Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
27-12-10
13:10
Ουαου!!!Ευχομαι να συνεχισεις να εισαι τοσο φιλοζωη!!!!
Εγώ εύχομαι να αρχίσουν κι άλλοι να είναι τόσο φιλόζωοι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
27-12-10
13:14
Ψυχουλα μου... Μπραβο σου παντως εισαι πολυ αξια!!!!![]()
Δεν είμαι και πολύ άξια!!!! Έχω θάψει πολλά γατιά φέτος από ασθένειες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν είχαν βρει σπιτάκια
και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πολλά που περιμένουν μήνες τη σειρά τους για κτηνίατρο και διαρκώς χειροτερεύουν, γιατί ζουν έξω στο κρύο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
27-12-10
14:00
Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τα παντα που πιστευω οτι θα το ηθελες πραγματικα αυτο, δε σημαινει ομως οτι δεν εισαι αξια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum