσα, φοβάμαι μη της κάνει άθελα του καμιά ζημιά και έχουμε άλλα! Συνέχεια την κυνηγάει, τη βάζει κάτω και παλεύουν και τρέχω εγώ σαν τη τρελή να τους χωρίσω...άσε που και η πληγή της δεν έχει επουλωθεί πλήρως και ανησυχώ μη της την ανοίξει.

Το πρωί ο πατέρας μου έβαλε και προστατευτικό στο μπαλκόνι του δωματίου τους για να μπορεί η μικρούλα να βγαίνει και έξω και να μη φοβόμαστε μην πέσει.
Μόνο ο Ζαχαρίας το κοιτούσε λίγο περίεργα, γιατί συνηθίζει να κάθεται στο πεζουλάκι, αλλά έχουμε και άλλα μπαλκόνια.

Συνημμένα

• CIMG2988.JPG
    CIMG2988.JPG
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 65
Το πρωί ο πατέρας μου έβαλε και προστατευτικό στο μπαλκόνι του δωματίου τους για να μπορεί η μικρούλα να βγαίνει και έξω και να μη φοβόμαστε μην πέσει.
.
Νομιζω οτι την αγαπήσετε οικογενειακως τη μικρουλα....:whistle: :whistle: :whistle:

Ναι, την αγαπήσανε, αλλά είναι της άποψης από μακριά και αγαπημένοι! Ειδικά ο πατέρας μου όλη μέρα γκρινιάζει... 3 γάτοι; που ξανακούστηκε; δεν μπορούμε, είναι υπερβολή και άλλα τέτοια ωραία!!

Ναι, την αγαπήσανε, αλλά είναι της άποψης από μακριά και αγαπημένοι! Ειδικά ο πατέρας μου όλη μέρα γκρινιάζει... 3 γάτοι; που ξανακούστηκε; δεν μπορούμε, είναι υπερβολή και άλλα τέτοια ωραία!!
Ναι σε καταλαβαίνω....:( :(
Τα ιδια αντιμετωπιζα κι εγω οταν εμενα με τους δικους μου...

Καλά....κάτσε να μείνει καμια βδομαδούλα ακόμα μαζί σας η μικρή και θα δούμε αν είναι υπερβολή...:P :)

Χριστίνα, τι νέα απ' τη μικρούλα; Πώς τα πάει;

Πολύ καλά τα πάει! Σήμερα πήγαμε πάλι στη γιατρό και έκανε και το πρώτο της εμβόλιο.
Όλη μέρα παίζει με τον Ζαχαρία...έχουν ξεσαλώσει εντελώς! Εντωμεταξύ, επειδή έχει μια πολύ μικρή ουρίτσα και χοροπηδάει σαν τρελό μοιάζει πιο πολύ με μικρό κουνελάκι! Έχει πολύ πλάκα και είναι πολύ γλυκούλι!

Α...ξέχασα να σας πω ότι την έβγαλα Πανδώρα!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back