01-09-07
10:39
Προς το παρόν "ροκάνιζε" το χρόνο, αποφεύγοντας να το συζητάς μαζί τους το θέμα, όσο μπορείς, ψάχνοντας παράλληλα για να τη δώσεις και ελπίζοντας ότι η παραδοσιακή και γονιδιακή θα έλεγα ικανότητα των γάτων να τουμπάρουν και τους πιο δύσκολους θα δουλέψει υπέρ σου.
Κατά τα άλλα εύχομαι καλή τύχη και στους δυό σας, αλλά να ξέρεις ο συνδυασμός σας είναι αχτύπητος, εσύ κόρη, αυτή γάτα, μερικές φορές αρκεί για να κάνει τα δύσκολα παιχνιδάκι, αλλά λειτούργησε σαν να μην υπάρχει θέμα......

Κατά τα άλλα εύχομαι καλή τύχη και στους δυό σας, αλλά να ξέρεις ο συνδυασμός σας είναι αχτύπητος, εσύ κόρη, αυτή γάτα, μερικές φορές αρκεί για να κάνει τα δύσκολα παιχνιδάκι, αλλά λειτούργησε σαν να μην υπάρχει θέμα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
01-09-07
10:44
Δυστυχώς δεν μπορώ να ξέρω από τώρα πως θα είναι οι συνθήκες όταν θα φύγω και αν θα μπορώ να την πάρω μαζί οπότε δεν μπορώ να τους το πω αυτό. Το μόνο θετικό είναι ότι είναι μικρή ακόμα και μπορώ να περιμένω κανένα μήνα. Επίσης είναι και πολύ μικροκαμωμένη. Μετά τέλος, δεν νομίζω να ενδιαφερθεί κανείς όταν θα μεγαλώσει λίγο ακόμα. Πάντως δεν τίθεται θέμα να κατέβει στην αυλή προτού στειρωθεί. Πήγα πάλι σήμερα και κόλλησα αφίσες παντού. Από το Ε με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει ότι η αγγελία θα δημοσιευόταν την προηγούμενη Κυριακή αλλά τίποτα. Ελπίζω να τη βάλουν τελικά αύριο και να υπάρξει ενδιαφέρον.
Τελικά αποφάσισα να μη τη δώσω στην κυρία στην Πάρο. Η άλλη κυρία που μένει εδώ στη γειτονιά μου δεν περιμένει άμεσα απάντηση γιατί ενδιαφέρεται πιο πολύ να βοηθήσει. Δηλαδή μου είπε πως αν δεν βρεθεί κανείς και οι γονείς μου τελικά δεν τη θέλουν και πρόκειται να κατέβει στην αυλή, τότε να της πω.
Τελικά αποφάσισα να μη τη δώσω στην κυρία στην Πάρο. Η άλλη κυρία που μένει εδώ στη γειτονιά μου δεν περιμένει άμεσα απάντηση γιατί ενδιαφέρεται πιο πολύ να βοηθήσει. Δηλαδή μου είπε πως αν δεν βρεθεί κανείς και οι γονείς μου τελικά δεν τη θέλουν και πρόκειται να κατέβει στην αυλή, τότε να της πω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
01-09-07
10:50
ελπίζοντας ότι η παραδοσιακή και γονιδιακή θα έλεγα ικανότητα των γάτων να τουμπάρουν και τους πιο δύσκολους θα δουλέψει υπέρ σου
Ήδη την έχουν αγαπήσει πάρα πολύ! Αφού την αφήνουν να κοιμάται και μαζί τους στο κρεβάτι τους
, ενώ οι άλλοι δύο έτσι και επιχειρήσουν να ακουμπίσουν το ποδαράκι τους μαύρο φίδι που τους έφαγε!Βέβαια ως εκεί! Καλή είναι, αλλά το να μείνει μόνιμα είναι άλλο θέμα!
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
01-09-07
11:10
Κάτι που δεν πολυκατάλαβα...
Τι θα γίνει με το Ζαχαρία και τον Ισίδωρο όταν θα πας Αγγλία - και αφού λες ότι οι γονείς σου ταξιδεύουν;
Φαντάζομαι ότι θα έχετε βρει κάποια λύση. Γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο για την Πανδώρα;
Τι θα γίνει με το Ζαχαρία και τον Ισίδωρο όταν θα πας Αγγλία - και αφού λες ότι οι γονείς σου ταξιδεύουν;Φαντάζομαι ότι θα έχετε βρει κάποια λύση. Γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο για την Πανδώρα;
chrisidor
Δραστήριο μέλος
01-09-07
11:25
Θα υπάρχει κάποιος που θα τους ταίζει και θα καθαρίζει την άμμο. Σύμφωνα όμως με τους γονείς μου, 3 γάτοι είναι πάρα πολλοί και η άμμος θα είναι χάλια και θα βρωμάει! Και ούτε η μαμά μου μπορεί, ακόμα και όταν θα είναι εδώ, να καθαρίζει και να αλλάζει όλη μέρα την άμμο!
Απ' ότι καταλαβαίνεις δικαιολογία είναι, απλώς δεν θέλουν τρίτο γατί και προσπαθούν να βρουν κάποιον λόγο.
Απ' ότι καταλαβαίνεις δικαιολογία είναι, απλώς δεν θέλουν τρίτο γατί και προσπαθούν να βρουν κάποιον λόγο.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
01-09-07
11:33
Ναι, καταλαβαίνω...
Απ' την άλλη, ίσως υπάρχουν ακόμα ελπίδες, αφού την αφήνουν να ανεβαίνει στο κρεβάτι. Κι αν τους πρότεινες να τους αγοράσεις μια από τις σούπερ ντούπερ αυτόματες τουαλέτες που πρότεινε η Μισέλ;
(μια κίνηση απελπισίας)
Όπως και να 'χει, σου εύχομαι να βρεις ένα καλό σπίτι για την Πανδώρα, γιατί βλέπω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς, τώρα γυρίζει ο κόσμος και, αν μπει η αγγελία σου στο αυριανό Ε, θα έχετε πολλές πιθανότητες...

Απ' την άλλη, ίσως υπάρχουν ακόμα ελπίδες, αφού την αφήνουν να ανεβαίνει στο κρεβάτι. Κι αν τους πρότεινες να τους αγοράσεις μια από τις σούπερ ντούπερ αυτόματες τουαλέτες που πρότεινε η Μισέλ;
(μια κίνηση απελπισίας)Όπως και να 'χει, σου εύχομαι να βρεις ένα καλό σπίτι για την Πανδώρα, γιατί βλέπω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς, τώρα γυρίζει ο κόσμος και, αν μπει η αγγελία σου στο αυριανό Ε, θα έχετε πολλές πιθανότητες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum